Prachtige producten worden in het zonnetje gezet!

02:38 - 01:34
luistertijd 02:38 - leestijd 01:34

PROFESSIONAL BEAUTY PRODUCT OF THE YEAR 2019

DIT ZIJN DE NOMINATIES!

Ai! Wat was het weer spannend om uit de vele inzendingen de meest innovatie en best onderbouwde beautyproducten te selecteren voor de award Professional Beauty Product of the Year.

Met een prachtige jury waarin zitting hadden jouw ondergetekende als voorzitter (;-), en schoonheidsspecialist Michael Heffels van Instituut Beaute uit Grave, brand- and packaging designer Joost la Housse van Joost Identities, Carla Uppelschoten. directeur van het opleidingsinstituut U-Consultancy, Sheryl Djadoenath van Duchess D Design salon voor professionale make-up en nagelstyling en journaliste/beauty redacteur Maartje van Engelen!

Vele dagen zijn we bezig geweest om alle producten te bestuderen op hun claims, op hun verpakking en alle informatie door te lezen over de onderbouwing voor werkzaamheid, en de marketing ondersteuning die deze merken bieden aan schoonheidsspecialisten. En we moeten zeggen: de bedrijven die voor de beste presentatie hebben gezorgd, een serieuze innovatie hadden, echt inhoudelijk goede antwoorden hebben gegeven op onze vragen en ook alle voorbeelden en certificaten mee stuurden die we vroegen, hebben wel een streepje voor gehad! (Opsteker voor de volgende keer? 😉

We hebben gejureerd binnen de segmenten Gezichtsverzorging, Lichaamsverzorging, ‘Groene’  cosmetica, Nagelverzorging, Apparatuur, Make-up.

DIT ZIJN DE GENOMINEERDEN!

https://www.instagram.com/p/BuoJSQYFUBs/

Categorie gezichtsverzorging

Categorie Lichaamsverzorging

Categorie ‘Groene’ Cosmetica

Categorie Make-up

Categorie Apparatuur

De vakjury heeft gestemd, en nu is het de beurt aan de bezoekers van de beurs Beauty Trade Special, de vakbeurs voor schoonheidsspecialisten, die op 6,7 en 8 april in de Jaarbeurs in Utrecht gehouden wordt.

Alle producten staan mooi gepresenteerd op de beurs en hostessen begeleiden de bezoekers bij het stemmen op hun favoriete producten. De stem van de bezoekers telt voor 50% mee. De winnaars van deze Oscars van de beauty branche worden officieel bekend gemaakt tijdens de feestelijke gala-avond ter ere van de uitreiking van de Beauty Awards op zondag 14 april 2019.

Lees ook