De kleur van je haar en je wenkbrauwen zo bijgewerkt!

05:34 - 03:20
luistertijd 05:34 - leestijd 03:20

Dol ben ik op mijn geblondeerde haren. Het kan me dan ook niet blond genoeg zijn. Mijn van nature donkerblonde melkboerenhondenhaar maakt dat ik er snel bleekjes uitzie. Met ultrablond is dat probleem verholpen. Een nieuw probleem is natuurlijk wel de uitgroei, die ik toch zeker wel eens per twee weken moet laten bijwerken bij de kapper.

Ik geniet altijd enorm van deze kappersbezoekjes

Kopje koffie, een stapel tijdschriften, een hoofdmassage bij het uitwassen van de kleuring. Helaas gooit mijn overvolle agenda regelmatig roet in het eten en lukt het me niet om op tijd naar de kapper te gaan. Een donkere en ontsierende uitgroei is dan het resultaat.

Wella Professionals INSTA RECHARGE biedt uitkomst

Althans… als ik het persbericht mag geloven, dat is bijgeleverd bij de twee mooie doosjes met ‘uitgroeipoeder’ die ik op de BeautyJournaal redactie heb ontvangen.

Shop hier online met korting

 

Maar er is meer…

Je haalt met deze professionele 4-in-1-oplossing namelijk meer in huis dan alleen een methode om je uitgroei te verbergen

Bekijk ook het volgende filmpje:

Shop hier online met korting

 

INSTA RECHARGE is verkrijgbaar in vijf basisnuances

Light Blonde, Blonde, Light Brown, Medium Brown en Black. Ik heb gevraagd om de Light Blonde voor mijn uitgroei en de Light Brown voor mijn wenkbrauwen. Want het leuke aan dit product is dat je alle soorten haar van een kleurtje kunt voorzien. Dus ook je wenkbrauwen, om deze extra aan te zetten en meer expressie te geven. Dat heb ik bij vergelijkbare producten nog niet eerder gezien. Nu al een pluspunt te pakken!

Eerst mijn uitgroei maar eens camoufleren

Ik gebruik de meegeleverde borstel om het poeder bestaande uit mineralen en kleurpigmenten probleemloos en zonder knoeien aan te brengen. Bekijk ook het volgende filmpje:

Na het aanbrengen van het poeder met de borstelhaartjes, gebruik ik het sponsje op de andere kant van de kwast om het poeder ietwat weg te gommen van mijn hoofdhuid rond de haargrens. Je ontkomt er namelijk bijna niet aan dat je ook je hoofdhuid een kleurtje geeft.

Shop hier online met korting

 

Mijn uitgroei is niet volledig weg, maar wel ietwat subtieler en minder hard dan zonder INSTA RECHARGE. Ook lijkt de gelige gloed in mijn haar een stuk opgefrist.

Het resultaat zonder en met Wella INSTA RECHARGE

Daarbij is het goed om je te realiseren dat van donker naar licht altijd veel moeilijker is dan van licht naar donker. Zo heeft een zwarte muur wit schilderen ook veel meer laagjes verf nodig, dan een witte muur zwart schilderen.

Wow-brow!

 

Dat deze theorie klopt, merk ik wanneer ik mijn wenkbrauwen aanzet met de INSTA RECHARGE in Light Brown. Eén streek met een wenkbrauwkwastje is voldoende voor een mooie, volle wow-brow.

Corine’s wenkbrauwen zonder en met Wella INSTA RECHARGE

Klein minpuntje vind ik dat het meegeleverde kwastje net niet nauwkeurig genoeg werkt om je wenkbrauwen precies bij te tekenen. Ik pak dan ook liever een kwastje uit eigen stash.

Shop hier online met korting

 

En hoe zit het met de houdbaarheid?

Die is uitstekend! Zowel op mijn uitgroei, als op mijn wenkbrauwen blijft INSTA RECHARGE zitten tot de volgende wasbeurt. Voor mijn uitgroei is dat de eerstvolgende shampoobeurt, voor mijn wenkbrauwen het reinigen van mijn gezicht voor het slapen gaan. Ook bij een bezoekje aan de sauna of sportschool blijft INSTA RECHARGE goed zitten.

Eindoordeel

Ik ben vooral onder de indruk van INSTA RECHARGE voor mijn wenkbrauwen. Ook het effect op mijn uitgroei is mooi, maar ik verwacht dat het WOW-effect daarbij vooral optreedt als je een lichte uitgroei donkerder wilt maken. Houdbaarheid en gebruiksgemak zijn uitstekend (zeker als je wel eens hebt lopen kliederen met uitgroeisprays, dan weet je wat ik bedoel…) en het product is super zuinig in gebruik. Kortom: een aanrader!

Shop hier online met korting

 

Lees ook