Goodbye cellulite, hello bikini body!

04:59 - 02:59
luistertijd 04:59 - leestijd 02:59

Get in shape met ZO Skin Health Oraser Cellulite Control

Oraser Cellulite Control is de perfecte voorbereiding voor het verkrijgen van de felbegeerde bikini body. In dit artikel vertellen we je er alles over.

Cellulite: de uitdaging

Cellulite houdt 85 tot 98 procent van de vrouwen bezig en is voor de meeste vrouwen in deze groep een van de vervelendste schoonheidsproblemen. Hoewel de aandoening op zich geen gevaarlijke neveneffecten kent, blijft er in de professionele markt voor esthetische behan­delingen veel vraag naar anti-cellulite behandelingen, omdat patiënten verbetering wensen. En dan het liefst met zo weinig mogelijk invasieve procedures natuurlijk. Oraser Cellulite Control biedt dan uitkomst.

Shop hier de fantastische NuBody huidversteviger online

 

Cellulite: de oplossing

Oraser Cellulite Control bevat een combinatie van baanbrekende ingrediënten voor een 24/7, continue aanpak om het optreden van bestaande cellule te reduceren en om te voorkomen dat nieuwe zichtbare tekenen van cellulite ontstaan.

Het de niet-vette en fluweelzachte formule trekt razendsnel in en pakt de onderhuidse uitdagingen van adipeus weefsel aan door lipolyse te stimuleren, vetopslag te reduceren en de celstofwisseling te stimuleren.

Hoe het werkt: 24 uur per dag

Oraser Cellulite Control biedt dankzij een innovatieve formule zowel overdag als ‘s nachts voordelen. De kracht van het product is gelegen in de combinatie van werkzame stoffen, die stuk voor stuk een deel van het probleem aanpakken. En elkaar daarnaast ook nog eens versterken.

IERS MOS: Zorgt voor een zichtbare verbetering van de huidtextuur. Vormt een dun, hydraterend laagje dat water aantrekt en de huid direct verstevigt en verstrakt.

PLANKTON: Stimuleert het cel- en weefselmetabolisme ter verbetering van de spiertonus. Stimuleert bovendien de afgifte van het hormoon adiponectine uit de vetcellen, dat op zijn beurt de activiteit van de mitochondriën in de spiercellen stimuleert.

CAFEINE: Verbetert het metabolisme en zorgt voor een versnelde vetweefselafbraak in vetzuren. Het ondersteunt dus de omzetting van vet in energie.

FOSFATIDYLCHOLINE: Stimuleert vetafbrekende enzymen. Emulgeert en breekt het vet af door de wand van de vetcellen te verweken en te doorbreken. Bij dit proces komen vetafbrekende enzymen vrij.

METHYLSILANOL CARBOXYMETHYL THEOFYLLINE ALGINAAT: Verbetert de microcirculatie en huidcontour. Door blokkade van het enzym lipoproteïnelipase (dit enzym is verantwoordelijk voor de vetopslag) wordt het vet afgebroken en wordt de vetopslag tegengehouden, waardoor de vetcellen kleiner zijn.

SACCHARIDE-ISOMERAAT: Voorkomt dat het ‘s nachts opgeslagen vet zich ophoopt en verlaagt de nachtelijke nocturnineniveaus (verantwoordelijk voor de biologische klok van het lichaam) om de subcutane afzetting van vet (cellulite) te beperken.

Shop hier de fantastische NuBody huidversteviger online

 

Wetenschappelijk bewezen

Voor de ontwikkeling van dit innovatieve product organiseerde Zo Skin Health een klinische studie, waarbij 22 personen het potentiële effect van Oraser Cellulite Control hebben beoordeeld. De personen in het onderzoek brachten Oraser Cellulite Control twee keer per dag gedurende 56 opeenvolgende dagen aan. De personen in het onderzoek werden na 28 en na 56 dagen beoordeeld.

Vermindering van oneffenheden

Het reliëf van de huid werd gemeten met een stadiometer en de foto’s van de oneffen­heden werden met de Antera 3D® gemaakt. Bij 59% van de patiënten was na 8 weken een significante afname van het huidreliëf te zien, waarbij de maximale afname 97% bedroeg.

De lichter gekleurde meting duidt op verminderde diepte van de oneffenheden.

Activering van de microcirculatie

Na 4 weken liet Oraser Cellulite Control een statistisch significante toename van de microcirculatie in de huid zien. De waarden zijn beoordeeld met een thermische camera om de reducties en/of uniformiteit in huidtemperatuur aan te tonen. Na 4 weken vertoonde 86% van de patiënten een significante toename van de huidtemperatuur.

Een ongelijkmatige vetopbouw kan een ongelijkmatige verdeling van de temperatuur veroorzaken. Een toename van de uniformiteit van de huidtemperatuur duidt op een toename van de microcirculatie en een reductie van een ongelijkmatige vetopbouw.

Shop hier de fantastische NuBody huidversteviger online

 

Meer uniforme temperatuur met duidelijke gebieden met temperatuurreductie.

 

Shop hier de fantastische NuBody huidversteviger online

 

Lees ook