Zakenpraat

Dit zijn de genomineerden van de Beauty Award 2019!

Het BeautyJournaal-team
Geschreven door Het BeautyJournaal-team

Genomineerden Beauty Award 2019 bekend!

De genomineerden van de Beauty Award 2019 zijn bekend! Na een grondig beraad van de vakjury, bestaande uit Marianne van den Broek (voorzitter), Périne Heerooms, Cathelijne Cras, Betty van den Braber en Corné Hendrikx, zijn er 20 genomineerden in 7 categorieën geselecteerd. Dit zijn ze!

De winnaars van de Beauty Awards 2018

Newcomer of the Year

Schoonheidsspecialist van het jaar, regio Noord*

*Na de beoordelingen van de Mystery Guests zijn er onverwacht deelnemers afgevallen. De jury heeft besloten voor 2019 slechts twee schoonheidsspecialisten te nomineren voor deze categorie, dit om aan de hoge wedstrijdeisen te blijven voldoen.

Schoonheidsspecialist van het jaar, regio Midden/Oost

Schoonheidsspecialist van het jaar, regio Zuid

 Schoonheidsspecialist van het jaar, regio West

 Schoonheidssalon van het jaar (klein)

 Schoonheidssalon van het jaar (groot)

De gala-uitreiking van de Beauty Awards zal plaatsvinden op zondag 14 april 2019.

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

2 reacties

 • Beste Ozge, wat een vervelende situatie heb je daar meegemaakt. Het eerste wat ik me afvraag is of je haar ook kenbaar hebt gemaakt dat je een passende oplossing wenst voor de investering die je hebt gedaan en waarvan de uitkomst nul was. Het is natuurlijk heel lastig om garanties op een behandeling te geven, tegelijkertijd is het behandeling van pigment heel erg moeilijk omdt het zo diep in de huid zit. Maar als ik het zo lees, lijkt de nazorg tekort te schieten, praktisch maar ook emotioneel. Je kan ons foto’s sturen, dan laat ik ze beoordelen door een arts uit ons team, dermatoloog Francis Wu. Ik zal ook eens nagaan bij de distributeur van Cosmelan: Mesoesthetic hoe het kan dat je er brandwonden aan over houdt, want zo interpreteer ik het: dat je ook brandenwonden aan de cosmelan behandeling hebt overgehouden?

  ons mailadres is info@beautyjournaal.nl

 • Voor mij verdiend delia skin clinic zeker geen prijs!! Het is erg commercieel ingesteld en er is naar mijn idee totaal geen aandacht voor mij als persoon en ook niet voor mijn huidprobleem.
  Ik ben er ooit gekomen voor de behandeling van pigmentvlekken, maar inmiddels zitten mijn gezicht en rug onder de puisten, ik kreeg te horen dat mijn lever niet goed functioneert (waar wordt zo een belangrijk standpunt op gebaseerd? De puisten die zijn opgekomen na alle mislukte behandelingen?)
  Ik ben in deze kliniek op zowel fysiek als emotioneel gebied erg beschadigd! De eerste dag dat ik binnenkwam in de kliniek, had ik aangegeven dat ik had gelezen over de cosmelan behandeling voor pigmentvlekken, waar ik toen alleen maar last van had. Er werd tegen mij gezegd dat ik dat niet nodig had en dat slechts enkele microdermabrasie behandelingen mij van mijn probleem af zouden helpen. Conclusie: iedere week helemaal naar purmerend gereisd om een micro behandeling voor 65 euro te laten doen, 6 weken lang. Resultaat? Het heeft niks geholpen, waarna ik kreeg te horen dat we toch maar voor de cosmelan behandeling moeten gaan!!!!! Dit kwam aan als een klap in mijn gezicht, want ik was al met alle producten erbij 600 euro kwijt! Dit te horen krijgen na al die behandelingen, mijn tijd en mijn geld heeft mij oprecht gedemotiveerd. Goed nu kan er gedacht worden dat de cosmelan is uitgevoerd, mooi niet dus! Ik ben al 7 maanden in behandeling, over de duizend euro verder en nog steeds geen resultaten, maar juist verslechteringen van mijn huid!!
  Met pijn en moeite had ik een afspraak gemaakt voor de cosmelan behandeling, voor op een avond. Eenmaal aangekomen kreeg ik te horen dat de behandeling niet kon plaatsvinden, want de cosmelan behandeling kan niet op een avond worden gedaan, omdat het 10 uur lang op in dit geval mijn rug moest zitten. Hoe onprofessioneel is dit? De medewerkers zijn niet eens op de hoogte van de inhoud van de behandelingen en maken zomaar een afspraak. Als goedmakertje kreeg ik een peeling op mijn gezicht, het kan niet erger worden, maar had ik het maar nooit geaccepteerd!! Mijn hele gezicht was verbrand en ik kreeg allemaal puistjes en pukkeltjes waardoor ik zelfs huilend mijn huisarts had oogebeld, die mij toch even terug verwees naar delia skin clinic, omdat zij mij hebben behandeld! Ik kreeg een verkoelende masker, maar de littekens heb ik overgehouden. Dit is overigens niet de eerste mislukte behandeling, want op mijn rug zitten inmiddels ook grote brandvlekken na een peeling, die werd toen gedaan om de pigmentvlekken te verminderen. Nou mooi niet, zowel mijn gezicht als mijn rug zitten nu onder de puisten en wat brandvlekken op mijn rug. Na al deze gebeurtenissen Heb ik een klacht ingediend, waardoor ik nu in behandeling ben gekomen bij sylvia. Zij heeft mij gezegd dat zij mij op deze manier niet wil behandelen en dat ik eerst met supplementen mijn lichaam moet versterken. Hoe bizar is dit? Er wordt gedaan alsof al die huidreacties de schuld van mijn lichaam is en ik moest ontzettend veel geld betalen voor de supplementen waar ik nu dan weer mee verder moest gaan! Ik kreeg een gratis bloedtestje om maar over te komen alsof er naar mij werd geluisterd. Ik ben zo ongelukkig en emotionee beschadigd door deze kliniek, ik raad het iedereen af. Ik heb heel veel producten moeten aanschaffen, omdat mijn behandeling anders niet zou werken. Maar wat heeft er nu dan in totaal wel gewerkt? Helemaal niks!! Ik had geen last van actieve puisten, die ik nu wel heb. Ik had geen littekens, geen brandwonden, die ik nu wel heb! Na over de duizend eruo te hebben betaald, na al mijn tijd die ik erin heb gestoken is de conclusie dat ik er nog slechter aan toe ben dan ooit. Had ik maar nooit voor deze kliniek gekozen, had ik
  Maar nooit in hun commerciele trucjes geloofd! Mijn huidprobleem was mijn onzekerheid, maar nu ben ik verder van huis. Tot de dag van vandaag, na al die erge gebeurtenissen is er nog nooit uit de medewerkers zelf gebeld om te vragen hoe het met mijn wonden gaat en hoe ik er zelf aan toe ben. Dit is ontzettend onprofessioneel! Als ik ze bel krijg je alleen maar te horen weke producten je kan aanschaffen om het probleem op
  Dat moment op te lossen! Belachelijk. Delia skin clinic is einde verhaal voor mij, ik weet zeker dat er meer mensen zijn die hetzelfde hebben meegemaakt in deze kliniek. Ik hoop dat ik een vergoeding krijg voor alle mislukte pogingen, dat zijn zij mij schuldig.
  Ik heb allemaal foto’s als bewijsmateriaal.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.