Wella Professionals, Previa, Keune, Tangle Teezer, Rituals, Shu Uemura...

10:54 - 06:32
luistertijd 10:54 - leestijd 06:32

Shopping inspiratie! De must-have haarverzorging van dit moment

Ook de merken op het gebied van haarverzorging hebben de afgelopen periode niet stil gezeten. We zagen op de redactie diverse nieuwe lanceringen voorbij komen. We hebben daarom de meest opvallende must-have haarverzorging van dit moment voor je op een rij gezet.

Wella INSTA RECHARGE

Je haarkleuring maakt onderdeel uit van je verzorgingsritueel en je wilt er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Maar soms is je plezier van korte duur en zie je al snel weer uitgroei.

Maak kennis met INSTA RECHARGE van Wella Professionals, de nieuwe oplossing om uitgroei direct te verbergen tussen twee salonbezoeken in. Gebruik de meegeleverde borstel om het product probleemloos en zonder knoeien aan te brengen. Het blijft zitten tot de volgende wasbeurt.

Wella Insta Recharge

Je haalt met deze 4-in-1-oplossing meer in huis dan alleen een root concealer

Verkrijgbaar in vijf basisnuances: Light Blonde, Blonde, Light Brown, Medium Brown en Black.

Vind een Wella salon bij jou in de buurt

 

 

Rituals The Hair Temple

Rituals presenteert deze winter The Hair Temple, waarin eeuwenoude wijsheid en moderne wetenschap samenkomen. Het is mogelijk om je persoonlijke haarverzorging zelf samen te stellen op basis van een aantal bijzondere, doeltreffende elixers. Je luxe shampoo en conditioner worden in de winkel gemengd terwijl je wacht.

Rituals Hair Temple

Rituals verandert je dagelijkse routine in een luxueus persoonlijk ritueel

The Hair Temple maakt het mogelijk om zelf een shampoo en conditioner samen te stellen die aansluit op de behoefte van jouw haar. Eerst kies je voor een geur, gebaseerd op de collecties van Rituals: The Ritual of Ayurveda, The Ritual of Dao, The Ritual of Hammam, The Ritual of Happy Buddha en The Ritual of Sakura.

Rituals Hair Temple

Daarna selecteer je twee, voor jouw haartype en -behoefte geschikte, geconcentreerde elixers. Deze worden vervolgens toegevoegd aan de shampoo of conditioner. Het ultieme, persoonlijke recept voor stralend en gezond haar.

The Hair Temple is te vinden bij geselecteerde Rituals-winkels verspreid in Nederland. Ook zijn de producten online verkrijgbaar op RITUALS.com.

Rituals Hair Temple

Shop de producten hier online

 

Blue Chamomile with Argan Oil Blonde Care Collection

Dalende temperaturen en kortere dagen vragen niet alleen om dikke truien en heel veel kaarsen. Maar ook om extra liefde voor je haar. Wist je dat koud weer je haar en hoofdhuid sneller doet uitdrogen? Vooral geblondeerd haar, dat vaak al aan de droge kant is, heeft het dan extra te verduren.

Hask Blue Chamomile

De voedende producten uit de Blue Chamomile with Argan Oil Blonde Care Collection van Hask bevatten een effectieve en sulfaatvrije blend van blauwe kamille en arganolie. De diepblauwe kleuring van de producten herstelt en verheldert alle kleuren blond. Voor een ijsblond resultaat, zonder paars door te slaan (wat met sommige andere zilvershampoos nog wel eens een dingetje is). De arganolie geeft je haar tot slot een gezonde glans.

De Hask Blue Chamomile with Argan Oil Blonde Care Collection ruikt heerlijk bloemig en bestaat uit een shampoo, conditioner en haarmasker. Je shopt de producten bij Etos.

 

Previa: Keeping. Organic Green Walnut lijn

Veel geld betaald voor een mooie kleuring en merk je toch dat de kleur snel zijn glans verliest? De Keeping. Organic Green Walnut lijn van Previa is dé behandeling om jouw kleur te beschermen en stralend te houden. De speciale formule met een zure pH fixeert de kleurpigmenten in het haar en vermindert zo vervaging en verkleuring.

Previa Colour Shine ShampooKey ingredients

Gehydrolyseerde elastine is een eiwit in gehydrolyseerde vorm dat het haar hydratatie, bescherming en elasticiteit biedt. Groene thee helpt de kleurpigmenten te fixeren en laat zo de kleurtonen beter tot hun recht komen. Het haar blijft langer stralen en glanzen.

Veel haarverzorgingsproducten bevatten stoffen met oxiderende eigenschappen, waardoor het haar snel verkleurt. Previa Organic Green Walnut (what’s in a name…) bevat een groene-walnoot-complex. Dit complex creëert een netstructuur van eiwit op het haar, wat een antioxiderende bescherming biedt en het haar ook na het uitspoelen beschermt.

Organic Green Walnut Shampoo

Een hydraterende shampoo die het haar laat glanzen en de kleurtonen tot hun recht laat komen. Bevat naast de genoemde key ingredients ook jojobaolie en aloë vera voor extra hydratatie en bescherming.

Previa Colour Shine TreatmentOrganic Green Walnut Treatment

Een extra verzorgende conditioner die diep op het haar inwerkt en het hydrateert. Het helpt de haarschubben goed te sluiten na een kleurbehandeling, waardoor de kleur langer behouden blijft.

Shop Previa hier online

 

Keune Bond Fusion

Iedereen kent het wel.. Je haar voelt droog en beschadigd aan tijdens de koude winterdagen. Gelukkig kun je er deze winter iets aan doen! Door de premium kleurbehandeling met het revolutionaire Bond Fusion systeem van Keune gaat je haar weer stralen.

Het fijne van deze behandeling is dat de integriteit van het haar niet wordt aangetast. Het Bond Fusion systeem beschermt namelijk de innerlijke structuur van iedere haar. Dat betekent dat iedere haarsoort naar iedere kleur getransformeerd kan worden, terwijl het haar sterk en geconditioneerd blijft.

Keune Bond Fusion

En, niet onbelangrijk… Bond Fusion is te gebruiken op alle haartypen: Europees, Aziatisch, Afrikaans, thermisch behandeld, gekleurd en natuurlijk haar. Genoeg redenen om vandaag nog je kapper te vragen naar een kleurbehandeling met Bond Fusion systeem.

Meer info vind je op de website van Keune

 

Moroccanoil Color Complete

Moroccanoil, bekend om de met arganolie verrijkte beauty- en haarproducten, lanceerde onlangs de nieuwe Moroccanoil Color Complete Collection. Een complete routine van producten, zowel voor de salonbehandeling als voor thuisgebruik. Hiermee pakt Moroccanoil kleurdegradatie, kleurveranderingen en kleurvervaging aan.

 

ArganID™

Deze technologie bevat een afgiftesysteem waardoor de arganolie diep in de haarcortex wordt opgenomen en het haar tegelijkertijd wordt verzegeld en hersteld. Deze technologie, die is verwerkt in alle vijf producten binnen Color Complete, sluit als laatste stap de haarschubben voor een optimale kleuropname.

Shop hier online

 

Voor gebruik in de salon

De Moroccanoil Color Complete routine start in de salon met professionele behandelingen die samenwerken voor een maximale kleuropname en -behoud:

Moroccanoil Color Complete STAP 1: Moroccanoil ChromaTech PRIME

De eerste stap van de salonbehandeling is ChromaTech PRIME, die de kleurafgifte bevordert en de porositeit egaliseert voor een meer gelijkmatig resultaat. Hierbij wordt ook op milde wijze de hoofdhuid gekalmeerd om het onprettige gevoel te verminderen dat tijdens een kleurbehandeling kan ontstaan.

Moroccanoil Color Complete STAP 2: Moroccanoil ChromaTech POST

Deze nazorgbehandeling sluit de kleur beter in het haar door middel van gepatenteerde COLORLINK technologie. Deze technologie helpt crosslinks te creëren die door de gehele keratinestructuur van het haar lopen, die kleur insluiten en tegelijkertijd een beschermend laagje over het haar vormen om kleurverlies te voorkomen.

Shop hier online

 

Voor thuisbehandeling

Om het resultaat van de professionele behandeling te verlengen, kun je de routine thuis eenvoudig voortzetten om de kleur te behouden, te ondersteunen en te beschermen.

STAP 3 & 4: Moroccanoil Color Continue Shampoo & Conditioner

De Moroccanoil Color Continue Shampoo & Conditioner bevatten eveneens de COLORLINK™ technologie, die voortdurend het haar repareert en herstelt na kleurbehandelingen.

STAP 5: Moroccanoil Protect & Prevent Spray

Ten slotte werkt de Moroccanoil Protect & Prevent Spray als een leave-in conditioner en beschermer, waardoor vrije radicalen geneutraliseerd worden die door luchtvervuiling en andere schadelijke omgevingsinvloeden ontstaan. De spray beschermt bovendien tegen kleurvervaging door UV-licht.

Moroccanoil Color Complete Shop hier online

 

Shu Uemura Essence Absolue Nourishing Protecting Oil

Na Maison Kitsuné, Takashi Murakami en Super Mario Bros, viert Shu Umura art of hair het feestdagenseizoen van 2018 door zich over te geven aan de meest gastronomische samenwerking. Een ontmoeting van zintuiglijke ervaringen die alle zintuigen aanspreken: haarverzorging en chocolade.

Shu Uemura x La Maison du Chocolat

Corine testte vorig jaar de Kerstcollectie van Shu Uemura voor je uit uit; lees de review hier nogmaals.

Een match made in heaven

Een onweerstaanbare limited-edition lijn in samenwerking met het beroemde Frans-Parijse chocolatierhuis, La Maison du Chocolat. Shu Uemura x La Maison du Chocolat introduceert een essence absolue. Een voedende en beschermende haarolie die het haar hydrateert en beschermt.

Nu verrijkt met cacao voor een innovatieve en smakelijke chocolade ervaring. En dat niet alleen… cacaopoeder staat bekend om haar uiterst voedende voordelen. Het zorgt voor voeding van de haarlengten, glans en stimuleert de haargroei.

Verkrijgbaar bij de Shu Uemura salon. Of shop online bij Harrods (internationaal verzenden mogelijk)

 

Tangle Teezer Wet Detangler

Tangle Teezer® is een Brits merk dat haarborstels ontwerpt en produceert. Opgericht in 2007 en inmiddels verkrijgbaar in meer dan 70 landen. Beroemdheden als Cara Delevingne en Victoria Beckham zijn groot fan. Tangle Teezer® is dé borstel die het haar pijnloos ontklit zonder het te beschadigen. De borstel is geschikt voor stijl, krullend en afrohaar. Daarnaast ideaal voor de dragers van haarextensions, pruiken en haarstukken.

Tangle Teezer

De nieuwste lancering van Tangle Teezer: Wet Detangler

Speciaal ontwikkeld om het haar te kunnen borstelen wanneer het nat en kwetsbaar is. De Wet Detangler beschikt over 325 tanden en is ideaal voor de gelijkmatige verdeling van de conditioner door nat haar.

Shop hier online

 

Lees ook