Inside information van fotomodel en personal trainer Mandy

02:48 - 01:41
luistertijd 02:48 - leestijd 01:41

shop

Iconic Elements Natural Moisturizer Cream Body

Iconic Elements Natural Moisturizer Cream Body

Huidarts Francis Wu maakte deze zalige crème voor diepe hydratatie. We love it! Clean beauty!

Bikinishape tips van Mandy: C9 detox kuur en EMS Bodytec training

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat de bikini weer uit de kast wordt gehaald. Dat brengt voor velen de vraag met zich mee: hoe kom ik snel in bikinishape? Toch even een abonnement op de sportschool, een sapkuur of detoxen… Ook het testteam worstelt met dit vraagstuk en daarom delen we de tips van onze testers met je. Want gedeelde smart is halve smart.

Mandy Glasbergen.

Eerder vertelde schoonheidsspecialiste Patricia al hoe zij de afgelopen drie weken flink aan het trainen is. Met resultaat; lees het hier nogmaals. Ditmaal laten we personal trainer en fotomodel Mandy aan het woord.

In de zomer een tandje erbij

Als fotomodel probeer ik natuurlijk het hele jaar in bikinishape te blijven. Toch zet ook ik voor de zomer meestal nog even een tandje erbij voor een optimale bikinishape.

C9 detox kuur

Om in bikinishape te komen, begin ik vaak vlak voor m’n vakantie met de zogenaamde C9 kuur. Dit is een 9-daags detox programma met heerlijke en gezonde recepten, met veel groenten. Je volgt het voedingsschema met slanke recepten, het bewegingsplan, het supplementen pakket en natuurlijk de bestseller Aloe Vera.

Ook ontvang je er een programmaboekje bij en kan je gebruik maken van de adviezen en praktische tips. Dit alles bij elkaar geeft een flinke steun in de rug en maakt dat het programma heel goed vol te houden is.

Op naar een gezonder eet- en leefpatroon

Een fijne bijkomstigheid van het programma is dat je leert om je eet- en leefpatronen te veranderen. Daarmee leg je een goede basis voor na het 9-daagse programma. Veel beroemdheden kiezen hier ook voor, zoals Victoria Beckham.

Via mijn eigen praktijk als gewichtsconsulent en personal trainer, Purity Health and Beauty, biedt ik het programma aan en veel klanten zijn inmiddels razend enthousiast. Wil jij ook beginnen? WhatsApp of bel dan eventjes: 06-50852667.

EMS Bodytec

Daarnaast heb ik in mijn eigen praktijk EMS Bodytec. Zelf doe ik ook twee keer per week aan EMS Bodytec training, vanuit de gedachte ‘practice what you preach’ en simpelweg omdat ik resultaten zie.

Door middel van laagfrequente elektrische impulsen (EMS) worden alle spiergroepen in het lichaam effectief en intensief getraind. Een sessie van 20 minuten staat qua effectiviteit gelijk aan 3 uur krachttraining in de sportschool.

Lees er meer over op mijn website.

Door de combinatie van C9 en EMS ben ik fitter, mijn huid ziet er beter uit en ik ben bikiniproof.

Lees ook