Intense geuren, kleuren en finishes. Wow!

09:56 - 05:57
luistertijd 09:56 - leestijd 05:57

Jeffree Star! Yes, vandaag mag ik een aantal producten van mijn all-time favoriete merk testen. Ik ben al een lange tijd fan van zowel Jeffree Star als zijn make-up merk en ben dan ook super enthousiast dat ik een aantal nieuwe producten mag testen. Althans, voor mij nieuwe producten want deze had ik nog niet  aan mijn collectie toegevoegd! Benieuwd naar het merk en mijn mening? Lees dan gezellig verder.

Over Jeffree Star en zijn merk

Jeffree Star Cosmetics is het cosmetica merk van de razend populaire YouTuber Jeffree Star. Jeffree’s carrière startte op MySpace. Hij maakte muziek en viel voornamelijk op door zijn uitgesproken uiterlijk en persoonlijkheid. Inmiddels is het androgyn model uitgegroeid tot een van de meest succesvolle celebrities en bezit hij verschillende grote ondernemingen waaronder Jeffree Star Cosmetics.

Het cosmetica merk biedt een groot en gevarieerd aanbod van lipsticks, highlighters, lipscrubs, oogschaduwpalettes en sinds kort ook concealers en poeders. Het merk is ontworpen voor iedereen die zichzelf durft te zijn. De producten moedigen dan ook creativiteit, individualiteit en plezier aan. Verder is het merk volledig vegan, yay!

Shop Jeffree Star hier online

 

Tijd voor de test!

Ik ben al redelijk bekend met de producten van Jeffree Star Cosmetics. Mijn favoriete producten zijn de oogschaduwpalettes, de liquid lipsticks en de skin frost highlighters. In dit artikel ga ik wat meer producten testen waar ik nog niet bekend mee ben. Ik heb twee highlighters ontvangen, een liquid highlighter en een supreme frost highlighter. Verder test ik nog een lipscrub en een liquid lipstick. Laten we beginnen met de highlighters.

Supreme Frost – Frozen Peach

De Supreme Frost in Frozen Peach is een perzikkleurige highlighter met een roze ondertoon. De highlighter heeft ondanks zijn vaste vorm een gel-achtige textuur. De highlighter komt in een prachtig roze compact met een magnetische sluiting. Het logo is in de highlighter gedrukt.

Het leuke aan dit product is dat hij niet breekt zodra je hem laat vallen. Jeffree liet in een van zijn YouTube video’s zien dat je hem rustig van de trap kon laten vallen zonder ook maar iets van schade aan te richten. Nu zou ik dat zelf nooit proberen, maar hey.. tof dat het in ieder geval geen kwaad kan 😉

De Supreme Frost heeft een super glitterige finish. De Skin Frosts van hetzelfde merk geven meer een wet-look, maar bij deze zie je de glitters overduidelijk zitten. De highlighter valt goed op maar heeft wel een mooie zachte en subtiele kleur. Ik breng hem gewoon met een kwast aan op mijn jukbeenderen, cupidoboog en neus. Je kan hem natuurlijk ook met je vingertoppen over het gezicht verdelen. Als je van een glitterige highlighter houdt dan kan ik je deze zeker aanraden!

Shop hier online

 

Liquid Frost – Goddess

Liquid highlighters en ik gaan niet samen. Op een of andere manier krijg ik het nooit mooi in de huid gewerkt. Toch ga ik er vandaag weer eentje proberen, dit keer de Liquid Frost in de kleur Goddess.

De Liquid Frost komt in een prachtige flacon met een roze dop. Met behulp van het pipetje kun je gemakkelijk 2 tot 3 druppels gebruiken voor het aanbrengen van de highlighter. Je krijgt ook behoorlijk veel product voor de prijs die je ervoor betaald. Ik ben wel bang dat deze kleur te donker voor mij gaat zijn..

Oke, ik heb hem geprobeerd aan te brengen op mijn gezicht maar hij is véél te donker voor mijn lichte huid. Gelukkig heb ik daar een oplossing voor gevonden. Omdat Jeffree Star Cosmetics een vegan merk is zijn alle producten ook eye-safe. Daarom ga ik hem maar als oogschaduw aanbrengen. Ik ben benieuwd hoe dat uitpakt.

Ik heb één druppeltje gepakt en ben deze met mijn vingertoppen op mijn oogleden gaan deppen. De glitter is echt prachtig! Het is een oranje glitter met een gouden ondertoon en zilverkleurige reflecterende deeltjes. Zoals je ziet trekt hij wel lichtjes in de lijntjes maar dat is op te lossen door hem wat meer de huid in te drukken.

De highlighter droogt goed op waardoor hij ook een geruime tijd op mijn oogleden blijft zitten. Daarvan ben ik echt onder indruk want mijn oogleden zijn best vettig. Aan het einde van de dag zie je in de vouw van mijn ogen wel een duidelijke lijn waar de highlighter is verdwenen. Als je je ogen open houdt zie je dit niet.

Wat fijn dat ik een highlighter ook gewoon als oogschaduw kan gebruiken. Het resultaat is heerlijk subtiel en als ik even geen tijd heb voor een uitgebreide look is dit de ideale oplossing!

Shop hier online

 

Velour Lip Scrub – Blue Raspberry Sucker

De Jeffree Star Cosmetics Velour Lip Scrubs zijn heerlijke lipscrubs die verkrijgbaar zijn in een heleboel verschillende geuren en smaken. Ik mag vandaag de Blue Raspberry Sucker variant testen, dit is een blauwe lipscrub die echt overheerlijk ruikt. Heerlijk fris!

Er zit behoorlijk veel product in het potje, zeker voor een lipscrub. Je kunt hier dus heel lang mee doen. De suiker is lekker zacht maar valt niet in losse deeltjes van mijn vinger af wanneer ik een beetje uit het potje schep.

Ik masseer de scrub licht over mijn lippen en veeg de losse suiker restjes er met een doekje vanaf.. of ik eet ze op. Ja, echt waar. Je kunt de Velour Lip Scrubs gewoon van je lippen aflikken! Of dat nu zo’n fijn idee is nadat  je de dode huidcellen van je lippen af hebt gescrubd weet ik niet, maar het kan wel. Er zijn zelfs mensen die hun lipscrub gewoon eten zonder daadwerkelijk te gebruiken.

Ik heb natuurlijk ook even geproefd en ben gelijk verkocht. Hij smaakt echt naar framboos! Nu ga ik natuurlijk echt dat potje niet uitlepelen, maar er zijn zoveel lekkere smaken uitgebracht waar ik nu erg benieuwd naar ben. Wat dacht je van Blueberry Pie, French Toast, Cherry Soda en Pancakes & Syrup. Heerlijk!

Mijn lippen voelen na het gebruik van de scrub ook lekker zacht en glad aan. Nu kunnen we hopelijk vlekkeloos de liquid lipstick aanbrengen!

Shop hier online

 

Velour Liquid Lipstick – Anna Nicole

Ik heb het al vaker op BeautyJournaal benoemd en ga het nu weer doen; de Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipsticks zijn de beste lipsticks ter wereld. Ze drogen direct op, zijn intens gepigmenteerd en blijven een eeuwigheid zitten. Vandaag test ik de kleur Anna Nicole.

Anna Nicole is een knalrode lippenstift met een oranje ondertoon. Hij is super opvallend en fel. De applicatie verliep dankzij de zachte applicator heel precies. Ik kon gemakkelijk rond de randjes van mij lippen gaan zonder uit te schieten. En dat kan nog weleens een gedoe zijn met rode lipstick 😉

De kleur is intens gepigmenteerd, je hebt dan ook maar één laagje nodig. De liquid lipstick is kiss-proof en overleeft ook met gemak een lekkere lunch. Met vettig voedsel moet je wel uitkijken, dan is de kans groter dat de kleur aan de binnenkant van je lippen verdwijnt. Ik raad het dan ook aan om hem altijd mee te nemen in je tas voor het geval je een snelle touch-up nodig hebt.

Shop hier online

 

Dian’s eindoordeel

Ik vond het erg leuk om een aantal nieuwe Jeffree Star Cosmetics producten te proberen. Door mijn vorige ervaringen lagen mijn verwachtingen erg hoog, maar die zijn helemaal waargemaakt! Het is kwalitatief goede make-up en ik vind ook zeker dat je veel gram/milliliter krijgt voor het bedrag dat je ervoor betaald. Het assortiment is zo groot dat er voor iedereen wel een geschikte kleur tussen zit. De lipproducten blijven mijn favoriet maar ik ga de highlighters ook zeker nog een keer gebruiken.

Verkrijgbaarheid in Nederland

Jeffree Star Cosmetics is al een lange tijd verkrijgbaar in Nederland, maar sinds kort ook gewoon bij de Ici Paris XL!

Shop hier online

 

Lees ook