Olaz Regenerist, Faju Skincare, Salcura, Dermasence, Biodermal…

10:54 - 06:32
luistertijd 10:54 - leestijd 06:32

Nieuw in de winkels: skincare om je huid voor te bereiden op het najaar

Nu het koude en gure weer er aan zit te komen, betekent dit voor velen ook een aanslag op de huid. Vooral de gevoelige en probleemhuid is kwetsbaar in het najaar. Daarom zetten we in dit artikel enkele fijne en nieuwe skincare producten op een rij die de huid ondersteunen bij de overgang van de seizoenen.

Biodermal P-CL-E olie

Je kent vast wel de P-CL-E crème van Biodermal. Deze inmiddels iconische crème is een optelsom van 40 jaar opgebouwde kennis over de huid. Voor een huid die net dat beetje extra kan gebruiken. Bijvoorbeeld bij kleine huidproblemen of huidirritaties. De P-CL-E crème neutraliseert schadelijke invloeden van buitenaf, zoals weersomstandigheden als gure wind of droge lucht. Maar ook van binnenuit. Stress, een schommeling in hormonen en slecht voedsel.

Ondertussen is dit hero product van Biodermal uitgegroeid tot een complete lijn. Naast de rijke P-CL-E crème met voedende textuur, is er ook de P-CL-E Fluïde met een lichtere textuur, geschikt voor fans die de crème bijvoorbeeld in de zomer te voedend vinden. Voor een natuurlijke egale teint is er de P-CL-E CC Fluïde, hetzelfde product maar dan met een tintje. Heeft je huid een extra boost nodig? Het fluweelzachte P-CL-E serum bevat een extra hoge concentratie ingrediënten en is geschikt voor onder je dag- of nachtcrème.

En de lijn blijft groeien…

Dit najaar lanceert Biodermal bovendien een P-CL-E olie. De unieke samenstelling van dit nieuwe product met natuurlijke oliën vermindert de zichtbaarheid van (zwangerschaps)striae en littekens. Daarnaast versoepelt, verzacht en hydrateert het de (droge) huid en helpt het de huidteint en huidelasticiteit te verbeteren. Door de Vitamine E, C en B5 wordt het natuurlijk herstellend vermogen van de huid een handje geholpen. Camelina-olie helpt bij het versterken van de huidbarrière en Shea– en Canola-olie helpen de huid zichzelf te beschermen tegen externe invloeden. De huidolie is geschikt voor zowel gezicht als lichaam.

SHOP HIER ONLINE

 

Dermasence AHA-producten

Gedurende de zonnigste periode van het jaar bouwt je huid een verdikking op ter bescherming tegen UV-straling. Met deze huideigen ‘sunblock’ moet je voorzichtig omgaan, want hij ontstaat niet zonder reden. Nu de donkere dagen weer in aantocht zijn, is dit hét moment om je huid te laten wennen aan een multitalent op beauty-gebied, namelijk fruitzuur, ook wel AHA (alpha hydroxy acids) genoemd.

Fruitzuren lossen dode of verharde huidcellen op

Dit maakt de huid egaal, zacht en vermindert een grauwe, vermoeide teint. Tegelijkertijd stabiliseert de lage pH-waarde van fruitzuren de zuurgraad van je huid en maken ze de huid resistenter. Ook bieden fruitzuren een diepgaand anti-aging effect, doordat ze bij langdurig gebruik de collageenaanmaak stimuleren. Het resultaat: een stralende, frisse en egale teint.

Dermasence lanceerde onlangs drie verschillende AHA skincare producten. De AHA Body & Face Lotion is een hydraterende fruitzuurlotion met 10% glycolzuur en 3% urea die geschikt is voor zowel lichaam als gezicht. Ideaal bij een onzuivere en naar acné neigende huid, of als lichaamsverzorging voor de rijpere huid. Het product trekt snel in de huid en laat geen vettig laagje achter.

De AHA Effects is een bijzonder milde fruitzuurcrème die het gezicht hydrateert en de huid weer laat stralen. Het product is ideaal voor een droge huid of een rijpe huid die naar rimpels neigt. En voor wie ten slotte behoefte heeft aan een echt power-product, is er AHA Effects plus C. Dit nieuwe product combineert 8% glycolzuur en vitamine C voor een intens effect. Het vochtgehalte neemt toe en de huid wordt gladder. De heerlijk naar citrus ruikende AHA Effects plus C is ook heel geschikt om de huid voor te bereiden op chemische peelings.

SHOP HIER ONLINE

 

Een paar tips van Dermasence voor het gebruik van fruitzuren

Fruitzuren moeten ’s avonds worden aangebracht en veelal zal je de fruitzuren op de huid voelen bij het aanbrengen. Dit licht tintelende of warme gevoel wordt veroorzaakt door de celactiverende effecten van de fruitzuren. De tinteling is dus absoluut wenselijk, want het geeft aan dat de fruitzuren hun werk doen. Zodra je huid gewend raakt aan de AHA-verzorging, zal het tintelende gevoel verminderen en na verloop van tijd volledig verdwijnen.

FAJU skincare: high performance natural skin care

FAJU skincare is een nieuw merk dat effectieve en fijne serums biedt met ieder een unieke werking en direct resultaat. FAJU, wat ‘jezelf helen’ betekent in de West-Afrikaanse taal Wolof, biedt een antwoord op de meest specifieke huidvragen en de nieuwe serums beschermen de huid daarnaast tegen milieuvervuiling en UV beschadiging.

100% actieve ingrediënten en bovendien 100% natuurlijk, dus geen vulstoffen of chemicaliën.

Nourishing Serum: moisturizing, protecting and replenishing

Rijk aan essentiële vetzuren, vitamines en antioxidanten. De unieke, lichte textuur zorgt ervoor dat vitamines en antioxidanten direct door de huid worden opgenomen. Het serum beschermt de huid tegen omgevingsschade en biedt diepe hydratatie. Een echte boost voor de huid, met een mooie gloed als resultaat. Het Nourishing Serum bevat onder andere Baobab en Moringa Oil en Golden Seaweed Extract.

Soothing Serum: restorative, purifying and anti-inflammatory

Rijk aan actief reinigende en kalmerende ingrediënten om roodheid tegen te gaan en huidvernieuwing te stimuleren. Dit serum is ideaal voor de (acne-)gevoelige en onrustige huid. Het biedt de huid alle hydratie en voeding die het nodig heeft om gezond en comfortabel te voelen. De huid ziet er direct gezonder en egaler uit. Het Soothing Serum bevat onder andere: Hibiscus Seed Oil, Neem Seed Oil, Sea Kale Extract.

Rejuvenating Serum: brightening, protecting and anti-aging

Rijk aan krachtige, verhelderende en anti-verouderingsextracten. Dit maakt het een perfect anti-aging product en biedt veel ondersteuning voor de huid met (hyper-) pigmentatie. Een ultiem product tegen fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken. Smeer het serum dagelijks voor een zichtbaar gezondere en gladdere huid. Het serum bevat onder andere: Prickly Pear Seed Oil, Vitamin C, Tomato Fruit Extract.

De natuur biedt ons alles wat we nodig hebben voor een gezonde huid

FAJU gelooft dat de natuur ons alles kan bieden wat we nodig hebben om ons gezond, goed en mooi te voelen. De serums bevatten koudgeperste oliën en hoogwaardige plantenextracten die al eeuwen gebruikt worden vanwege hun heilzame en geneeskrachtige eigenschappen. Deze eeuwenoude kennis wordt, door middel van moderne knowhow en hightech processen, ingezet om alleen de meest krachtige elementen van de ‘rauwe’ ingrediënten te extraheren. Een paar druppels hebben hierdoor genoeg kracht om direct resultaat te geven. Zelfs over de verpakking van de skincare is nagedacht; het miron glas werkt als een speciale lichtfilter, waardoor de kwaliteit van de serums gewaarborgd blijft.

SHOP HIER ONLINE

 

Salcura Bioskin: voor de jeukende, rode en (extreem) gevoelige huid

De herfst nadert, wat voor velen inhoudt dat zij (weer) last krijgen van vervelende huidaandoeningen, zoals psoriasis, eczeem of een zeer droge huid. Salcura Natural Skin Therapy biedt de oplossing met diverse natuurlijke huidverzorgingsproducten die speciaal ontwikkeld zijn voor de jeukende, rode en (extreem) gevoelige huid.

De Salcura Bioskin Range bestaat uit skincare voor het gezicht en het lichaam. Deze zijn allen vrij van paraffine, steroïden, parabenen, SLS, hormonen en parfum.

SHOP HIER ONLINE

 

Olaz Regenerist Overnight Miracle Firming Mask

De nacht is per definitie de tijd waarin je tot rust komt. En het is aangetoond dat de huid ’s nachts het beste herstelt van de dagelijkse beslommeringen en schadelijke invloeden van buitenaf. Wetenschappers van Olaz hebben namelijk ontdekt dat het metabolisme van je huid het ’s nachts daadwerkelijk rustiger aan doet. Dit is te danken aan nieuw vergaarde kennis over het zogenaamde Circadiane ritme: het moleculaire ritme van de huid gedurende een periode van 24 uur.

Leg ’s nachts de basis voor een jonger ogende huid overdag

Het onderzoek naar het dagelijks ritme van de huid leidde tot de introductie van een bijzonder product dat ’s nachts de perfecte basis legt voor een steviger en jonger ogende huid overdag. Regenerist Overnight Miracle Firming Mask combineert de goede eigenschappen van een vochtinbrengende crème met het luxe gemak van een gemakkelijk af te spoelen masker in één skincare product.

Dr. Frauke Neuser, Olaz Principal Scientist: “We hebben ontdekt dat de cellulaire energieproductie van de huid een Circadiaan ritme volgt. Bovendien weten we nu dat het herstellend vermogen van de huid actiever werkt, zodra de dagelijkse stressinvloeden zijn geëlimineerd. We moeten er dus voor zorgen dat we onze huid op het juiste moment precies datgene geven wat nodig is voor het optimaal herstellen en verstevigen.”

De formule van het nachtmasker voelt niet vet aan en wordt snel door de huid geabsorbeerd. Zichtbaarheid van lijntjes en rimpeltjes wordt gereduceerd. Daarnaast zorgt het masker – terwijl je slaapt – voor een zichtbaar steviger, jonger en voller ogende huid, dankzij de bewezen werking van anti-veroudering ingrediënten als Peptides, Hyaluronzuur en extract van Johannesbroodpitten, in combinatie met Olive-M (een derivaat van olijfolie) en Niacinamide (Vitamine B3).

SHOP HIER ONLINE

Lees ook