Balmain, Wella Professionals, Keune, Colorista…

05:33 - 03:19
luistertijd 05:33 - leestijd 03:19

Nieuw in de winkels: haarverzorging voor mooie lokken!

Of je nu op zoek bent naar haarverzorging voor lang haar, gekleurd haar, dof haar of futloos haar… er liggen weer schitterende producten nieuw in de winkels. We zetten de meest opvallende producten in dit artikel voor je op een rij.

Kérastase Résistance Extentioniste: voor mooie lange lokken

Het bereiken en behouden van het ideale haar gaat niet bij iedereen even gemakkelijk. De beschadiging van gezond haar, te wijten aan vervuiling, overbewerking en klimaatveranderingen, neemt toe naarmate het haar groeit. Dit is te merken aan het afbreken van het haar, dat kan voorkomen bij de aanzet tot aan de punten, bij gespleten punten of bij knopen. En doorgaans is de enige oplossing die kappers kunnen bedenken… een knipbeurt.

Ceramiden: bouwstenen voor gezond haar

Voor het verlangen naar langer haar zorgt Kérastase nu voor de ultieme oplossing. Résistance Extentioniste is een gloednieuwe haarlijn die speciaal is geformuleerd om de gezondheid van lang haar te versterken. De productlijn werkt vooral in op de ceramiden, belangrijke bouwstenen van je haar.

Ceramiden zijn als een schild, ze houden de cuticula zacht en sluiten de hydratatie in. In geval van een tekort aan ceramiden worden de haarschubben ruw en breekbaar en verliest de haarvezel haar glans. Extentioniste is rijk aan Creatine R™ en vult de verloren ceramiden aan om de natuurlijke gloed van het haar te behouden.

De nieuwe lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, masker en serum.

Shop hier online

 

Colorista Hair Make-Up: voor gekleurde lokken

L’Oréal Paris introduceert: Colorista Hair Make-Up! De eerste Hair Make-Up geeft de mogelijkheid jouw haar elke dag te veranderen naar de nieuwste trends. Deze uitwasbare kleuring is beschikbaar voor verschillende haarkleuren. Van pasteltinten tot felle kleuren. Voor elke stijl en elk humeur dus.

Een tijdelijk kleurtje voor een party of je haar matchen met je outfit? Dat kan allemaal met Colorista Hair Make-Up. De fijne geltextuur van het product brengt makkelijk aan en de kleur laat zich aan het einde van de dag weer net zo makkelijk uitspoelen.

Shop hier online

 

Balmain Overnight Repair Serum: voor verzorgde lokken

De laatste aanwinst in de welbekende Care-lijn van Balmain Paris Hair Couture. Dit weldadige serum bestaat uit een rijke formule van arganolie en zijdeproteïne. De unieke combinatie vermindert zichtbare tekenen van beschadigd en droog haar en wordt snel in het haar opgenomen. De arganolie zorgt voor maximale hydratatie en de zijdeproteïne herstelt beschadigingen.

Het Overnight Repair Serum is geschikt als nachtserum en als aanvulling op het Repair/Revitalizing Hair Mask van Balmain.

SHOP HIER ONLINE

 

Keune So Pure Volumizing: voor volumineuze lokken

Zowel de shampoo als de conditioning foam zijn sulfaat- en parabenenvrij en veganistsich. De So Pure Volumizing-lijn is verrijkt met pure en natuurlijke actieve ingrediënten zoals hydraterende argan-olie en provitamine B5 om de haarstructuur te verdikken.

De producten hebben een prettige, natuurlijke geur, dankzij de essentiële oliën van citroen en palmarosa en zijn bovendien volledig veganistisch.

Ultra-lichte schuimende formule

Terwijl traditionele conditioners het verdikkende effect van een volumeshampoo wel eens teniet kunnen doen, is dit unieke verzorgings-duo ontworpen om dun, fijn haar te verdikken en volume te geven. De So Pure Conditioning Foam is daarom ontwikkeld als een unieke, ultra-lichte schuimende formule. De conditioner voedt het haar, zonder het te verzwaren. Het resultaat is vol, volumineus haar dat luchtig aanvoelt en beweegt.

Keune So Pure-producten zijn alleen verkrijgbaar bij Keune-salons.

 

Wella Professionals Invigo: voor energieke en vitale lokken

Met een drukke carrière en een hectisch gezinsleven is het steeds moeilijker om ook maar een momentje voor jezelf te nemen om rustig aan te doen. Op adem te komen en zowel lichamelijk als emotioneel bij te tanken.

Rust en ontspanning staan onderaan het to-do-lijstje. Het is dan ook geen wonder dat je dit terugziet aan je haar, dat er vaak bekaaid vanaf komt door de worsteling om een salonafspraak in te plannen of doordat je nog maar net tijd hebben voor een supersnelle knip- en föhnbeurt.

Geef je haar (en je gevoel) nieuwe energie…

Met dit in gedachten introduceert Wella Professionals INVIGO, een nieuwe high-performance haarverzorging die speciaal is ontwikkeld om je haar snel en efficiënt nieuwe energie te geven, en daarbij aan al je haarbehoeften te voldoen. INVIGO is ontwikkeld met INVIGO-Blends – een trio van NIEUWE geavanceerde technologie, superingrediënten en vitaminen, en geeft zowel jouw haar als jouw gevoel van welbevinden direct kracht.

In slechts een paar minuten ondergaat jouw haar een onmiddellijke transformatie van dof uitziend naar vol van vitaliteit. INVIGO haarverzorging schept momenten om op te laden in de salon en thuis met goed presterende versterkende verzorging. Bekijk ook het volgende filmpje:

 

Vind een Wella salon.

Lees ook