Laat deze haarverzorging Mandy's haar weer glanzen?

05:06 - 03:03
luistertijd 05:06 - leestijd 03:03

Mandy test Guhl Herstel & Balans voor beschadigd haar

Deze nieuwe Guhl Herstel & Balans lijn mocht ik testen op mijn wat drogere haar. Vooral nu in de winter, en na alle fotoshoots kan mijn haar wel wat herstel gebruiken!

Droog en beschadigd haar… daar dealen we vast en zeker allemaal wel eens mee. Deze lijn belooft de oplossing te zijn en bestaat uit een shampoo, conditioner en masker. Ik heb deze producten nu 4 weken gebruikt en deel graag mijn ervaringen met je.

Eerst even kort iets over mijn haar

Mijn haar is vrij snel droog en een beetje pluizig. Vooral door mijn werk. Want als ik een fotoshoot heb wordt 9 van de 10 keer mijn haar gedaan door een hairstylist. Dat wordt netjes gedaan, maar toch met touperen, krullen, stylen en föhnen doet het niet veel goeds met de gezondheid van je haar.

Mijn haar moet ik dus goed blijven verzorgen en zeker één keer in de week een haarmasker gebruiken! Dat doe ik dus ook braaf. Guhl Herstel & Balans past wat dat betreft ook perfect bij de behoefte van mijn haar.

Claims Guhl Herstel & Balans

Verpakking

De verpakking ziet er mooi uit. Als ik het product eruit haal, ruik ik meteen de heerlijke lichtzoete geur van bloemen en honing.

Ik ben blij met de knijpflacons, want ik vind het erg handig dat je niet met je vingers het product eruit hoeft te halen, het moet bij mij wel hygiënisch zijn en blijven.

Samenstelling van het product: zacht en glad

De substantie voelt fijn zacht en glad, en het ruikt hemels !! Lichtzoet en een beetje bloemig.

Echt een groot voordeel. De shampoo is iets fijner qua substantie en glijdt iets eerder uit je handen dan het masker en de conditioner.

Ingrediënten en werkzame stoffen

Ik ben zelf fan van honing, dat gebruik ik bijvoorbeeld ook voor mijn gezicht voor herstel. Leuk om het nu in haarverzorging aan te treffen.

Guhl Herstel & Balans Shampoo

De substantie voelt fijn zacht en glad en het ruikt hemels!! Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig van de shampoo, het schuimt al vrij snel. Ik masseer het zachtjes in mijn haar en spoel daarna goed uit. 

SHOP HIER ONLINE

 

Guhl Herstel & Balans Masker

Het masker breng ik aan nadat de shampoo is uitgespoeld. Het product is lekker vol van substantie. Ik masseer het zachtjes in mijn haar en op mijn hoofdhuid. Laat 1 minuutje inwerken, geniet van de heerlijke geur en een momentje rust voor jezelf. Goed uitspoelen.

SHOP HIER ONLINE

 

Tip van Mandy: omwikkel je haar met het masker in een natte warme handdoek en even 5 minuten laten inwerken. Voor een nog beter resultaat. 

Guhl Herstel & Balans Conditioner

Geen wasbeurt zonder conditioner! De conditioner breng ik aan nadat het masker goed is uitgespoeld. Masseer zachtjes in gewassen nat haar van de aanzet tot in de punten, eventjes kort laten inwerken. Ook de conditioner ruikt echt weer heerlijk, wat een geursensatie! Goed uitspoelen.

SHOP HIER ONLINE

 

Conclusie

Ik heb na het wassen van mijn haar mijn haar gedroogd en iets gekruld. Het ziet er verzorgd uit, mijn haar glanst weer!

Ik zou Guhl Herstel & Balans zeker aanbevelen voor mensen met droog haar dat wel wat herstel kan gebruiken. Ook is de prijskwaliteit verhouding uitstekend. Een aanrader dus.

SHOP HIER ONLINE

 

Pluspunten Minpunten
  • Ruikt heerlijk lichtzoet
  • Laat mijn droge en beschadigde haar weer glansen
  • Handige flacons
  • Uitstekende prijskwaliteit verhouding
  • Geen enkel minpunt

Lees ook