Een heerlijke allround crème met het topingrediënt Beta Glucan!

04:17 - 02:34
luistertijd 04:17 - leestijd 02:34

Bergman Beauty Care’s 24 Hour Guard crème – bij ICI Paris XL krijg je nu het heerlijke cleanser Crystal Clean reinigingswater cadeau

In de wintermaanden is het super belangrijk om je huid te beschermen tegen uitdroging. Dit gebeurt niet alleen door het koude weer, Niet alleen met koud weer, maar ook door de verwarming binnenshuis. Je huid heeft dan extra vocht nodig, maar ook extra vetten. Daarnaast heeft je huid de beste stoffen nodig om de inwerking van vrije radicalen (invloeden van buitenaf, zoals uitlaatgassen en fijnstof) af te weren. Dag- en nacht, het hele jaar door.

Bergman Beauty Care heeft een fantastische crème die dit allemaal voor je regelt: de 24 Hour Guard. Een product dat je huid de klok rond voedt en beschermt, all-in-one. Hoe fijn is dat!

Shop bij IciParisXL en ontvang een cadeau

bergman beauty care

Celvernieuwende eigenschappen

De producten van Bergman Beauty Care staan bekend om hun absoluut celvernieuwende eigenschappen die het huidverouderingsproces vertragen en de huid beschermen tegen dagelijkse irrirtaties van luchtverontreiniging, maar ook tegen stress van binnen uit.

Preventief tegen huidveroudering

De 24 Hour Guard bevat mooie eigenschappen: het werkt preventief tegen huidveroudering, reguleert het vochtgehalte, verhoogt de weerstand van de huid en stimuleert de collageenaanmaak.

Shop bij IciParisXL en ontvang een cadeau

 

Mooie basis van werkzame stoffen

De crème bevat vitamine A (antioxidant en stimulator van de celaanmaak), vitamine E (antioxidant en regulator van de vochthuishouding), sheabutter (dat extra voedend werkt en uitdroging voorkomt), bisabolol (huidverzachtend bij irritaties) en above all: Beta Glucan!

bergman beauty care

Geldig tot en met 16 december 2018

De kracht van Beta Glucan!

Dit is een bijzondere stof waar we graag even bij stilstaan. Beta Glucan is afkomstig van de celwand van gist. Het is een ingrediënt van biologische oorsprong en staat bekend om het activeren van het immuunsysteem.

Beta Glucan vormt  een laagje op de huid wat waterverdamping tegengaat en daardoor de huidhydratatie bevordert. Daarnaast activeert het het immuunsysteem en stimuleert het de aanmaak van collageen, waardoor het de huid helpt om zichzelf te herstellen.

Shop bij IciParisXL en ontvang een cadeau

 

Uit onderzoek is gebleken dat de stof niet alleen rimpels zichtbaar kan verminderen, ook wordt de huid egaler en steviger. Beta Glucan is een veilige stof, ook wanneer je een gevoelige huid hebt, die makkelijk allergisch reageert. Hoewel tarwe de bron is voor Beta Glucan, vormt dit geen risico voor mensen met een glutenallergie of -intolerantie.

De 24 Guard van Bergman Beauty Care is geschikt voor ieder huidtype, en iedere vrouw. Bij dagelijks gebruik krijgt je huid een frisse en gezonde uitstraling en is bovendien zijdezacht. Deze allround crème is geschikt voor alle huidtypen: de vochtarme, droge, normale of gecombineerde huid.

*** Ontvang een schitterend cadeau bij ICI Paris XL ***

Bij aanschaf van een Bergman Beauty Care product, bijvoorbeeld de 24 Guard, ontvang je nu tijdelijk een Crystal Clean reinigingswater (60ml) cadeau. Crystal Clean is een vochtregulerende lotion. Deze lotion reguleert het vochtgehalte van de huid, brengt de pH-waarde van je huid in balans en verbetert het opnamevermogen.

Shop bij IciParisXL en ontvang een cadeau

 

bergman beauty care

Deze actie loopt tot en met 16 december aanstaande.

Shop bij IciParisXL en ontvang een cadeau

 

 

Bergman Beauty Care wordt ontwikkeld in samenwerking met Bergman Clinics en is een 100% Nederlands product.

Lees ook