Stralend turquoise, glinsterend koningsblauw, roze en lichtgrijs.

04:44 - 02:50
luistertijd 04:44 - leestijd 02:50

Get the look: Deep Infinity van Dr. Hauschka

Dr. Hauschka lanceert deze zomer een schitterende limited edition cosmetica collectie met de magische naam ‘Deep Infinity’. Krachtige kleuren die doen denken aan de uitgestrektheid van de hemel en de diepte van de oceaan. Stralend turquoise, glinsterend koningsblauw, roze en lichtgrijs.

Met diepte en contrast laten de verschillende kleuren van het Eyeshadow Palette elke oogkleur stralen. De turquoise Volume Mascara omhult je wimpers intensief en zorgt voor een opvallende en heldere blik. Het zacht glinsterende Illuminating Fluid geeft je huid een fijne glow. Met de Lip Crayon en zijn intensieve nudekleur krijgen de lippen een bijzonder zijdezachte glans. De perfecte look dus om dat zomergevoel zo lang mogelijk vast te houden! En omdat deze look ook nog eens verrassend draagbaar is voor alle huidtypes, van heel licht tot heel donker, zetten we de producten voor je in de schijnwerpers en laten we je zien hoe je de Deep Infinity Look zelf maakt.

Illuminating Fluid

De lichte, glinsterende textuur voor elke huidskleur geeft je teint een frisse, subtiele glans. De verzorgende samenstelling combineert minerale pigmenten met heilzame plantenextracten en oliën, zoals wondklaver en jojobaolie, die je huid verzorgen.

Breng de Fluid op het hele gezicht aan of als highlighter. Ook ideaal om met je foundation te mengen, voor net iets meer glow.

Eyeshadow Palette

Vier intense, contrasterende kleuren geven je ogen diepte en expressie. De samenstelling van minerale pigmenten en extracten van planten, zoals zwarte thee en zijde verzorgen de tere huid rond je ogen.

Volume Mascara in Turquoise

Deze sprankelende, turquoise mascara maakt van je wimpers een schitterend highlight en is de perfecte aanvulling op de kleuren van het Eyeshadow Palet. De samenstelling met minerale pigmenten en plantenextracten, zoals kweepeerzaden en candelillawas omhult elke wimper afzonderlijk.

Tip: de mascara kan worden aangebracht op de hele wimpers of – in combinatie met zwarte mascara – op de puntjes. Breng de mascara zigzagsgewijs aan: zet het borsteltje diagonaal op de groeirichting van je wimpers en beweeg het heen en weer. Trek het borsteltje aan het einde zijwaarts weg voor een open blik.

Lip Crayon

De romige textuur van de Lip Crayon zorgt voor kleurintensieve lippen met een zijdeachtige glans. Minerale pigmenten en plantenextracten, zoals toverhazelaar, jojobaolie en rozenwas verzorgen je lippen.

Karim Sattar, make-up artist bij Dr. Hauschka, vertelt je hoe je deze look kunt aanbrengen

Begin met de Illuminating Fluid, al dan niet gemengd met je favoriete foundation.

Omlijst je bovenste en onderste wimperrand met eyeliner, bijvoorbeeld de Eye Definer van Dr. Hauschka. Vervaag het lijntje met de applicator.

Dep vervolgens de donkerste kleur van het Eyeshadow Palette over de contouren van je eyeliner.

Breng de lichtste kleur van het Eyeshadow Palette in het kuiltje naast je binnenste ooghoek aan en blend naar buiten toe.

Breng de op één na lichtste kleur op je arcadeboog aan.

Breng met de lichtste kleur van het Eyeshadow Palette een highlight onder je wenkbrauw aan en blend.

Gebruik je favoriete wenkbrauwproduct om je wenkbrauwen te accentueren. Kies bijvoorbeeld voor het Eye & Brow Palette.

Modelleer je gezicht met een Bronzing Powder. In het volgende filmpje legt Karin je uit hoe je dit op een gebalanceerde wijze doet, rekening houdend met de sterke punten van je gelaat:

Of pas de strobing techniek toe voor een highlight effect. In dit artikel lees je hoe je dat doet.

Voor een subtiele glans breng je nog een beetje Illuminating Fluid aan op de hoogste punten van je gezicht; zoals de appeltjes van je wangen en je neusbrug.

Dep de Lip Crayon op het midden van je lippen en blend uit met je vingertop. Voor een extra glow, breng je een zachte lip gloss over de Lip Crayon aan.

Sluit af met mascara.

Over Dr. Hauschka cosmetica

De cosmetica van Dr. Hauschka is 100% natuurlijk en/of biologisch, gecertificeerd volgens de NATRUE keurmerken. Alle producten zijn:

Grondstoffen zijn zoveel mogelijk afkomstig van gecontroleerde biologische teelt of biologisch-dynamische teelt en Fair Trade projecten.

Shop the look

Deep Infinity is vanaf deze maand verkrijgbaar bij erkende verkooppunten of online via de webshop van Dr. Hauschka.

Lees ook