Bloemig roze en stijlvol mosgroen

03:39 - 02:11
luistertijd 03:39 - leestijd 02:11

 

Sally Hansen: producten die echt werken voor een betaalbare prijs

Ongetwijfeld heb je Sally Hansen wel eens in de winkels zien staan, althans het merk dat in 1946 door Sally Hansen is opgericht. Het is inmiddels het nummer één merk voor nagelverzorging in zowel de USA als andere landen. Dit omdat de producten echt werken en dat voor een betaalbare prijs.

SHOP HIER ONLINE

 

De claims:

Lees ook: Corine testte eerder al de Miracle Gel nagellak van Sally Hansen; lees haar review hier nogmaals.

Mijn eerste indruk

De flesjes nagellak worden zonder doosje verkocht. Dat is makkelijk, want je ziet meteen de kleur van de nagellak en een doosje is dan ook overbodig in mijn ogen. Ik test de lentekleuren 510 ‘I pink I can’ en 586 ‘Moss Definitely’. Een mooie roze respectievelijk mosgroene kleur.

SHOP HIER ONLINE

 

Het kwastje is wat breder en de lak is gemiddeld qua dikte. Ik vind zowel het bredere kwastje als de dikte van de lak perfect om mooi te kunnen lakken. Twee baantjes op de grotere nagels is voldoende.

Ik wacht totdat de eerste laag droog is en breng vervolgens een tweede laag aan, welke al meteen dekkend is en er blijft inderdaad een mooie glans achter De lak is razendsnel droog, wat het makkelijker maakt om op het laatste moment nog even je nagels te lakken.

SHOP HIER ONLINE

 

En… na enkele dagen?

Ik moet zeggen dat de lak opvallend lang mooi blijft zonder af te brokkelen en dat geen enkele nagel is ingescheurd. Echter is 10 dagen toch echt net een paar dagen te lang om het mooie te behouden. Een dag of 6-7 is haalbaar en dat vind ik voor een ‘normale’ nagellak echt heel netjes.

Esther’s eindoordeel

Ik ben zo enthousiast over deze Sally Hansen Complete Salon Manicure, dat ik meteen twee donkerdere tintjes erbij heb gekocht, voor de dagen waarop de regen weer met bakken uit de hemel komt.

Het lijkt mij dan ook overbodig te zeggen dat ik heel tevreden ben over deze nagellak, ook al haalt hij de aangegeven “tot 10 dagen mooi” niet.

SHOP HIER ONLINE

 

Pluspunten Minpunten
  • Lak brengt makkelijk aan door de juiste dikte van de nagellak en het brede kwastje.
  • Lak droogt snel op.
  • Goede houdbaarheid voor een ‘normale’ nagellak.
  • De claim van ’tot 10 dagen mooi’ wordt niet waargemaakt. Een week is echter ook een goed resultaat.

Lees ook