Davidoff, Olcay Gulsen, Jimmy Choo, Mugler, Giorgio Armani

05:57 - 03:34
luistertijd 05:57 - leestijd 03:34

Deze nieuwe maand brengt weer een aantal nieuwe producten met zich mee. In dit artikel ontdek je de nieuwste vrouwelijke geuren voor in de zomer!

Davidoff Cool Water Limited Edition – Zomer 2019

Deze zomer geeft Davidoff een nieuwe twist aan de populaire Cool Water-geuren. De nieuwe Cool Water Woman Summer Edition heeft een gloednieuwe bloemige-fruitige geur. De uitgesproken vrouwelijke geur opent met een aquatische geurnoot van meloen, die wordt opgefrist door koele muntblaadjes. De geur van zachte lelietjes-van-dalen contrasteert met het rijke en sensuele geurspoor van orris-wortel.

De nieuwe geur behoudt haar iconische flacon in de vorm van een waterdruppel. Wel is het nieuwe logo van het merk op het flesje gedrukt. De buitenverpakking toont een gestileerde tekening van een brekende golf.

Shop hier online

 

Olcay Gulsen – Femme Tastic

Na het succes van haar eerste geurlijn ‘FemmePower’ brengt Olcay Gulsen haar tweede geur ‘Femme Tastic’ uit. Ook dit parfum draagt Olcay op aan vrouwen in de hoop dat zij elkaar blijven aanmoedigen. Een sterke vrouw staat op voor zichzelf, maar een nóg sterkere vrouw staat op voor iedereen.

Femme Tastic is een krachtige en vrouwelijke geur met diepe basisingrediënten als zachte musk en warme vanille bedekt met houtachtige noten. In het hart vind je het lelietje-van-dalen, kokosnoot, geranium en rozen. Ook de topnoot amber is terug te vinden in dit parfum.

Het parfum is verkrijgbaar bij de Etos en is ook beschikbaar in een handig 15ml travel-formaat.

Shop hier online

 

Jimmy Choo – Floral

Jimmy Choo introduceert een nieuwe Eau de Toilette op basis van de Magnolia-bloesem. Floral is een bloemige, fruitige en muskachtige parfum met een vrouwelijk uiterlijk. De geur is een ode aan vrouwelijkheid en elegantie en verbeeldt het plezier van de lente in de stad.

De frisse lentegeur bevat als topnoten bergamot, nectarine en mandarijn. In het hart vind je de magnolia-bloesem, pronkerwt en bloem van abrikozen. De basis bestaat uit ambroxan, musk en blond hout.

De slanke cocon-vormige flacon is geïnspireerd op Venetiaans Murano glas en is afgewerkt met subtiele lichtgroene lak. De parfumdoos bevat een zachte slangenprint in dezelfde lichtgroene tint als de flacon. Ook de roze magnoliabloem keert hierop terug.

Shop hier online

 

Mugler – Aura Eau Sensuelle

We kennen allemaal het Aura Mugler parfum van Mugler. Deze krachtvolle geur is uitgebracht in een nieuwe, sensuele variant: Aura Mugler Eau de Parfum Sensuelle. Het nieuwe parfum staat voor de vrouwelijke zintuiglijke verandering waarbij de sensualiteit zodanig wordt geprikkeld dat de zintuigen het hele lichaam als het ware bedwelmen. Het sensuele instinct staat voorop.

Bloemige frisheid en zinnelijke sensualiteit worden gecombineerd. Het bloemige hart bevat het gardenia-akkoord en de romige noten van witte bloemen. Deze worden opgefrist door de bladeren van de kaneelboom.

Het instinctieve hart bestaat uit het verrassende wilde liaan extract met amandelachtige noten. Het dierlijk hart van witte musk wordt tot slot versterkt door het romige Srilankaanse sandelhout.

De hartvormige flacon is versierd met een verfijnde roze paarlemoeren sluier met regenboogkleurige weerspiegelingen. Vormgeven als een juweel en een waar kunstwerk.

Shop hier online

 

Giorgio Armani – Light di Gioia

In 2010 lanceerde Giorgio Armani de Gioia collectie, een collectie van geuren die de essentie van de natuurelementen weet te vangen, om een gevoel van optimisme en positiviteit te creëren. De nieuwste, heldere en sprankelende toevoeging is Light di Gioia. De nieuwe geur heeft een bloemig, groen en houtachtig karakter waarin het licht van het ‘gouden uur’ wordt gevangen.

De helderheid van de energieke citrusvruchten wekken een sprankelende energie op terwijl het delicate van het akkoord van jasmijn bloemknoppen de kracht en zuiverheid van het licht symboliseert.

Een sensuele kwetsbaarheid ontstaat door het bloemige accent van het witte gardenia hart. Kalmerende lichte houtsoorten worden verrijkt met de transparantie van musk en de sensualiteit van ambrox om nog meer body aan het parfum te geven.

De subtiele ronde flacon is geïnspireerd op natuurlijke vormen. Vrouwelijke rondingen en pasteltinten zijn gecombineerd met een dop van mineraal, alsof het kostbare stenen zijn. Het gevoel van het gouden uur wordt versterkt door de zongekuste kleur van de flacon.

Shop hier online

 

Welke zomerse geuren ben jij van plan aan je collectie toe te voegen? 

Lees ook