Zonbescherming en huidverzorging in één

04:19 - 02:35
luistertijd 04:19 - leestijd 02:35

Nieuw van Colorescience: Sunforgettable Total Protection Face & Body Shield

Het minerale make-up merk Colorescience heb je ongetwijfeld al eens voorbij zien komen. Zo is Monique fan van de Even Up Clinical Pigment Corrector en gaat Corine nergens naar toe zonder haar Sunforgettable Protection Duo. Van deze laatstgenoemde productlijn, met de internationaal bekroonde Sunforgettable Brush-on Sunscreen (hieronder links op de foto), lanceert Colorescience deze maand twee nieuwe productinnovaties: Sunforgettable Total Protection Face Shield SPF 50 en Sunforgettable Total Protection Body Shield SPF 50.

Beide Total Protection producten zijn ontwikkeld met de nieuwe, unieke EnviroScreen™ technologie voor een totale bescherming van de gezichts- en lichaamshuid tegen schadelijke externe factoren. In dit artikel lees je er meer over.

EnviroScreen™ voor optimale bescherming tegen de zon

In deze tijd waarin de hoeveelheid schadelijke UV-straling van de zon flink hoger is dan ooit tevoren (bron: RIVM), biedt EnviroScreen™ een exclusieve combinatie van zowel specifieke als gepatenteerde, actieve ingrediënten die een barrière opwerpen en de vorming van vrije radicalen en oxidatieve stress tegengaan. Samen versterken deze ingrediënten elkaar en bieden ze een optimale bescherming tegen huidbeschadiging en -veroudering als gevolg van schadelijke externe factoren.

 

product id=148604]

 

Actieve ingrediënten in Total Protection

De volgende ingrediënten zorgen ervoor dat Total Protection een krachtige SPF 50 bescherming biedt en daarnaast de huid hydrateert, verzacht en kalmeert:

Waarom Total Protection?

Total Protection Face Shield en Body Shield zijn antioxidantrijke, 100% minerale zonbeschermers die tegelijkertijd hydratatie bieden en totale bescherming geven tegen schadelijke externe factoren, zoals UV/UVB-stralen, verontreiniging, blauw licht (HEV) en infraroodstraling (IR).

 

Beide producten hebben een fluweelzachte textuur die zich onzichtbaar vermengt met alle huidtinten en een gewichtloze finish geeft, zonder witte restjes of waasje achter te laten.

Bekijk ook het volgende filmpje:

 Pluspunten Total Protection

 

Over Colorescience

Colorescience is ontwikkeld om de kwetsbare huid (na een behandeling) te beschermen en te camoufleren. Dankzij de innovatieve formules die bijdragen aan herstel en verbetering van de huidconditie, hebben de producten van Colorescience de kwaliteit van leven voor miljoenen vrouwen wereldwijd met uiteenlopende leeftijden, huidtypen en -problemen verbeterd.

De hoogwaardige cosmeticaproducten maken het mogelijk om een vlekkeloze, egale teint te bereiken en tegelijkertijd te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon en omgevingsfactoren. Colorescience wordt niet alleen gekenmerkt door perfect op elkaar afgestemde, verfijnde mineralen die de huid vrij laten ademen, maar beschikt ook over talloze voedingsrijke ingrediënten; alles wat de huid nodig heeft om lang gezond te blijven.

Colorescience producten zijn 100% vrij van parabenen, ftalaten, synthetische parfum, dierproeven, talk, kleurstoffen, minerale oliën, alcohol met uitdrogende werking en chemische zonnebescherming.

Lees ook