Focus op de ogen, met een frisse teint

01:53 - 01:08
luistertijd 01:53 - leestijd 01:08

Lisa Eldridge Tutorial: supersnelle en zomerse glossy look

Daar is ze weer… de favoriete make-up artist van de BeautyJournaal redactie: Lisa Eldridge. Ze blijft ons altijd verbazen met haar inspirerende video-tutorials, die verrassend makkelijk zelf na te maken zijn. Ditmaal laat Lisa je een zomerse glossy look zien, met een mooie rosé glans op de ogen.

Lisa: “Everyone loves the idea of a glossy eyelid”

Het lastige van deze look is alleen dat hij er direct na aan het aanbrengen schitterend uitziet, maar dat de glitters en glow uit de gebruikte producten al snel ‘aan de wandel’ gaan en gedurende de dag elders op je gezicht belanden. Met de juiste producten en een paar simpele tips valt dit probleem te verhelpen, aldus Lisa.

Focus op de ogen

Wil je dat je oogmake-up het middelpunt is van je zomerse look? Houd de rest dan vooral subtiel en neutraal. Dit betekent echter niet dat je de rest van je gezicht ‘saai’ moet houden. Nee… ‘fresh’ is juist het sleutelwoord. Lisa laat je in deze totorial ook zien hoe je deze frisse uitstraling bereikt.

Bekijk dus snel de volgende video:

Shop de producten uit deze look

L’Oréal Infallible Foundation

Tarte Shape Tape Contour Concealer

Lancôme Custom Drops Liquid Highlighter

MAC Pro Longwear Paint Pot

Fairy Drops Scandal Queen Waterproof Mascara

Daniel Sandler Watercolour Blush

MAC Eye Brows

Kevyn Aucoin The Exotique Diamond Eye Glos(internationaal verzenden mogelijk)

Chanel Natural Finish Loose Powder

 

Lees ook