Mooie formuleringen, vriendelijk geprijsd, veel vegan, en voor alle huiden!

05:59 - 03:35
luistertijd 05:59 - leestijd 03:35

Doctor Eckstein is een Duits huidverzorgingsmerk met ruim 100 producten in het assortiment. Zo’n 600 (!) schoonheidsspecialisten werken ermee in Nederland, als instapmerk vanwege de echt heel goede prijs-kwaliteit verhouding of in de breedte, omdat je echt vanaf je puberteit tot aan de hoge jaren je huid kan verwennen met Doctor Eckstein. We zouden bijna willen zeggen, wie kent het niet? En er komt nog veel meer mooi nieuws aan….

Betrouwbaar, vriendelijk geprijsd, mooie formuleringen

Er is geen merk dat zo’n gedegen reputatie heeft als het gaat om absolute huidverdraagzaamheid,  vriendelijke prijzen en mooie innovaties. Bovendien zijn de vele producten ook onderling heel goed met elkaar te combineren.

De kinderen brengen nieuw elan

Doctor Eckstein, tegenwoordig wordt het bedrijf gemanaged door de derde generatie Eckstein, moeder Iris, dochter Verena (je ziet haar ook in de video hierboven) en broer Michael, werd in 1949 opgericht en heeft altijd een focus gehad op het werken met botanische stoffen.

Shop Doctor Eckstein producten hier online

 

De kracht uit planten, ook vegan

Vandaag de dag is een substantieel deel van het assortiment zelfs veganistisch en worden nog steeds synthetische stoffen vervangen door zeer hoogwaardig werkzame plantenextracten. Doctor Eckstein is bio-cosmetiek, dat betekent in dit geval niet per se biologisch, maar bedacht vanuit het perspectief van ‘leven=bio’.

Shop Doctor Eckstein producten hier online

 

Verdraagzaam voor elke huid

Schoonheidsspecialisten vertellen dat het werken met Doctor Eckstein zo prettig is omdat werkelijk alle huidjes er goed op reageren, en de begeleiding vanuit de distributeur in Nederland (Cosinta in Zoetermeer) zo goed is. De hulplijn is altijd beschikbaar, in-house schoonheidsspecialisten weten altijd raad.

Zoveel vrijheid in het werken ermee in je salon

Er worden doorlopend workshops georganiseerd voor de beauty-professional om te leren een eigen protocol met de producten in de salon op te zetten. Een heerlijke uitdaging als je graag je eigen plan trekt met de huidjes van je cliënten, gebaseerd op jouw waarneming en kennis.

Bovendien biedt de distributeur jou als Doctor Eckstein-salon direct via een centraal georganiseerde online shop de mogelijkheid om je klanten producten te laten kopen, met de vanzelfsprekende voordelen exclusief voor jouw salon, gebaseerd op de geografische ligging.

Heerlijk voor vrouwen die van naturel beauty houden

Als je vrouwen vraagt die graag een betrouwbaar product gebruiken dat altijd voldoet, zonder teveel verdieping te moeten zoeken in de wondere wereld van skincare en haar ingrediënten en ook geen ‘make-up’ vrouwen zijn, hoor je heel vaak dat Doctor Eckstein hún merk is. Fijn, omdat verzorging ook goed en naturel mag zijn.

Met Doctor Eckstein kun je een levenslang bevriend raken omdat er lijnen zijn voor elke levensfase

Beroemd: de Azulen lijn

Zo is de Azulen lijn heel geliefd voor de jongere, (acne) gevoelige huid. Op basis van het beroemde kalmerende en normaliserende azuleen uit kamilleplanten. Onlangs kwam er nog een mooi matterend gezichtspoeder uit met lichte tint op basis van azuleen met herstellende eigenschappen. Ook ideaal na een acne behandeling, een peeling of gezichtsontharing. Azulen kan ook gecombineerd worden met producten uit de Krauter lijn om onzuiverheden te elimineren.

Shop Doctor Eckstein producten hier online

 

Favoriet: de Collagen en Carotin lijn

Favoriet zijn ook de Collagen en de Carotin lijn. De eerste is zeer vochtverzorgend, ideaal voor twintigers en dertigers, de tweede met haar pro-vitamine A concentraat biedt een extra bescherming tegen verouderingsinvloeden en is perfect te combineren met de producten uit de Collagen lijn.

Shop Doctor Eckstein producten hier online

 

Must have: de Repair lijn

Mooi is de Repair lijn die ingezet kan worden als tekenen van zonschade al meer zichtbaar zijn geworden. De huid wordt verzacht en weer glad en weerbaarder gemaakt tegen agressors. Ideaal voor dertigers en veertigers en na zonvakanties.

Op de verlanglijst: de Ultimate lijn

Schitterend is de allernieuwste en ook meteen high-end verzorgingslijn Ultimate. Verzorgt en verfijnt de huidstructuur, geeft de huid een prachtige glans terug, beschermt met hoge doseringen anti oxidanten tegen milieu invloeden en maakt de huid sterker.

Zonder parfumstoffen

Natuurlijk is er ook aandacht voor de gevoelige huid, met de Sensitive lijn, vrij van parfum (en etherische oliën) en kleurstof, en voorzien van huidversterkende stoffen als het mooie beta glucan, bisabolol en natuurlijke vochtregulerende ingrediënten.

Gebruik maken van technologie

Doctor Eckstein maakt volop gebruik van plantaardige oliën, bio-peptiden, moderne transportsystemen om werkzame stoffen nog beter in de bovenste huidlagen te krijgen, natuurlijke vitaminen, bewezen huidverzachtende stoffen.

Shop Doctor Eckstein producten hier online

 

BeautyJournaal is fan

BeautyJournaal heeft inmiddels ook al kennis gemaakt met de fijne producten en is fan van de Active Concentrate Sun Shield spf 50 die je huid zelfs in de meest felle zon moeiteloos beschermt (aanbrengen onder je dagverzorging eventueel) en de prachtige, ja echt mooi geformuleerde Ultimate lijn – waarover binnenkort meer!

Verena Eckstein staat aan het roer van Doctor Eckstein, en staat ook model voor haar mooie merk

Shop Doctor Eckstein producten hier online

 

beautyjournaal shop

Lees ook