Voor een onberispelijke teint deze winter!

09:55 - 05:57
luistertijd 09:55 - leestijd 05:57

De mooiste make-up voor een onberispelijke teint

In najaar en winter ligt een doffe en grauwe huid op de loer. Daarom in dit artikel de mooiste make-up voor een onberispelijke teint en gezonde glow.

Charlotte Tilbury: nieuwe Complexion-collectie voor de perfecte skin

Vanaf het allereerste begin van haar carrière als make-up artist stond Charlotte Tilbury bekend om haar geweldige huid. Door er in te geloven dat je geen mooi schilderij kan maken zonder een prachtig canvas als basis, begrijpt Charlotte als geen ander het belang van een vlekkeloos ogende teint.

Met deze gedachte lanceert Charlotte Tilbury dit najaar de speciale Complexion-collectie en introduceert hiermee enkele gloednieuwe producten.

Charlotte Tilbury Magic Away Liquid ConcealerMagic Away Liquid Concealer

De nieuwe Magic Away Liquid Concealer vermindert donkere kringen onder je ogen, pigmentvlekken, roodheid en andere vlekken. De concealer blijft tot wel 15 uur op je huid zitten en is tevens waterafstotend. De concealer bevat een Magic Miracle Precision applicator voor vlekkeloos aanbrengen.

Tip van Charlotte: Gebruik een lichte versie van de Magic Away Liquid Concealer om het gebied rondom de ogen op te lichten.

Verkrijgbaar in 16 kleuren.

SHOP HIER ONLINE

 

Charlotte’s Genius Magic Powder

Als aanvulling op de Magic Away Liquid Concealer introduceert Charlotte Tilbury ook haar nieuwe Charlotte’s Genius Magic Powder. Een diffuus, lichte poeder dat zichtbaar donkere schaduwen vervaagt en tevens ingrediënten bevat die de glans bevorderen.

Charlotte Tilbury Complexion Collection

Breng Charlotte’s Genius Magic Powder na het aanbrengen van je Magic of Light Wonder Foundation aan om de huid te matteren en glad te maken. Om zichtbare donkere schaduwen onder de ogen te verminderen, breng je het poeder met je vingers aan.

Charlotte’s Genius Magic Powder is verkrijgbaar in drie kleuren: licht, medium en donker.

SHOP HIER ONLINE

Magic Foundation & Light Wonder Foundation

Charlotte Tilbury voegt nieuwe tinten toe aan haar bekroonde Magic Foundation en Light Wonder Foundation. De Magic Foundation is aangevuld met vijf nieuwe tinten; 0, 6.5, 6.75, 8.5 en 11.75. Voor de Light Wonder Foundation zijn 1.5 en 4.5 toegevoegd aan de collectie.

Charlotte Tilbury Magic Foundation & Light Wonder Foundation

SHOP HIER ONLINE

Filorga Flash Nude

Filorga Flash Nude

Concealers, foundations, poeders … Allemaal producten om de oneffenheden in de huid in een handomdraai optisch te corrigeren. De keerzijde hiervan is helaas het ‘assepoestereffect’, want elke avond veeg je dat perfecte huidje uit een potje met je reinigingsdoekje weg. Crèmes en serums behandelen je huid daarentegen elke dag, maar voor écht resultaat moet je geduld hebben.

Filorga combineert dit najaar instant perfectie en een duurzame correctie voor een perfecte en naturelle huid met enkele nieuwe producten.

Shop hier online

 

Filorga Flash Nude FluidFilorga PoreExpress

Primer voor een matte huid, perfect voor de gemengde tot vette huid. De Mat & Blur technologie geeft een direct effect, terwijl op de lange termijn plantaardige talgregulerende bestanddelen en niacinamide de onzuivere huid verbeteren.

Filorga FlashNude Fluid

Vloeibare foundation voor alle huidtypes, in drie tinten. Geeft directe dekking en op lange termijn een gave en egale huid door onder meer hyaluronzuur, hexylresorcinol en antiglycaanpeptide.

Shop hier online

 

Filorga FlashNude Powder

Universeel poeder voor alle huidtypes en alle huidskleuren in een universele tint. Perfectioneert en matteert de huid. Bij langdurig gebruik zorgt regenererende marine-exopolysacharide voor een verfijning van de huidtectuur.

Filorga Flash Nude Powder

sHOP HIER ONLINE

 

Sleek Highlighting Elixir

Sleek Highlighting Elixir

In het najaar en de winter een mooie zomergloed houden? Highlighting Elixir van Sleek MakeUP laat je huid stralen. Dit nieuwe product is een geconcentreerde vloeibare highlighter met een frisse ondertoon.

De bestanddelen in de formule zorgen voor een shiny gloed de hele dag én nacht door. Perfect voor een frisse look overdag en een sexy partylook in de avond. Daarnaast laten de mooie flesjes zelfs jouw make-uptafel shinen!

Highlighting Elixir meng je met je foundation of breng je los aan op de delen van je gezicht die je extra aan het licht wilt brengen. Prachtig op de wangen, jukbeenderen of als subtiele glans op je ogen.

Shop hier online

 

NARS Aqua Glow

NARS Aqua Glow

Maak kennis met Aqua Glow Cushion Foundation SPF 23/PA++. De foundation met SPF 23 en het Triple-Force Anti-Pollution Complex van NARS is verrijkt met vocht om je huid beter te beschermen tegen vervuiling, smog, fijnstof en de verouderende invloed van Uv-stralen.

De lichte foundation voelt koel aan op de huid, geeft de teint een stralende glans en voedt de huid met vocht. De foundation biedt een gemiddelde kleuropbouw en is verkrijgbaar in zes tinten.

SHOP HIER ONLINE

Lancome Teint Idole Ultra Wear

Lancôme lanceert dit najaar vier nieuwe producten voor een stralende teint. Het zijn onmisbare beautymust-haves.

Neiging tot vochtverlies?

Lancome Prep and Matte

Kies dan voor de primer Prep & Matte. Voor de huid die neigt naar vochtverlies ontwikkelde Lancôme namelijk een matterende en verfrissende teintbasis die je vóór je foundation aanbrengt.

Hij hydrateert de huid de hele dag lang, maakt de poriën minder zichtbaar en gaat het glimmen van de huid tegen.

Shop hier online

 

Instagram filtertje nodig?

Lancome Blur and Go Stick

De Blur & Go Stick is het perfect om je make-up on the go bij te werken. De lichtweerkaatsende deeltjes verdoezelen huidprobleempjes in een oogwenk.

De Blur & Go Stick vervaagt rimpels en kleine huidprobleempjes, zonder kleur toe te voegen of de make-up te veranderen. De lichte textuur matteert en heeft een nauwelijks zichtbare finish. Instafilter-effect gegarandeerd!

Shop hier online

 

Een glimmende huid?

Lancome Setting Powder

Long Time no Shine Setting Powder is onmisbaar om het teveel aan talg weg te werken of de huid te matteren. De aangename, onzichtbare en nauwelijks merkbare formule wordt na je foundation aangebracht. Dit poeder gaat het glimmen van de huid tegen zonder wit waasje na te laten of de make-up een extra dekkend laagje te geven.

Het poeder bestaat in twee universele tinten, transparant voor de bleke tot medium huid, en gekleurd voor de donkerdere huid.

Shop hier online

 

Extra duurzame make-up nodig?

Lancome Fix it Forget it

Fix It Forget It Setting Mist is een spray die je make-up 24 uur lang fixeert. De transparante, niet-kleverige en lichte formule wordt na het aanbrengen van de make-up verstoven.

Fix It Forget It Setting Mist heeft naast een duurzaam beschermend effect ook een verzorgend effect, dankzij ingrediënten tegen luchtverontreiniging, zoals vitamine C, moringa en hyaluronzuur.

Shop hier online

 

La Mer Luminous Cushion FoundationLa Mer Cushion Foundation

Een combinatie van ultieme huidverzorging en een flawless ogende teint. De Luminous Cushion Foundation is een uitbreiding van de legendarische huidverzorging Skincolor de La Mer. Dankzij de lichtgewicht formule, die een stralende dekking combineert met het helende effect van La Mer, voelt de Luminous Cushion Foundation als een tweede huid.

Het Soft Luminescent Ferment in de foundation bestaat uit huidverzachtende algen en bevat middelen die een bewezen verhelderend, anti-aging effect hebben op de huid. De langhoudende formule zorgt voor een flexibele, opbouwbare dekking met een prachtige natuurlijke, satin finish.

Door de Color Capsule technologie verandert de Luminous Cushion Foundation gedurende de dag niet van kleur en bevat het een vocht- en zweetbestendige formule.

De meegeleverde zachte applicator is voorzien van gladde, ronde randen en zorgt voor een perfecte hoeveelheid product.

SHOP HIER ONLINE

MAC Studio Fix

MAC Studio Fix Shape and Contour Palette

MAC is on a mission… het bieden van een onberispelijke teint aan de huid van alle leeftijden, alle rassen en alle ondertonen. De oplossing: maar liefst 64 tinten van de iconische Studio Fix Fluid SPF 15, ook nog eens 53 tinten Studio Fix Powder Plus Foundation, een nieuwe Studio Fix 24-Hour Smooth Wear Concealer, het nieuwe all-in-one Sculpt and Shape Contour Palette en nog meer opties voor het Studio Fix Conceal and Correct Palette, hieronder afgebeeld.

Celebrating Every Shade of You

De lancering van de nieuwe foundationproducten gaat gepaard met een campagne met een diverse en internationale cast van over de gehele wereld.

MAC Studio Fix

Plus een brand-new online Studio Fix Shade Finder, die jou helpt bij het vinden van jouw perfecte foundation match.

MAC store locator

 

Nog meer lezen over foundation?

Neem eens een kijkje bij onze reviews!

Lees ook