Vloeibare oogmake-up, hoogglanzende lipgloss, een sparkling teint

03:49 - 02:17
luistertijd 03:49 - leestijd 02:17

Make-up must-haves: najaarslanceringen van MAC Cosmetics

MAC Cosmetics heeft deze maand enkele prachtproducten gelanceerd voor het komende najaar. We zetten ze in dit artikel voor je op een rij en geven je bovendien tips voor mooie volle lippen.

Shop de nieuwe producten hier online

 

MAC Dazzleshadow Liquid

Raak verdwaald in ogen die verleiden, doen smelten en betoveren. Maak kennis met de onweerstaanbare glans van de gloednieuwe en Dazzleshadow Liquid.

Deze ultraglanzende vloeibare oogschaduw is verkrijgbaar in een reeks stralende finishes – van glinsterende glitter tot subtiele sprankel en koel chroom – en glijdt over de oogleden voor een glanzende kleur. De lichte en verkoelende formule met ‘second skin’ textuur is snel gefixeerd, blijft de hele dag goed zitten en voelt ultrazacht aan op je oogleden.

Shop de nieuwe producten hier online

 

MAC Plenty of Pout

Plenty of Pout Plumping Lipstick zorgt voor volle lippen met een crèmige kleur. Een verkwikkend gemberwortelcomplex met verkoelend effect geeft je lippen meteen meer volume, terwijl de toegevoegde oliën hydrateren en verzachten.

Plenty of Pout Plumping Lipgloss heeft dezelfde eigenschappen en daarnaast een transparante, verzachtende glans. Breng aan boven op je lippenstift om liplijntjes te verzachten en voor een volumineus effect.

Verleidelijke en volle lippen

Bekijk ook de volgende video-tutorial, waarin MAC make-up artist Debbie Finnegan je laat zien hoe je verleidelijke en volle lippen creëert.

Shop de nieuwe producten hier online

 

 

MAC Supreme Beam Collectie

Schitter als een paradijselijke aureool met de hemelse schatten uit de Supreme Beam collectie. Breng een holografische kleur aan op je lippen met 10 nieuwe voluminiserende tinten van Grand Illusion Glossy Liquid Lipcolour.

De populaire Hyper Real Foundation is dit najaar ook terug van weggeweest in vier highlightende tinten met een parelfinish voor een engelachtige gloed. Maak je look compleet met de intense glans van Iridescent Powder/Loose.

Shop de nieuwe producten hier online

 

De 182S Buffer Brush and 188S Small Duo Fibre Face Brush zijn de perfecte tools voor het creëren van deze fonkelende najaarslook.

Shop de nieuwe producten hier online

 

Lees ook