Een mix van essentiële oliën verfrist en ontspant de huid

06:23 - 03:49
luistertijd 06:23 - leestijd 03:49

Darphin Lumière Essentielle: zinnenstrelend voor een stralende huid

Bij een jeugdige uitstraling denk je al snel aan een huid die straalt en een mooie, warme gloed heeft. En natuurlijk aan een huid met een mooie egale huidtextuur. Een huid die goed gehydrateerd is en een goede microcirculatie heeft. Zeker met guur en koud weer op komst is dat best nog een lastige opgave.

Voor vrouwen met een doffe huid heeft Darphin speciaal de Lumière Essentielle productlijn ontwikkeld, zodat alle hierboven genoemde kenmerken van een jeugdige uitstraling binnen handbereik liggen. Voor een gevoede huid die straalt en er soepel en gezond uitziet.

Uitbreiding van het productgamma

Eerder dit jaar Darphin de Lumière Essentielle productlijn uitgebreid met twee nieuwe producten met een revitaliserende mix van citrus en krachtige planten- en kruidenextracten: een fijne reiniger met essentiële olie, plus een zuiverend en verhelderd gezichtsmasker. We zetten ze in dit artikel voor je in de schijnwerpers.

Darphin Illuminating Micellar Cleanser with Essential Oil

Deze hydbride gel-to-oil-to-milk verandert steeds van textuur tijdens het gebruik. Bij het aanbrengen van de volle gel op de droge huid en het met cirkelvormige bewegingen inmasseren, verandert het product in een lichtgewicht olie die de dagelijkse vervuiling insluit. Make-up en andere onzuiverheden laten zich daarna makkelijk verwijderen. De reiniger ruikt ook nog eens heerlijk fris; citrus, ietwat kruidig.

Door een klein beetje water toe te voegen verandert het product in een voedende milk, die helpt om de vervuiling weg te spoelen en die je huid een jeugdige gloed geeft. Afspoelen met water en je huid voelt zacht, soepel en gevoed aan en heeft een stralende teint. Lekker fris en goed doorbloed. Je kunt deze reiniger zowel ’s morgens als ’s avonds gebruiken.

Actieve bestanddelen

Darphin Instant Purifying and Illuminating Mask

Dit tweestappen masker reinigt de huid en geeft een gezonde glow, zoals na een bezoekje aan de schoonheidsspecialist.

Breng eerst het witte en ontgiftende Purifying Mask aan om de huidtextuur te verfijnen en verstopte poriën aan te pakken. Vijf minuten in laten trekken en vervolgens afspoelen met water. Hoewel het een stevig kleimasker is, droogt het masker niet hard op en laat het zich ook eenvoudig verwijderen met een washandje of spons. Plus geen muffige kleiluchtjes, maar een heerlijk lichtfrisse citrusgeur.

Daarna breng je het oranje Illuminating Mask aan om de huid te hydrateren. Het masker met geltextuur zorgt ervoor dat de huid gevuld wordt en fijne lijntjes verdwijnen. Ook dit masker vijf minuten in laten trekken (geen straf, want het masker tintelt heerlijk op je huid!) en tot slot het restant inmasseren.

Actieve bestanddelen

Bestaande producten in deze lijn:

Darphin Illuminating Oil Serum

Dit hydride serum is de uitkomst van een innovatieve technologie, waarbij het fluïde serum met hydraterend algenextract samengaat met de verhelderende mix van zeven essentiële oliën, die je ook in de bovengenoemde Illuminating Micellar Cleanser aantreft, om zo een werkzame formule te creëren. Illuminating Oil Serum is niet alleen een ware vochtboost voor de doffe huid, het prikkelt al je zintuigen.

In iedere flacon Illuminating Oil Serum zitten maar liefst zevenduizend microscopische ingekapselde oliedruppels die druppel voor druppel gevormd worden als ze in contact komen met het serum. De tweefasen worden bij ieder pompje samengevoegd tot een lichtgewicht frisheid met het comfort van een olie. Het serum trekt razendsnel in de huid en laat geen vettig laagje achter.

Darphin Illuminating Oil Gel-Cream

Een verhelderende mix van zeven essentiële oliën is versmolten in een cashmere zachte gelcrème. Het product bevat suikers uit planten die de huid van vocht voorzien en tevens de huidbarrière versterken. Illuminating Oil Gel-Cream heeft de lichtheid van een gelcrème en het comfort van een olie, zonder vettig te zijn.

Je gebruikt Illuminating Oil Gel-Cream bij voorkeur in combinatie met het bijbehorende olieserum. Het maakt de huid heerlijk zacht en soepel, met een gezonde glow. Niet te verwarren met glans, want ook deze gelcrème trekt goed in de huid en geeft geen (olie-)glans.

Zinnenstrelend

De producten van Lumière Essentielle zijn niet alleen heerlijk voor de droge en doffe najaarshuid, ze zijn ook zinnenstrelend. Heerlijke texturen met een ietwat kruidige citrusgeur. Een aanrader voor iedereen die wel wat glow kan gebruiken.

Over Darphin

In 1958 stond de moderne cosmetica-industrie nog in de kinderschoenen, met Parijs als creatief hart. Dat jaar richtte kinesitherapeut Pierre Darphin zijn L’Institute Darphin op en lanceerde hij zijn verwennende lijnen, massages en behandelingen. Hij had een sterke overtuiging, stelde hoge eisen aan kwaliteit en wilde de best afgestemde services.

Nu, bijna 65 jaar later, vinden we zijn absolute perfectionisme, zijn kwaliteitseisen en zijn gepassioneerde oog voor detail terug in elke olie en crème en in elk serum van Darphin. Darphin vindt dat vindt dat elke huidbehandeling en de producten voor thuisgebruik een plezierige beleving moeten zijn. Het merk combineert daarom verfijnde botanische ingrediënten met innovatieve technologieën, professionele expertise en gespecialiseerde sensorische technieken.

Darphin store locator

 

Ben jij schoonheidsspecialist en heb je interesse om met Darphin te werken in je salon?

Bestel dan hier een infopakket.

Lees ook