Bij ICI Paris XL krijg je nu een Sparkling Clean reinigingsgel cadeau

03:14 - 01:56
luistertijd 03:14 - leestijd 01:56

Shop met cadeau: Bergman Aqua Injection, dorstlesser voor je huid

Water is essentieel voor je leven. Want wist je dat bijna 70% van je lichaam uit water bestaat? Dat is dan ook precies de reden dat je huid je direct waarschuwt wanneer de vochtbalans is verstoord. Dit gebeurt constant als gevolg van externe factoren, zoals bijvoorbeeld het weer en centrale verwarming. Maar de verstoorde vochtbalans wordt ook veroorzaakt door interne factoren, zoals stress en voeding.

Luister naar je huid

Het is daarom belangrijk aandachtig te luisteren naar je huid om een vochtarme huid te voorkomen. Om de huid te helpen bij het lessen van de dorst ontwikkelde Bergman Beauty Care onlangs Aqua Injection: een intensief hydraterend serum dat een niet afsluitende, beschermende film creëert om vochtverlies te voorkomen en je huid te beschermen. Door middel van deze tweevoudige werking helpt Aqua Injection de huid gezond en jeugdig te houden.

Een intelligent hydraterend serum

Door het gebruik van Aqua Injection geef je de huid een hydraterende behandeling met effectieve ingrediënten. Water van rozemarijnblaadjes en natuurlijke ectoïne dragen bij aan een intensieve en langdurige hydratatie. In combinatie met thiotaine, een krachtige antioxidant, zorgen deze werkstoffen dat Aqua Injection de huid nieuwe energie geeft. Hierdoor voelt je huid na iedere behandeling direct zacht aan en ziet er ook fris uit.

Shop bij ICI Paris XL

 

Beta Glucan: het sleutelingrediënt van Bergman Beauty Care

Om de formule van Aqua Injection te vervolmaken is het bewezen sleutelingrediënt van Bergman Beauty Care toegevoegd. Beta Glucan draagt bij aan het natuurlijke herstelproces van de huid, vertraagt het verouderingsproces en houdt het vochtgehalte op peil.

Makkelijk te gebruiken voor alle huidtypen

Aqua Injection is dankzij de dispenser makkelijk te gebruiken en is geschikt voor alle huidtypen. Het serum is dagelijks te gebruiken onder je dag- of nachtcrème. Simpelweg elke ochtend en avond 1 tot 2 pompjes op schone handen sprayen en aanbrengen op je gereinigde gezicht, hals en decolleté.

Tip van Bergman: Een wolkje Aqua Injection werkt ook prachtig als een verfrissende en beschermende make-up fixator.

Shop bij ICI Paris XL

 

Bergman Beauty Care: “dedicated to skin perfection”

Bergman Beauty Care biedt effectieve huidverzorging vanuit de medische expertise van de gerenommeerde Bergman Clinics. Het doel van Bergman Beauty Care is het bereiken van een optimale huidconditie door het verhogen van de weerstand van de huid. Het resultaat: een stralende en jeugdige uitstraling.

*** Ontvang een schitterend cadeau bij ICI Paris XL ***

Bij aanschaf van een Bergman Beauty Care product, waaronder Aqua Injection, ontvang je nu tijdelijk een Sparkling Clean (60 ml) cadeau. Sparkling Clean is een verfrissende reinigingsgel die je huid op milde wijze reinigt en make-up verwijdert. Door de ontstekingsremmende werking worden huidirritaties bovendien tegengegaan.

Deze actie loopt tot en met zondag 2 september aanstaande.

 

 

Lees ook