Voor steviger gezichtscontouren, dat willen we allemaal

03:15 - 01:57
luistertijd 03:15 - leestijd 01:57

Om de twee jaar introduceert het mooie Duitse huidverzorgings- en verbeteringsmerk Jean d’Arcel nu een speciale Cream of the Year. Een echte publiekstrekker maar ook een stand alone paradepaardje van d’Arcel, waarin de mooiste en nieuwste technieken zijn verwerkt om jouw huid in optimale conditie te houden. Jean d’Arcels internationaal trainster Claudia Helsper vertelt…

2018 staat in het teken van versteviging

De sterren-crème van 2018 staat in het teken van de bijzondere plant Immortelle (ook wel Kerrieplant genoemd), en dan met name haar gele strobloem. Een bloem die zelfs onder de meest barre omstandigheden nog blijft bloeien (ook tot min 10 graden!). De plant groeit tussen rotsachtig gesteente, met name rond het Middellandse Zeegebied.

Het geheim van Immortelle bloemen

Claudia Helsper, van Jean d’Arcel

Claudia Helsper: ‘Cosmetisch wetenschappers hebben ontdekt dat in de bloem speciale suikers zitten die in staat zijn om de cellulaire matrix, waarin de cellen lekker ingebed liggen te helpen goed in tact te blijven. In deze matrix bevindt zich een eiwit dat periostine wordt genoemd.

Goed voor de cellulaire matrix waarin cellen opgeborgen liggen

‘Het eiwit speelt een rol bij de aanmaak van collageen type I. Er zijn zowel in-vitro (lab testen) als ex-vivo testen (op de mensenhuid) gedaan waarin werd aangetoond dat de stof het periostine gehalte verbetert. 91% Van de honderd testpersonen ervaarden na 42 dagen een steviger huid.

Peptiden en heerlijke olien + Lys’Lastine

Dit wordt natuurlijk niet alleen door de stof uit Immortelle veroorzaakt, in de Cream of the Year zitten nog meer mooie stoffen, vertelt Claudia, zoals een melk-peptidencomplex, de cocktail Lys’Lastine dat bekend staat om de positieve invloed op de elastine in de huid, de cocktail Aquaxyl (met onder meer xylitol) met vochtbindende en huidbarrière versterkende eigenschappen, en heerlijke oliën waaronder uit Jojoba, Macadamia, Squalaan uit olijfolie, vitamine E en sheaboter.

Een multifunctionele anti-age cream

Claudia Helsper: ‘De Cream of the Year 2018 is een heerlijke total age effect cream die zowel overdag als ’s nachts gebruikt kan worden, op elk huidtype (uitgezonderd zeer gevoelige huiden, voor dit huidtype kun je kiezen uit de speciale lijn voor de gevoelige huid van Jean d’Arcel).

· Bekijk hier alle productlijnen van Jean d’Arcel

Tot slot: Het is een crème die heel mooi gebruikt kan worden als kennismaking met Jean d’Arcel of als multi purpose crème in de dagelijkse routine, als je bijvoorbeeld eens wilt afwisselen met je andere Jean d’Arcel cremes.

Deze luxe creme met een heerlijke textuur en houd je huid langdurig gehydrateerd. Creme of the Year 2018 komt in een 60 ml verpakking en is te koop bij instituten die met Jean d’Arcel werken.

 

Dit artikel word je rechtstreeks aangeboden door Jean d’ Arcel zonder tussenkomst van de redactie.

Lees ook