Een heerlijke romige melktextuur met high-tech algenextract

08:09 - 04:53
luistertijd 08:09 - leestijd 04:53

Ongekend: 48 uur hydratatie met Nuxe Crème fraîche de beauté + WIN!

De skincare van Nuxe uit de super hydraterende lijn Crème fraîche de beauté verzorgt de droge huid met een diepgaande hydratatie, tot wel 48 uur lang. Daarnaast gaan de werkzame stoffen in deze lijn de schadelijke effecten van omgevingsfactoren tegen, zoals luchtverontreiniging en fijnstof. Een perfecte lijn dus om de herfst mee in te gaan.

ONDERAAN DIT ARTIKEL TREF JE ONZE ACTIE AAN!

De nieuwe formules van Nuxe Crème fraîche de beauté combineren de zachtheid van botanische melk met een krachtig en geavanceerd algenextract. Op deze manier wordt effectiviteit van de formules gecombineerd met een feel good experience. Of, zoals Nuxe het zelf beschrijft: “Enjoy the pleasure of a comforting shiver.” Als de frisheid van een plens water op je huid. Het verkwikkende effect van een najaarsbui.

SHOP HIER ONLINE

 

Natuurlijke synergie en anti-pollution

De combinatie van de botanische melk en het algenextract zorgt voor een natuurlijke synergie van de werkstoffen in Nuxe Crème fraîche de beauté, waardoor de hydraterende stoffen tot diep in de epidermis doordringen en daar tevens als een beschermend schild tegen verontreiniging werken.

Botanische melk met hydraterende en verzachtende eigenschappen

Kern van de Nuxe Crème fraîche de beauté skincare vormt zonder twijfel de hydraterende en verzachtende botanische melk, die wordt verkregen door zowel de in water oplosbare, als de in olie oplosbare werkstoffen aan plantaardige producten te onttrekken. Denk daarbij aan Acacia, Groene Thee, Amandel, Havermout, Kokos en Soja. Deze werkstoffen worden vervolgens samengevoegd tot een mengsel met de textuur van een fluweelzachte melk, dat alle actieve moleculen van de plant bevat. In geconcentreerde vorm welteverstaan, dus met maximale doeltreffendheid voor je huid.

ONDERAAN DIT ARTIKEL TREF JE ONZE ACTIE AAN!

SHOP HIER ONLINE

 

High-tech algenextract

Dit innovatieve en actieve ingrediënt in Nuxe Crème fraîche de beauté is een high-tech extract dat wordt verkregen uit Rode Algen uit de Baltische Zee (Furcellaria Lumbricalis).

De eerste stap in dit proces bestaat uit het op duurzame wijze onttrekken van suikers uit de Rode Alg, om natuur en milieu niet onnodig te schaden. Deze suikers worden vervolgens samengevoegd met een vloeistof die is verrijkt met zouten, eveneens afkomstig uit de zee. Tot slot worden sporenelementen toegevoegd, zodat een werkstof ontstaat die qua molecuulstructuur grote gelijkenis vertoont met Hyaluronzuur. En zoals de meeste lezers van BeautyJournaal ongetwijfeld inmiddels weten… een werkstof die in staat is om vocht vast te houden in de huid. Een krachtpatser op gebied van hydratatie.

Effectief in de verschillende huidlagen

De skincare van Nuxe Crème fraîche de beauté verzorgt de verschillende huidlagen van langdurige hydratatie, verzachting en bescherming tegen verontreiniging.

  1. De botanische melk versterkt op het huidoppervlak de hydrolipide huidbarrière, waardoor de huid beter in staat is vocht vast te houden.
  2. De combinatie van de botanische melk en het algenextract geeft de NMF’s (natural moisturizing factors) in de hoornlaag een boost.
  3. In de diepere huidlagen stimuleert het algenextract de productie van epidermaal Hyaluronzuur. Dit huideigen Hyaluronzuur heeft een belangrijke signaalfunctie voor de huid en speelt een grote rol bij celvernieuwing en de vochthuidhouding van de huid.

Het resultaat: de huid is gehydrateerd en voelt zijdezacht. Roodheid en andere irritaties worden verzacht en gekalmeerd, droogtelijntjes zijn onmiddellijk minder zichtbaar. Tot wel 48 uur lang.

SHOP HIER ONLINE

 

 

Praktijktest in hartje Parijs

Nuxe schakelde de hulp in van een onafhankelijk testlaboratorium om het effect van de beschermende werking van Nuxe Crème fraîche de beauté tegen verontreiniging te onderzoeken. Deze anti-pollution praktijktest werd uitgevoerd in hartje Parijs, op een warme zomerdag waarbij de luchtverontreiniging in de stad hoogtij vierde.

ONDERAAN DIT ARTIKEL TREF JE ONZE ACTIE AAN!

Hoe de test in zijn werk ging? Ruim 20 vrouwen van alle leeftijden brachten Nuxe Crème fraîche de beauté aan op één gezichtshelft, waarbij de andere gezichtshelft met geen enkel product werd behandeld. Vervolgens brachten ze een dag door in de Franse hoofdstad, waarbij hun huid steeds werd blootgesteld aan luchtverontreiniging. Een ritje met een dubbeldekker bus, lunchen op het terras, een sigaretje, uitlaatgassen van het passerende verkeer…

Aan het einde van de dag werd gemeten hoeveel verontreinigende deeltjes aan iedere kant van het gezicht kleefden. Waarbij de kant met Nuxe Crème fraîche de beauté een aanzienlijk lager aantal liet zien.

SHOP HIER ONLINE

 

A pure selfish pleasure

De skincare van Nuxe Crème fraîche de beauté mag je gerust ‘a pure selfish pleasure’ noemen. Een egoïstische emotie, een moment van me-time. Maak kennis met de beleving die bij de skincare hoort van Nuxe Crème fraîche de beauté…

Het sensuele genot van de fluweelzachte melktextuur die smelt op de huid. De sensorische en olfactorische beleving van de delicate en bloemige signatuurgeur die je gelukshormonen aanslingert en zorgt voor een ware feel good beleving. Met topnoten van Fresia, gevolgd door Oranjebloesem en Jasmijn in het hart en hout in de basis. Pure pleasure!

SHOP HIER ONLINE

 

Voor alle huidtypen

De Nuxe Crème fraîche de beauté lijn bestaat uit de volgende producten:

**DOE MEE MET DEZE BEAUTYJOURNAAL ACTIES MET ICI PARIS XL!

Speciaal voor lezers van BeautyJournaal biedt Nuxe, in samenwerking met ICI Paris XL, niet één maar twee leuke acties aan.

Actie 1: Nuxellence Eclat cadeau

Bij besteding vanaf EUR 40,00 aan Nuxe producten bij ICI Paris XL, krijg je tijdelijk een Nuxellence Eclat (15ml) t.w.v. €19,25 cadeau. Nuxellence Eclat is goed te gebruiken in combinatie met de Crème fraîche de beauté. Deze actie is geldig tot en met zondag 21 oktober aanstaande en zolang de voorraad strekt.

SHOP HIER ONLINE

 

Actie 2: Win je eigen Crème fraîche de beauté

Wat moet je doen?

De leukste inzending wordt beloond met een Crème fraîche de beauté product!

Lees ook