Gladdere huid, sterkere nagels en haar: dat zijn de ervaringen!

06:16 - 03:45
luistertijd 06:16 - leestijd 03:45

Huidexperts over REVIDERM Nutricosmetics: dit is schoonheid van binnenuit!

Je huid is de spiegel van je gezondheid. Door de synergie tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid kun je aan je huid zien of de balans in het lichaam in orde is. Voor een steviger bindweefsel, een egale teint en een jeugdige uitstraling heeft je huid regelmatig een actieve boost van micronutriënten nodig. Deze vind je in REVIDERM Nutricosmetics.

De vitale voedingsstoffen in levensmiddelen is de afgelopen decennia aanzienlijk gedaald, terwijl stress en andere negatieve milieu-invloeden alleen maar zijn toegenomen. De voeding, zoals je die vandaag de dag in de gemiddelde supermarkt aanschaft, geeft het lichaam en de huid niet meer voldoende nutriënten die nodig zijn voor een optimale verzorging en regeneratie. Aanvulling is dus nodig.

 

REVIDERM Nutricosmetics vullen deze tekorten aan

De nutricosmetics van REVIDERM zijn ontwikkeld op basis van de meest recente kennis en wetenschappelijke studies. De samenstelling van de nutricosmetics beantwoordt aan de energiebehoefte van je lichaam en ondersteunt het regeneratieproces van je huid van binnenuit.

REVIDERM webshop

 

Zorgvuldig geselecteerde micro-voedingsstoffen

De geselecteerde micro-voedingsstoffen vullen de dagelijkse huidverzorging perfect aan en verhogen de effectiviteit ervan. De uitstraling van huid, haren en nagels worden zichtbaar en duurzaam verbeterd:

OPC age control

De evenwichtige anti-aging formule heeft een cosmetisch effect en beschermt de cellen tegen veroudering. De anti­oxidant OPC beschermt tegen vrije radicalen, verhoogt de elasticiteit van de huid en werkt daarnaast ontstekingsremmend. De natuurlijke radicalenvangers Vitamine C en E dragen – naast collageenvorming – actief bij aan de bescherming tegen oxidatieve stress. Met als resultaat een zichtbaar stevige, gladde huid en een egale teint.

Skin-hair-nail care

Een unieke samenstelling voor een vitale, gezonde uitstraling. De combinatie van zink, biotine, en seleen versterkt het immuunsysteem, beschermt de cellen en zorgt voor een vlekkeloze uitstraling, glanzend haar en sterke nagels. Daarnaast ondersteunt deze combinatie aan micro-voedingsstoffen de natuurlijke bescherming tegen vrije radicalen en oxidatieve stress.

REVIDERM webshop

 

Een dagelijkse beautyboost

Roxanne Eerens is trainster bij Care Cosmetics, distributeur van REVIDERM, en zeer enthousiast over de nutricosmetics: “De REVIDERM Nutricosmetics zijn een unieke aanvulling op iedere beautyroutine.

Ze geven de huid en het lichaam op dagelijkse basis een beautyboost door de hoeveelheid antioxidanten te verhogen, dankzij de hoge concentratie OPC. Dit heeft als resultaat een stralende huid en prachtige, sterke en gezonde haren en nagels.”

Actieve bestanddelen als Lycopine en Hyperforine leveren daarnaast een grote bijdrage aan een beter opnamevermogen van de huid, waardoor de dagelijks gebruikte beautyproducten effectiever zijn.”

Roxanne Eerens, trainster bij Care Cosmetics.

Voor iedereen die wordt blootgesteld aan stressinvloeden

REVIDERM Nutricosmetics zijn geschikt voor iedereen die wordt blootgesteld aan stressinvloeden van zowel binnenuit als buitenaf. Roxanne vervolgt: “Denk aan luchtverontreiniging, UV-straling, onvoldoende (goede) voedingsstoffen. Door slechts eenmaal per dag één tablet in te nemen, zijn resultaten vaak al binnen 14 dagen zichtbaar. De geadviseerde en meest effectieve kuur duurt 2 maanden. Dan verkrijg je een optimaal resultaat.”

Schoonheidsspecialisten aan het woord

We vroegen schoonheidsspecialisten Ferris Demuynck en Shirley Ton, beide trouw gebruiker van de REVIDERM Nutricosmetics naar hun ervaringen:

Shirley Ton.

Welk beauty probleem was de aanleiding om de nutricosmetics te gaan gebruiken?

Shirley: “Mijn zwakke nagels en gespleten haarpunten.” Ferris: “Ik was vooral op zoek naar een product dat ik aan mijn klanten kan adviseren, als waardevolle aanvulling op hun dagelijkse skin care route van buitenuit.”

Hoe vind je het gebruiksgemak?

Ferris: De tabletten zijn makkelijk in te nemen. Door de tabletvorm is het gemakkelijk mee te nemen onderweg en natuurlijk zeer eenvoudig te doseren, in tegenstelling tot een product in bijvoorbeeld poedervorm. Shirley voegt toe: “Gelukkig hebben ze geen vieze smaak!”

Vind je het een goede aanvulling op je skin care regiem en waarom?

Ferris: “Zeker en mijn klanten delen deze mening. Klanten die reeds investeerden in hun verzorging voor thuis en in de salon, zien meer en meer de toegevoegde waarde van de nutricosmetics. Vooral omdat ze resultaten zien. Niks dan positieve commentaren en feedback!!”

Shirley: “Ik ben ervan overtuigd dat het nooit kwaad kan om je huid een extra boost te geven. En ik merk dat de mensen die al bekend zijn met voedingssupplementen sneller overtuigd zijn door de ervaringen die ze hebben.”

Hebben de nutricosmetics van REVIDERM je verwachtingen overtroffen?

Ferris: “Ik ben heel tevreden! Mijn nagels zijn sterker, mijn haar is voller, en ook mijn huidstructuur is verbeterd. Plus… mijn klanten zijn zeer tevreden over deze aanwinst voor mijn salon.”

REVIDERM webshop

 

Shirley: “Ik zie zeker verschil. Vooral in mijn gelaatskleur, deze is minder grauw. Ook merk ik dat mijn huidreliëf gladder is en de hyperpigmentatie is gereduceerd. Niet alleen ik zie resultaten, ook mijn klanten zien dat mijn huid mooier is geworden. Dat maakt dat REVIDERM regelmatig een gespreksonderwerp is in mijn salon en klanten erg nieuwsgierig zijn naar de nutricosmetics.”

Wil je zelf werken met REVIDERM in jouw salon?

Neem dan een kijkje op de website van REVIDERM en laat hier je gegevens achter. Care Cosmetics neemt dan vervolgens contact met je op.

Dit artikel maakt deel uit van het merkdossier van Care Cosmetics op BeautyJournaal en wordt je zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook