Lippen Make-up Ogen Teint

Nieuw in de winkels: foundation, lipproducten en concealer!

Dian Colle
Geschreven door Dian Colle

Nieuwe looks van Chanel, Dior, Smashbox, Lancôme

Nieuw in de winkels

Vorige week kon je op BeautyJournaal al lezen over de nieuwste huidverzorgingsproducten die in de eerste maand van dit nieuwe jaar zijn uitgebracht. Maar dat was niet alles! Vandaag lees je namelijk meer over de nieuwste make-up producten die sinds kort in de winkels liggen. Ben jij gek op make-up? Lees dan gezellig verder!

Chanel Spring Summer 2019 Collection

Voor de nieuwste Spring Summer 2019 collectie heeft Chanel’s creative designer, Lucia Pica, zich tijdens een fotografische reis in Japan en Zuid-Korea laten inspireren door nieuwe gebieden en spectaculaire lichteffecten.

Voor de ogen introduceert Lucia een palette met daarin 9 zachte, op elkaar aanvullende tinten. Naast een oogschaduw palette is er ook een nieuwe ‘Ombre Première Crème’ toegevoegd aan de collectie. De kleur ‘Platine Bronze’ is een satijnachtig goud/bronzen kleur die als perfecte basis dient om de kleuren uit de ‘Les 9 Ombres’ collectie te intensifiëren.

De ‘Baume Essentiel’ gelstick is een volledig nieuw product van Chanel. Dit product komt in twee versies: transparant en sculpting. Beide zijn transparante balsem met een lichtroze of perzikachtige tint. De gelsticks glijden over de huid en zorgen voor een stralende teint. De ‘Pinceau Illuminateur Rétracatble’ is een speciaal ontworpen penceel waarmee de nieuwe ‘Baume Essentiel’ vlekkeloos kan worden aangebracht voor een licht shape-effect op het gezicht, zonder dat het er zwaar opgemaakt uitziet.

Daarnaast zijn er nog drie nieuwe kleurrijke ‘Rouge Allure Velvet’ lipsticks en twee nieuwe ‘Rouge Allure Liquid Powder’ lipsticks. Tot slot bevat de collectie ook nog een paarsachtig beige nagellak en een neonfuchsia nagellak.

Shop hier online

 

Dior Lip Maximizer – nieuwe kleuren

Het is de beste vriend van visagisten en ook modellen zijn er razend enthousiast over: de Dior Lip Maximizer voor intens volle lippen. Deze ultraverzorgende lipformule verschijnt nu in zeven nieuwe, frisse kleuren met leuke effecten en optimale glans. De nieuwe kleuren lopen uiteen van roze tot koraal en van paars tot nude. Daarnaast zijn er ook twee holografische kleuren, boordevol microglitters, aan het assortiment toegevoegd. De glitters gaan schitteren zodra het licht erop weerkaatst wordt.

De populaire lip plumper is nu ook uitgerust met een verzorgende werking. Hyaluronzuur speelt de hoofdrol in de vernieuwe lipformule. Kleine hyaluronzuurdeeltjes vormen een beschermend schild op de lippen, waardoor het vocht wordt vastgehouden en de lippen tot wel 24 uur lang gehydrateerd aan zouden moeten voelen. En dat is waar, maar houdt er ook rekening mee dat de gloss vanwege het plumping effect ook even tintelt op je lippen;-)

Shop hier online

 

Smashbox Studio Skin Flawless 24 Hour Concealer

Smashbox lanceert haar Studio Skin Flawless 24 Hour Concealer. De collectie bestaat uit 30 verschillende concealers die helpen bij het verbergen van donkere kringen, hyperpigmentatie en roodheden terwijl het oneffenheden verdoezelt. De formule is olie-vrij, creamy en geeft volledige dekking.

Je kunt de concealers ook gebruiken voor het contouren en highlighten van het gezicht. Kies hiervoor een of twee tinten lichter of donkerder dan je normale concealer kleur. Een tip van Smashbox is om de concealer 20 seconden te laten drogen om er zeker van te zijn dat het de juiste match is.

Shop hier online

 

Lancôme Teint Idole Ultra Wear Nude

De Teint Idole Ultra Wear foundation van Lancôme is al meer dan 20 jaar de favoriet van vele vrouwen. De formule houdt lang, dekt optimaal en voelt comfortabel aan. De nieuwe Teint Idole Ultra Wear Nude foundation heeft een lichtere formule en textuur en geeft een ‘my skin but better’ finish. Voor iedereen die een natuurlijke look en een efficiënt product wil is deze nieuwe foundation ideaal. De foundation heeft een lichte matte finish en zou tot 24 uur lang moeten houden.

Deze lichtere formule vermindert het glimmen, matteert de huid de hele dag lang en laat de huid vrij ademen. De Teint Idole Ultra Wear Nude wordt in 40 tinten aangeboden en heeft een praktisch meeneemformaat waardoor hij in elke tas past.

Shop hier online

 

Meer weten over Lippen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Dian Colle

Dian Colle

Dian Collé (1999) studeert Media & Communicatie aan het Nimeto in Utrecht. Al sinds haar 12e is zij dol op alles met betrekking tot beauty. Het begon allemaal met een grote verzameling van nagellakjes, maar dat liep al snel uit tot een goed gevulde make-up collectie. Via haar studie kwam zij terecht op de redactie van BeautyJournaal, waar zij haar passie voor make-up kon combineren met het vak waarvoor zij studeert. Inmiddels heeft Dian haar stage bij BeautyJournaal afgerond en maakt ze deel uit van het testteam.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.