Droge huid Gevoelige huid Gezicht Rimpels en slapte Schone huid

Nieuw in de winkels: heerlijke huidverzorgingsproducten!

Dian Colle
Geschreven door Dian Colle

Décleor, La Roche-Posay, Dior, GLAMGLOW

In de eerste maand van het nieuw jaar zijn er weer een aantal heerlijke huidvezorgingsproducten uitgebracht. Benieuwd naar welke dat waren? Je leest het in dit artikel.

Decléor Cica-Botanic Balm

De Decléor Cica-Botanic Balm is een verzorgende balsem voor zowel het gezicht als het lichaam. Het product bevat een unieke samenstelling van essentiële oliën die samensmelten in een unieke textuur. De krachtige werking komt voornamelijk van de eucalyptus olie. Deze heeft een antiseptische eigenschap dat dient als herstelmiddel voor elke beschadigde huid.

De balsem vermindert irritatie, jeuk en ruwheid door een beschermlaag over de huid te creëren met een wax van natuurlijke oorsprong. Het product is met vooral voor de gevoelige en droge huid.

Shop hier online

 

La Roche-Posay Hyalu B5 Serum

Het Hyalu B5 Serum is de nieuwste innovatie van La Roche-Posay tegen huidveroudering. Het serum bevat krachtige ingrediënten zoals Hyaluronzuur en Vitamine B5 die het volume in het gezicht verbeteren en de fijne lijntjes en rimpels verminderen. De Madecassoside helpt ontstekingen te verzachten en het natuurlijke huidvernieuwingsproces te bevorderen. Het product heeft een water-gel textuur wat voor een fris en gehydrateerd gevoel moet zorgen.

Het serum gebruik je het beste iedere ochtend en/of avond voor je dag/nacht verzorging. Dit anti-rimpel serum is geschikt voor de gevoelige huid.

Shop hier online

 

Dior Capture Youth

De Capture Youth lijn van Dior is de eerste mix & match ‘active age delay’ behandeling die geïnspireerd is op de voorspellende geneeskunde. Het is een gepersonaliseerd verzorgingsprogramma dat in staat is de jeugdige look van de huid te boosten en tegelijkertijd de kenmerken van huidveroudering, rimpels, fijne lijntjes en gebrek aan stevigheid en elasticiteit te vertragen nog voordat ze verschijnen.

De collectie is aangevuld met een viertal nieuwe producten: het Capture Youth Advanced Eye Treatment, het Capture Youth Revitalizing Oil-Serum, het Capture Youth Resurfacing Water en tot slot de Capture Youth Progressive Peeling Creme. Met deze aanvulling op het mix & match assortiment creëer je een nóg doeltreffendere werking en heb je uiteindelijk een op maat en huid gemaakte skincare routine samengesteld.

Shop hier online

 

GLAMGLOW Gentlebubble Daily Conditioning Cleanser

GLAMGLOW introduceert de nieuwe Gentlebubble Daily Conditioning Cleanser. Deze cleanser helpt bij het verwijderen van gezichtsmake-up en onzuiverheden en maakt je huid op een zachte, maar effectieve wijze schoon.

De cleanser bevat vitamine E en het groene thee- en appelextract. De formule is mild en vrij van zeep, SLS en SLES. Aminozuren helpen bij het voeden van de huid terwijl zachte bubbels de huid diep reinigen. Je brengt de cleanser op een vochtig gezicht aan en masseert dit in circulerende bewegingen in. Spoel alles vervolgens goed af en dep je gezicht tot slot droog. Gebruik dit product op dagelijkse basis of zoals gewenst.

Shop hier online

Meer weten over Droge huid?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Dian Colle

Dian Colle

Dian Collé (1999) studeert Media & Communicatie aan het Nimeto in Utrecht. Al sinds haar 12e is zij dol op alles met betrekking tot beauty. Het begon allemaal met een grote verzameling van nagellakjes, maar dat liep al snel uit tot een goed gevulde make-up collectie. Via haar studie kwam zij terecht op de redactie van BeautyJournaal, waar zij haar passie voor make-up kon combineren met het vak waarvoor zij studeert. Inmiddels heeft Dian haar stage bij BeautyJournaal afgerond en maakt ze deel uit van het testteam.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.