Rimmel, Max Factor, Urban Decay…

04:31 - 02:42
luistertijd 04:31 - leestijd 02:42

Nieuw in de winkels: mascara’s, eyeliners en oogschaduws

Een mooie oogmake-up kan het verschil maken tussen een vermoeide blik en een frisse oogopslag. We zetten in dit artikel de productlanceringen van deze winter voor je op een rij.

Rimmel Wonder Swipe Mascara

‘Ready to swipe’ zodat je krijgt wat je wilt? En dan hebben we het natuurlijk niet over dating apps! Rimmel London introduceert deze winter de nieuwe Wonder Swipe.

Rimmel Wonder Swipe

De allereerste 2-in-1 hybride formule waarmee je een metallic eyeliner én een glinsterende oogschaduw maakt. Creëer edgy, trendy looks met slechts één product. Eyeliner of oogschaduw? Metallic of glinsterend? Jij bepaalt. #youswipeyouchoose.

Van glinsterende oogleden tot strakke lijntjes

En van grafische ‘creases’ tot ‘strobing’ van de binnenste ooghoeken. Nu kun je elke trend de jouwe maken met één product. Wonder Swipe’s 2-in-1 formule kan met één vinger van een sterk gepigmenteerde metallic eyeliner veranderen in een ultrasprankelende oogschaduw.

Rimmel Wonder Swipe

Hoe? Bij het aanbrengen en blenden verdampt het water in de formule en verandert de intense kleur in een poederachtige textuur met een pure, glinsterende finish. Bekijk ook het volgende filmpje.

Met twee effecten binnen handbereik kun je makkelijk allerlei prachtige looks creëren die tot wel 10 uur lang mooi blijven.

Wonder’Swipe heeft een uitgebreid palet van 15 opvallende kleuren. Variërend van luxueuze, metallic tinten tot schitterende, heldere en prachtige donkere kleuren.

Shop hier online

 

 

Urban Decay Naked Cherry

Urban Decay Naked Cherry Palette

Naked Cherry Eyeshadow Palette heeft een sexy vibe die eerder zuur dan zoet is. Met 12 never-before-picked neutrale tinten geeft dit palette jou de zwoelste, meest verleidelijke oogmake-up ooit.

Urban Decay Naked Cherry

Urban Decay Naked Cherry

Maak jouw Naked Cherry look nog intenser met de nieuwe tinten in limited edition van het 24/7 Glide-On Eye Pencil en de Vice Lipstick. Bovendien kun je je Cherry-look de hele dag lang fris houden met de Naked Cherry Travel-Size All Nighter Makeup Setting Spray.

Urban Decay Setting Spray

Shop hier online

 

Rimmel London SCANDALEYES Wow Wings Mascara

Nog een recente productlancering van Rimmel. Deze nieuwe mascara zorgt in één oogopslag voor volumineuze wimpers en een perfecte wing achtige look. SCANDALEYES Wow Wings biedt 11 keer zoveel volume (vergeleken met ‘naakte’ wimpers). Bovendien wordt elke wimper – inclusief de moeilijk te bereiken, buitenste wimpers – verlengd, gelift en waaierachtig gevormd voor dat gewenste dramatische, grote ogen effect. Bekijk het filmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=v5mtmPLND0w

Een krachtige wimperlook is ‘easy’ te creëren dankzij Rimmel’s flexibele borsteltje en gepatenteerde volume-gevende formule. De voller makende, maar lichte formule heeft een innovatief polymeren complex dat snel een extreem volume opbouwt.

Rimmel Wow Wings

Daarnaast is de crèmige textuur van de mascara duurzaam, veeg-vast en korrelt niet. Waardoor je de mascara zorgeloos en met een zelfverzekerd gevoel kunt dragen.

Shop hier online

 

Max Factor Volume Infusion Mascara

Met de nieuwe Max Factor Volume Infusion Mascara kun je zowel een geweldig volume-effect als prachtige wimpers met een gezonde uitstraling creëren.

Max Factor Volume Infusion Mascara

De Volume Infusion Mascara is een 2-in-1 mascara, die je helpt om zowel volume en verlenging als gezonde en veerkrachtig ogende wimpers te creëren.

Max Factor Volume Infusion Mascara

De formule van de Volume Infusion Mascara bevat keratine en biotine. Daarbij zorgt het zachte vezelborsteltje voor een maximaal volume-effect en een indrukwekkende volumineuze wimperlook waar je altijd al naar verlangde.

Shop hier online

 

Lees ook