Gezicht Rimpels en slapte

Jean d’Arcel Cream of the Year 2018 is gearriveerd!

Het BeautyJournaal-team
Geschreven door Het BeautyJournaal-team

Voor steviger gezichtscontouren, dat willen we allemaal

Om de twee jaar introduceert het mooie Duitse huidverzorgings- en verbeteringsmerk Jean d’Arcel nu een speciale Cream of the Year. Een echte publiekstrekker maar ook een stand alone paradepaardje van d’Arcel, waarin de mooiste en nieuwste technieken zijn verwerkt om jouw huid in optimale conditie te houden. Jean d’Arcels internationaal trainster Claudia Helsper vertelt…

2018 staat in het teken van versteviging

De sterren-crème van 2018 staat in het teken van de bijzondere plant Immortelle (ook wel Kerrieplant genoemd), en dan met name haar gele strobloem. Een bloem die zelfs onder de meest barre omstandigheden nog blijft bloeien (ook tot min 10 graden!). De plant groeit tussen rotsachtig gesteente, met name rond het Middellandse Zeegebied.

Het geheim van Immortelle bloemen

Claudia Helsper, van Jean d’Arcel

Claudia Helsper: ‘Cosmetisch wetenschappers hebben ontdekt dat in de bloem speciale suikers zitten die in staat zijn om de cellulaire matrix, waarin de cellen lekker ingebed liggen te helpen goed in tact te blijven. In deze matrix bevindt zich een eiwit dat periostine wordt genoemd.

Goed voor de cellulaire matrix waarin cellen opgeborgen liggen

‘Het eiwit speelt een rol bij de aanmaak van collageen type I. Er zijn zowel in-vitro (lab testen) als ex-vivo testen (op de mensenhuid) gedaan waarin werd aangetoond dat de stof het periostine gehalte verbetert. 91% Van de honderd testpersonen ervaarden na 42 dagen een steviger huid.

Peptiden en heerlijke olien + Lys’Lastine

Dit wordt natuurlijk niet alleen door de stof uit Immortelle veroorzaakt, in de Cream of the Year zitten nog meer mooie stoffen, vertelt Claudia, zoals een melk-peptidencomplex, de cocktail Lys’Lastine dat bekend staat om de positieve invloed op de elastine in de huid, de cocktail Aquaxyl (met onder meer xylitol) met vochtbindende en huidbarrière versterkende eigenschappen, en heerlijke oliën waaronder uit Jojoba, Macadamia, Squalaan uit olijfolie, vitamine E en sheaboter.

Een multifunctionele anti-age cream

Claudia Helsper: ‘De Cream of the Year 2018 is een heerlijke total age effect cream die zowel overdag als ’s nachts gebruikt kan worden, op elk huidtype (uitgezonderd zeer gevoelige huiden, voor dit huidtype kun je kiezen uit de speciale lijn voor de gevoelige huid van Jean d’Arcel).

· Bekijk hier alle productlijnen van Jean d’Arcel

Tot slot: Het is een crème die heel mooi gebruikt kan worden als kennismaking met Jean d’Arcel of als multi purpose crème in de dagelijkse routine, als je bijvoorbeeld eens wilt afwisselen met je andere Jean d’Arcel cremes.

Deze luxe creme met een heerlijke textuur en houd je huid langdurig gehydrateerd. Creme of the Year 2018 komt in een 60 ml verpakking en is te koop bij instituten die met Jean d’Arcel werken.

 

Dit artikel word je rechtstreeks aangeboden door Jean d’ Arcel zonder tussenkomst van de redactie.

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

7 reacties

 • Hi Noortje,

  Onze excuses voor het ongemak. Cream of the Year van Jean d’Arcel is inderdaad een nieuw, limited edition product wat alleen te koop is in een schoonheidssalon. Mocht u precies willen weten in welke salons de crème te verkrijgen is kunt u contact opnemen met
  Care Cosmetics
  Oosteinde 1
  2991 LG Barendrecht
  T. +31 (0) 88 99 66 200
  http://www.carecosmetics.nl

  Even aangeven dat u een consument bent en wellicht uw regio aangeven zodat het kantoor kan kijken wat het dichtstbijzijnde verkooppunt is die Cream of the Year verkoopt! Mocht u nog meer vragen hebben over de crème kunt u ook telefonisch contact opnemen.

 • Wat een bizarre reactie zeg! Customers not welcome!?
  Maar goed.. even doorvragen en je komt meer te weten:
  1) het product wordt pas binnenkort gelanceerd op een beautybeurs
  2) de producten zijn in principe voor gewone meisjes zoals jij en ik alleen via de schoonheidsspecialisten te koop (waarvan er op dit moment maar een enkeling is die het al heeft)
  3) store locator vind je op de site van Care Cosmetics

  maar eh.. als je per sé iets met Immortelle als ingrediënt wilt gebruiken, vind je de Divine Immortelle cream op de website van ‘L’Occitane’ – heerlijk spulletje hoor!

 • Ik krijg deze reactie van het bedrijf op mijn vraag waarom ik het niet op de website kan vinden. Dus ook niet waar het dan wel te koop is.
  Dat klopt, het is een nieuw limited edition product.

 • Hoi Noortje, er staat een telnr en een emailadtes en beide kun je gebruiken. Je kunt gewoon vertellen dat je een consument bent en vragen naar een verkoopadres.

 • Waar ik dan terecht kom is wanneer je zelf schoonheidsspecialiste bent en met het merk wilt gaan werken.

 • Hoi Noortje, we hebben er een extra link bijgezet onderaan om te mailen of bellen met de distributeur zodat je kan vragen welke salon in jouw buurt deze creme verkoopt.

 • Ik kan het niet vinden op de website. Of wellicht heeft het een naam die hierboven niet genoemd is.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.