Payot, Clinique, Benefit, LOOkX, Blézi, Bean Body

12:17 - 07:22
luistertijd 12:17 - leestijd 07:22

Ook in de maand april heeft het BeautyJournaal testpanel weer een aantal nieuwe favoriete producten ontdekt. Benieuwd naar welke dit zijn? Je leest er in dit artikel meer over!

Model Mandy: Biafine Emulsie

Mijn favoriet van deze maand is Biafine. Dit product komt uit Frankrijk en is niet in Nederland te koop. Ik heb het besteld bij Bol.com. Zelf gebruik ik dit product ongeveer twee á drie keer per week en ik ben er erg blij mee!

Ik gebruik het vooral als ik een onzuivere huid heb en wat meer last heb van pukkeltjes. Als ik dit gebruik merk ik dat onzuiverheden sneller weggaan en mijn huid zich hersteld.

Voor het slapen gaan breng ik een dikke laag aan op mijn gezicht en de volgende dag merk ik dat mijn huid zachter aanvoelt en gekalmeerd is. Ik gebruik het product niet overdag, dat is ook niet echt de bedoeling, dan gaat je huid erg glimmen en dat wil je niet 🙂.

Het celvernieuwingsproces van je huid vindt ‘s nachts plaats tijdens het slapen. Je huid herstelt zich ’s avonds zelfs acht keer sneller dan overdag! Biafine is verrijkt met kalmerende stoffen zoals allantoïne, bisabolol en panthenol. Je kan het ook gebruiken bij schaafwonden, sneetjes (Mits ze natuurlijk wel dicht zijn) etc. Ze noemen dit ook wel het wondermiddel.

Shop hier online

 

BeautyJournaal uitgever Monique: Blèzi Natural Body Lotion

Blèzi is een Nederlands merk dat door onderneemster Miranda Hazenberg in de markt is gezet met veel succes. Blèzi heeft prachtige make-up maar dus ook mooie huidverzorging. Nieuw in het assortiment is de Body Lotion en een Showergel, met ondermeer Babassu olie.

Ik heb de Body Lotion inmiddels ervaren en ik vind hem zalig. Hij ruikt echt heel erg lekker. Zacht, licht poederachtig maar ook fris. Het houdt mijn huid echt langdurig soepel en zacht, ook de huid van mijn handen. De bodylotion is zo samengesteld dat het een mooi hydraterend laagje over de huid legt.

Mag ik nog een geheim verklappen? Nederlandse vrouwelijke topsporters zijn dol op de Blèzi waterproof mascara, en ik geef ze geen ongelijk. Het is een toppertje!

Shop hier met korting

 

Schoonheidsspecialiste Karmelita: Shampoobar

In mijn zoektocht naar een shampoo kwam ik de shampoobars tegen, ze zien heel leuk uit met hun vrolijke kleuren en zijn volgens Shampoobars.nl ook milieuvriendelijk. Dit was overigens niet mijn overweging om tot aankoop over te gaan, ik was al veel eerder nieuwsgierig.

Er zijn heel veel leuke kleurtjes, eigenlijk zou je ze allemaal wel willen hebben. Mijn keuze is gevallen op de Ocean, meer omdat hier geen palmolie in zit. Ik ben natuurlijk gewend aan een fles en aanvankelijk vroeg ik mij af: hoe dan?! Maar wanneer je er eenmaal aan begint is het vrij logisch, het werkt niet anders dan welk ander stukje zeep.

Het wast geweldig, maakt het haar heel erg schoon in 1x wassen én verzorgt het tegelijkertijd. Ik heb bewust geen crèmespoeling gebruikt omdat ik natuurlijk wilde weten hoe het haar eruit zou zien met alleen het gebruik van de shampoo. Glanzend, zacht en heerlijk ruikend. De geur is echt Ocean, niet zozeer wanneer je het wast maar wel daarna wanneer het droog is. Al na één wasbeurt ben ik om! Er zijn naast shampoobars ook conditioner bars en bodybars, leuk leuk leuk.

Ingrediënten:

Natriumlaurylethersulfaat, Glycerol, Cocamidopropylbetaïne, Natriumchloride, Water, Shea boter, Olijfolie, Vetzuren, Fragrance, Citroenzuur, CI16035, CI42090, CI19140.

Kleine kanttekening, er wordt wel gebruik gemaakt van SLS (natriumlaurylethersulfaat), dat is een minpuntje maar zelf heb ik daar minder last van.

Shop hier online

 

Schoonheiddspecialiste Patricia: Trinity ONE12 Multi Action Spray

ONE12 kan je ook lezen als “112” ,het laatste “redmiddel” voor het haar. Keratine, argan olie, macademia olie, nyamplug olie en UV filter verzorgen en reconstrueren het haar. De naam ONE12 zegt het al, 12 verschillende doeleinden:

  1. Het verzorgt en werkt vochtinbrengend.
  2. Ontwart klitten.
  3. Tegen pluizen haar.
  4. Anti-statisch.
  5. Beschermt de haarkleuring en geeft glans.
  6. Geeft fijn haar meer body en volume.
  7. Verzegelt poreuze haarzakjes.
  8. Beschermt tegen hitte, omgevingsvochtigheid en UV.
  9. Verzegelt en voorkomt gespleten haarpunten.
  10. Verkort de droogtijd tijdens het föhnen.
  11. Anti oxidanten geven een anti-aging effect.
  12. Geeft het haar een adembenemende glans.

Een heleboel voordelen om onze lokken in topconditie te krijgen. Spray op handdoek droog haar en niet uitspoelen. Zelfs op het haar van mijn dochter werkt de spray erg goed, ik zie zelfs al meer glans en hij ruikt ook nog eens heerlijk.

Bezoek de site voor meer informatie

 

Schoonheidsspecialiste Su: LOOkX oogschaduw

Sinds de masterclass make-up training vorig jaar ben ik fan geworden van oogschaduw. Bij de meeste Aziatische ogen moet er een arcadeboog worden gecreëerd. Door te spelen met verschillende kleuren, zijn deze kleuren wel echt mijn favoriet geworden.

Van links naar rechts:

Omdat er meerdere kleuren verwerkt zijn in 1 palette kan je meer spelen met de intensiteit van de kleuren. Ook is het mogelijk om veel verschillende creaties te maken. Verder zitten er verzorgende ingrediënten in zoals vitamine E en anti-oxidanten. De kleuren blijven mooi op hun plek zitten en zijn van hoogwaardige pigmenten zodat de kleuren nog mooi zichtbaar zijn aan het einde van de dag.

De oogschaduws zijn zowel los als in een palette te kopen. Mijn advies is om het palette aan te schaffen. Deze bevat 6 kleuren en dit is voordeliger en je kan er veel mooi creaties mee maken.

Shop hier online

 

CorinePayot Peeling Oxygénant Dépolluant

 

Hoewel ik het merk Payot al lang van naam kende, had ik er nog nooit een product van gebruikt. Echter, toen tester Mandy vorig jaar de Gym Beauté behandeling onderging was mijn nieuwsgierig gewekt en besloot ik enkele producten aan te schaffen. Daarvan bleek de Peeling Oxygénant Dépolluant afgelopen maand mijn absolute favoriet. Wat een heerlijk product!

Dit peeling masker heeft een ontgiftende en reinigende werking. De roze gel verander na het aanbrengen in een verfrissend schuim, met een heerlijk fruitige geur die doet verlangen naar de zomer. Eventjes een kleine vijf minuten laten inwerken, zodat de gel in een schuim kan veranderen en de zuurstofbolletjes hun werk kunnen doen. Ik voel dan mijn huid tintelen. Daarna afspoelen en wat overblijft is een schone en frisse huid.

De Peeling Oxygénant Dépolluant is geschikt voor alle huidtypen en perfect voor liefhebsters van peelings zonder korreltjes.

Shop hier online

 

Schoonheidsspecialiste Esther: Clinique For Men Anti Fatigue Eyegel Roller

Deze maand is mijn favoriet eigenlijk ontstaan door het gebrek aan slaap. Ik heb de afgelopen periode vaak slecht geslapen en dat zie je dan meteen aan mijn ogen, ze worden wat dikkig met donkere kringen. Mijn man heeft daar eigenlijk altijd last van, bij hem staat daarom de Clinique For Men Anti Fatigue eyegel roller op de wastafel. En waarom zou die ook niet geschikt zijn voor mijn oog zone?

De roller voelt lekker koud aan, waardoor het puffy gevoel bijna onmiddellijk verdwijnt. De gel voelt lekker fris, toegevoegde cafeïne zorgt voor een kalmerende werking en zorgt voor afvoer van vocht. En doordat de gel ook een verhelderende werking heeft, lijken de donkere kringen te vervagen.

Shop hier online

 

Huidtherapeute Judith: Bean Body Coffee Bean Scrub

Koffie, ik heb er een liefdesverhouding mee. Ik word zielsgelukkig van een kopje koffie in de ochtend, de geur van koffiebonen, coffee frappuccino in de zomer of chocolade met koffie.

Deze vegan(!) scrub afkomstig uit Australië heeft dié heerlijke koffiegeur wat zich ook nog eens verspreidt door de badkamer. Dit komt door de Arabica koffiebonen en maakt je huid ontzettend zacht. De caffeïne zou de doorbloeding moeten stimuleren, de kokos olie hydrateert en laat een laagje achter op de huid waarna ik niet de behoefte heb mijn huid nog in te smeren (pluspunt!). Verder bevat deze scrub amandel-, jojoba olie en vitamine E.

Maak je huid vochtig en masseer de scrub roterend over de huid. Bean Body adviseert de scrub 5 minuten te laten zitten alvorens deze af te spoelen. Een handjevol Coffee Bean scrub is genoeg per scrubbeurt, met één verpakking kun je dan zo’n 4 keer vooruit. Ik heb de variant Peppermint en Coco Berry gebruikt. De variant met honing staat op mijn lijstje!

Shop hier online

 

Make-up liefhebber DianBenefit Porefessional Primer

Afgelopen maand vierde ik mijn 20verjaardag. Van mijn lieve vriend kreeg ik de Porefessional Primer van Benefit. Deze primer is al een lange tijd favoriet onder veel make-up liefhebbers en artists. Eindelijk kon ik het product ook zelf eens gaan testen en dat beviel mij erg goed.

De Porefessional Primer is een olievrije make-up primer die, zoals de naam al doet vermoeden, de poriën sterk doen verminderen. De primer helpt tevens bij het verminderen van fijne lijntjes. Deze primer heeft geen kleur en breng je het beste aan op de T-zone, daar waar de poriën het meest zichtbaar zijn.

De Porefessional Primer heeft een soft matte finish met een blurr-effect waardoor mijn huid er heel mooi glad uitziet. Ik merk direct dat mijn poriën minder zichtbaar zijn! De primer is een hele goede basis voor mijn foundation en de rest van mijn make-up. Het creëert een mooie egale finish. Ik ben er in ieder geval erg blij mee en kan ook zeker begrijpen waarom de hype rondom dit product zo groot is.

Shop hier online

 

Lees ook