Droge huid Gezicht

WIN! Super hydratatie! Nuxe Crème fraîche de beauté

Het BeautyJournaal-team
Geschreven door Het BeautyJournaal-team

Een heerlijke romige melktextuur met high-tech algenextract

Ongekend: 48 uur hydratatie met Nuxe Crème fraîche de beauté + WIN!

De skincare van Nuxe uit de super hydraterende lijn Crème fraîche de beauté verzorgt de droge huid met een diepgaande hydratatie, tot wel 48 uur lang. Daarnaast gaan de werkzame stoffen in deze lijn de schadelijke effecten van omgevingsfactoren tegen, zoals luchtverontreiniging en fijnstof. Een perfecte lijn dus om de herfst mee in te gaan.

ONDERAAN DIT ARTIKEL TREF JE ONZE ACTIE AAN!

De nieuwe formules van Nuxe Crème fraîche de beauté combineren de zachtheid van botanische melk met een krachtig en geavanceerd algenextract. Op deze manier wordt effectiviteit van de formules gecombineerd met een feel good experience. Of, zoals Nuxe het zelf beschrijft: “Enjoy the pleasure of a comforting shiver.” Als de frisheid van een plens water op je huid. Het verkwikkende effect van een najaarsbui.

SHOP HIER ONLINE

 

Natuurlijke synergie en anti-pollution

De combinatie van de botanische melk en het algenextract zorgt voor een natuurlijke synergie van de werkstoffen in Nuxe Crème fraîche de beauté, waardoor de hydraterende stoffen tot diep in de epidermis doordringen en daar tevens als een beschermend schild tegen verontreiniging werken.

Botanische melk met hydraterende en verzachtende eigenschappen

Kern van de Nuxe Crème fraîche de beauté skincare vormt zonder twijfel de hydraterende en verzachtende botanische melk, die wordt verkregen door zowel de in water oplosbare, als de in olie oplosbare werkstoffen aan plantaardige producten te onttrekken. Denk daarbij aan Acacia, Groene Thee, Amandel, Havermout, Kokos en Soja. Deze werkstoffen worden vervolgens samengevoegd tot een mengsel met de textuur van een fluweelzachte melk, dat alle actieve moleculen van de plant bevat. In geconcentreerde vorm welteverstaan, dus met maximale doeltreffendheid voor je huid.

ONDERAAN DIT ARTIKEL TREF JE ONZE ACTIE AAN!

SHOP HIER ONLINE

 

High-tech algenextract

Dit innovatieve en actieve ingrediënt in Nuxe Crème fraîche de beauté is een high-tech extract dat wordt verkregen uit Rode Algen uit de Baltische Zee (Furcellaria Lumbricalis).

De eerste stap in dit proces bestaat uit het op duurzame wijze onttrekken van suikers uit de Rode Alg, om natuur en milieu niet onnodig te schaden. Deze suikers worden vervolgens samengevoegd met een vloeistof die is verrijkt met zouten, eveneens afkomstig uit de zee. Tot slot worden sporenelementen toegevoegd, zodat een werkstof ontstaat die qua molecuulstructuur grote gelijkenis vertoont met Hyaluronzuur. En zoals de meeste lezers van BeautyJournaal ongetwijfeld inmiddels weten… een werkstof die in staat is om vocht vast te houden in de huid. Een krachtpatser op gebied van hydratatie.

Effectief in de verschillende huidlagen

De skincare van Nuxe Crème fraîche de beauté verzorgt de verschillende huidlagen van langdurige hydratatie, verzachting en bescherming tegen verontreiniging.

 1. De botanische melk versterkt op het huidoppervlak de hydrolipide huidbarrière, waardoor de huid beter in staat is vocht vast te houden.
 2. De combinatie van de botanische melk en het algenextract geeft de NMF’s (natural moisturizing factors) in de hoornlaag een boost.
 3. In de diepere huidlagen stimuleert het algenextract de productie van epidermaal Hyaluronzuur. Dit huideigen Hyaluronzuur heeft een belangrijke signaalfunctie voor de huid en speelt een grote rol bij celvernieuwing en de vochthuidhouding van de huid.

Het resultaat: de huid is gehydrateerd en voelt zijdezacht. Roodheid en andere irritaties worden verzacht en gekalmeerd, droogtelijntjes zijn onmiddellijk minder zichtbaar. Tot wel 48 uur lang.

SHOP HIER ONLINE

 

 

Praktijktest in hartje Parijs

Nuxe schakelde de hulp in van een onafhankelijk testlaboratorium om het effect van de beschermende werking van Nuxe Crème fraîche de beauté tegen verontreiniging te onderzoeken. Deze anti-pollution praktijktest werd uitgevoerd in hartje Parijs, op een warme zomerdag waarbij de luchtverontreiniging in de stad hoogtij vierde.

ONDERAAN DIT ARTIKEL TREF JE ONZE ACTIE AAN!

Hoe de test in zijn werk ging? Ruim 20 vrouwen van alle leeftijden brachten Nuxe Crème fraîche de beauté aan op één gezichtshelft, waarbij de andere gezichtshelft met geen enkel product werd behandeld. Vervolgens brachten ze een dag door in de Franse hoofdstad, waarbij hun huid steeds werd blootgesteld aan luchtverontreiniging. Een ritje met een dubbeldekker bus, lunchen op het terras, een sigaretje, uitlaatgassen van het passerende verkeer…

Aan het einde van de dag werd gemeten hoeveel verontreinigende deeltjes aan iedere kant van het gezicht kleefden. Waarbij de kant met Nuxe Crème fraîche de beauté een aanzienlijk lager aantal liet zien.

SHOP HIER ONLINE

 

A pure selfish pleasure

De skincare van Nuxe Crème fraîche de beauté mag je gerust ‘a pure selfish pleasure’ noemen. Een egoïstische emotie, een moment van me-time. Maak kennis met de beleving die bij de skincare hoort van Nuxe Crème fraîche de beauté…

Het sensuele genot van de fluweelzachte melktextuur die smelt op de huid. De sensorische en olfactorische beleving van de delicate en bloemige signatuurgeur die je gelukshormonen aanslingert en zorgt voor een ware feel good beleving. Met topnoten van Fresia, gevolgd door Oranjebloesem en Jasmijn in het hart en hout in de basis. Pure pleasure!

SHOP HIER ONLINE

 

Voor alle huidtypen

De Nuxe Crème fraîche de beauté lijn bestaat uit de volgende producten:

 • Moisturising cream: voor de normale huid.
 • Moisturising rich cream: verrijkt met Shea Butter voor de droge tot zeer droge en gevoelige huid.
 • Skin-quenching serum: verrijkt met Hyaluronzuur voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid.
 • Mattifying fluid: verrijkt met matterend rijstpoeder voor de gecombineerde huid.
 • SOS rescue mask: met een hoge concentratie Hyaluronzuur voor de huid die om een vochtboost schreeuwt. Ook heerlijk als after sun masker.

**DOE MEE MET DEZE BEAUTYJOURNAAL ACTIES MET ICI PARIS XL!

Speciaal voor lezers van BeautyJournaal biedt Nuxe, in samenwerking met ICI Paris XL, niet één maar twee leuke acties aan.

Actie 1: Nuxellence Eclat cadeau

Bij besteding vanaf EUR 40,00 aan Nuxe producten bij ICI Paris XL, krijg je tijdelijk een Nuxellence Eclat (15ml) t.w.v. €19,25 cadeau. Nuxellence Eclat is goed te gebruiken in combinatie met de Crème fraîche de beauté. Deze actie is geldig tot en met zondag 21 oktober aanstaande en zolang de voorraad strekt.

SHOP HIER ONLINE

 

Actie 2: Win je eigen Crème fraîche de beauté

Wat moet je doen?

 • Meld je aan voor de wekelijkse BeautyJournaal nieuwsbrief VIA DEZE LINK
 • Laat hieronder weten hoe jouw ‘pure selfish pleasure’-moment met Crème fraîche de beauté eruit ziet en waarom juist jouw huid wel een vochtboost kan gebruiken.

De leukste inzending wordt beloond met een Crème fraîche de beauté product!

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

26 reacties

 • ik wil mijn dochter kennismaken met een heerlijk produkt om zo haar kennis van produkt te vergroten en kennis te laten maken van al het lekkers en moois wat er bestaat.

 • Omdat mijn huid in de winter een uitgedroogd woestijnlandschap kan zijn.
  Sinds dit jaar hanteer ik de 10 step Korean Skincare methode. Heerlijk en doeltreffend! Ik kan je vertellen… de moisturisers moet ik het eerst vervangen… De crème fraîche de beauté van Nuxe lijkt me hemels. Ben ontzettend benieuwd naar deze producten. Ik zou ze iedere dag gebruiken! Kom maar op met die vrieskou.

 • Ik krijg de nieuwsbrief al van het beautyjournaal, toch zou ik erg graag meedingen naar dat fantastische product…… net terug van een zonvakantie dus mijn kostbare huid is best toe aan een boost van “creme fraîche” de beauté. De luxe van een Nuxe creme wil ik heel graag op mijn gezicht voelen…

 • Na een zomer vol zon en chloorwater kan mijn doffe, droge huid absoluut een hydratatieboost gebruiken. Het liefst scrub ik eerst mijn huid en neem ik vervolgens een bad met een verzorgende olie. Daarna fijn insmeren met Crème fraîche de Beauté en mijn huid is weer zijdezacht.

 • Deur op slot, niemand mag naar binnen. En dan lekker een warm bad en daarna lekker smeren. Heerlijk! Ik ben onlangs veel afgevallen, waardoor je rimpels en lijntjes wat beter ziet. Extra vocht helpt dit bij te trekken.

 • Mijn ‘pure selfish pleasure’-moment met Crème fraîche de beauté… de deur van de badkamer gaat op slot, ik ga lekker uitgebreid badderen, ik lees de Linda. en ik drink thee en eet een paar heerlijke bonbons. Daarna geef ik mijn huid een luxe vochtboost met Crème fraîche de beauté. Ik maak mezelf mooi op, lak mijn nagels. En als manlief dan thuis komt gaan we spontaan uit eten en drinken we Champagne. Gewoon omdat het kan en omdat je van iedere dag een mooi feestje moet maken! 🙂

 • Aan het einde van de dag, voor het slapen gaan, mijn gezicht eerst laten stomen met heet water. Vervolgens de nachtverzorging van Nuxe gebruiken: heerlijk relaxed naar bed!

 • Ik begin elke ochtend met een macademia huidolie gevolgd door een goede dagcrème die is gebaseerd is om mijn vochtarme huid een boost te geven. Geen foundation, wel een mooie rustige oogmake-up om de dag vol zelfvertrouwen tegemoet te gaan. In de avond douch ik altijd voor het slapen gaan en gebruik een milde huidcleander om de dag af te spoelen en de huid weer mooie rustig en make-up loos te maken, tot slot een rijke nachtcreme en revitalash op de wimpers voor een mooie oogopslag en zo in de ochtend weer goed verzorgd ontwaken.

 • Net terug van 3 weken zon kan mijn huid zeker een boost gebruiken en mijn momentje is s ochtends vroeg als het huis nog heerlijk stil ik en ik mij kan afzonderen in de badkamer.

 • Ik ben echt fan van de produkten van Nuxe. Ik zou er een hele ochtend voor uittrekken om me te verzorgen. Ik ben in de menopauze, dus mijn huid heeft extra verzorging nodig

 • Oh WAUW deze Nuxe Crème fraîche lijkt me echt fan-tas-tisch!
  Ik ben ook dol op de andere producten ( de Nuxe Huile Prodigieuse!!!)
  Het zou ook goed uit komen omdat mijn huid wat slechter is door dat ik een tijdje in het ziekenhuis heb moeten liggen…

  Dusss ik zou graag proefpersoon zijn hihi

  Groetjes Fenny

 • Elke dag doe ik heel netjes mijn routine: cleanse, tone, hydrateren. 2x per week een maskertje.. Ik vind het mooi houden van mijn huid super belangrijk. Het moment waarop ik het meest geniet is vlak na een masker, heerlijk!! Hydrateren is een must

 • Als 40+ er is mijn huid met name vochtarm.
  De producten van Nuxe vind ik heerlijk met name de texturen.
  Ze worden goed opgenomen in de huid en je huid voelt echt soepel en zacht aan.

 • Nu ik de 30 alweer even ben gepasseerd – en, belangrijker nog, een beetje jong moet blijven voor mijn 11(!) jaar jongere vriend – moet ik er toch echt aan gaan geloven: scrubben, smeren en hydrateren! Met de winter op komst, wordt mijn huid met de dag droger. Met dit Crème fraîche de beauté product zou mijn droge huid heel blij zijn (en ik denk m’n vriend ook ;-)!

 • Ik zou de producten van Nuxe gebruiken in de ochtend en avond, ik verzorg graag mijn huid.
  Doe erg graag mee met de winactie, ben heel erg benieuwd naar de producten van Nuxe.

 • Kids naar school, man aan het werk en ik heb een vrije dag! Hup de badkamer in en lekker me-time peeling, masker, lijf goed insmeren met een vette bodylotion!! Jullie Nuxe pakket lijkt me heerlijk en is zeer welkom!!

 • Mijn ‘pure selfish pleasure’-moment met Crème fraîche de beauté gaat er als volgt uit zien: gewoon genieten en mijn huid kan wel een vochtboost gebruiken omdat in de wintermaanden mijn huid extra droog is.

 • Eindelijk is de badkamer klaar en is het gedaan met kamperen in eigen huis, want iedere keer flink rijden om te kunnen douchen dat is niet fijn. Mijn huid heeft door het vele stof en herrie en weinig slaap het zwaar te verduren gehad, het oogt dorstig als wat… Ik zou deze crème gebruiken onder schooltijd om me lekker te verwennen, zodat het spiegelbeeld me in het verschiet wel weer zal herkennen. Maar ik zou, mocht ik de gelukkige zijn, deze in mijn schoen steken….na gebruiken zullen ze van het resultaat spontaan (man en kids zijn getint) verbleken:)

 • Ben net terug van twee weken Japan en een week Dubai en mijn huid is er erg slecht aan toe helemaal uitgedroogd. Dus kan dringend wat hulp gebruiken en vooral dit merk zou ik graag proberen. Aangezien de goede reputatie.

 • Dit product is geheel nieuw voor mij en zal het graag willen gebruiken in de gure weersomstandigheden die we wellicht gaan krijgen

 • Het weer veranderd en mijn huid ook dus mijn huid is aan toe aan meer goede verzorging en met deze producten hoop ik echt de winter door te komen met een prachtige gezonder huid..

 • Mijn “‘pure selfish pleasure’-moment met Crème fraîche”: vrije dag. Na ontbijt ruim de tijd nemen voor peeling, masker en daarna deze substantie. Ik heb standaard een vochtarme (en tegelijkertijd vette) huid. In de winter op zijn ergst.

 • Dit product wil ik graag in mijn koffer stoppen op mijn reis naar Bangkok, ben benieuwd of het nieuwste product van Nuxe ook daar zijn belofte kan waar maken.

 • Ik ben dol op de producten van Nuxe. Vooral hun olie is geweldig. Dat is een wondermiddel. Niet alleen voor mijn huid maar ook voor mijn haar, nagelriemen en noem maar op, Ik woon aan de grens van de stad. De luchtverontreinigingen is helaas niet zo goed voor mijn huid. Wel kan je je huid verwennen met deze producten. ’s Avonds reinig ik mijn huid extra goed. Top voor hun vochtarme huid. Heb aangemeld voor jullie nieuwsbrief. Ik hoop op een heleboel geluk voor mezelf.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.