Om heel gericht huidproblemen aan te pakken!

04:10 - 02:30
luistertijd 04:10 - leestijd 02:30

Pascaud introduceert drie innoverende vliesmaskers boordevol werkstoffen

Niets is zo fijn als relaxen in een schoonheidssalon met een masker dat ook nog eens jouw huidproblemen aanpakt, toch? Pascaud introduceert daarom drie nieuwe behandelingen met innoverende vliesmaskers.

Mardge Pascaud vertelt: “Om huidproblemen nog beter aan te kunnen pakken, hebben we besloten om drie nieuwe behandelingen met innoverende vliesmaskers te introduceren: Soothing & Calming-, Brightening & Refining- en de Clarifying–behandeling. Elke behandeling bevat een uniek vliesmasker dat zijn eigen specifieke werking heeft. Wanneer welk vliesmasker ingezet wordt, is afhankelijk van welk huidprobleem je wenst aan te pakken. De vliesmaskers zitten boordenvol natuurlijke ingrediënten en bevatten geen bewaarmiddelen.”

Boordevol werkzame stoffen met elk hun specifieke werking

De drie nieuwe behandelingen en vliesmaskers van Pascaud hebben elk een specifieke werking. In tegenstelling tot de ‘klassieke’ gezichtsmaskers bestaat een vliesmasker – zoals de naam al doet vermoeden – uit een vlies. Dit vlies wordt gedrenkt in werkzame stoffen en vervolgens op je huid aangebracht. Hierover komt een siliconenmasker dat het masker op zijn plaats houdt, compressie geeft en zorgt dat alle werkzame stoffen diep in de huid kunnen indringen.

Soothing & Calming-masker: verminder kraaienpootjes in no time

Wil je de huid hydrateren en kalmeren? Dat kan met het Soothing & Calming-masker. Met werkzame stoffen als hyaluronzuur verminderen kraaienpootjes in no time. Een blend van NMF’s hydrateert de huid intensief en bovendien conditioneert de aanwezige panthenol (een bron van vitamine B5) heel veel dermatologsiche aandoeningen.

Brightening & Refining-masker: reken af met wallen, roodheid en stuwing

Daarnaast is er het Brightening & Refining-masker met een verhelderend effect. Zo bevat het masker onder meer een extract van paardenkastanje dat de microcirculatie verbetert en de aderwanden versterkt. Dit masker rekent af met wallen, roodheid en stuwing in de huid. Het vitamine C-derivaat vermindert melanine en laat de huid weer stralen; het anti-aging effect is natuurlijk mooi meegenomen.

Clarifying-masker

De huid zuiveren? Dan is het Clarifying-masker perfect! Deze variant regelt de talg afscheiding, verkleint de poriën en verfijnt de huid. Ideaal om in te zetten bij een klant die een onzuivere of vette huid heeft. Ook is het Clarifying-masker geschikt bij hormonale acne, want dit masker werkt tevens op het niveau van 5-alfa reductase afremming. Winterlinde, kamille, korenbloem, Sint-janskruid en goudsbloem zijn dan weer stuk voor stuk natuurlijke extracten die de huid verzachten en ontstekingen tegengaan.

Bij elke salonbehandeling te gebruiken

De vliesmaskers kunnen aan iedere gezichtsbehandeling worden toegevoegd. Uiteraard zijn de nieuwe Pascaud-behandelingen speciaal ontwikkeld om de werking van de vliesmaskers te optimaliseren.

Over Pascaud en Mardge

Pascaud Beauty Innovations staat voor huidverbetering op een natuurlijke manier. Het merk heeft een volledig concept ontwikkeld, waarmee het man en vrouw, jong en oud kan helpen de huid te verbeteren of in optimale conditie te behouden met langdurig resultaat. Het concept bestaat uit behandelingen voor de salon, in combinatie met krachtige producten voor thuisgebruik.

Mardge Pascaud is de innovatieve kracht achter alle behandelmethoden en producten van Pascaud. Schoonheid binnen ieders handbereik brengen is haar beauty filosofie. Mardge Pascaud heeft de ideeën en kent de beautymarkt als geen ander. Van het idee, via productontwikkeling tot aan de verkoop heeft Pascaud alles in eigen hand.

Leestip: In dit artikel vertellen we je meer over Mardge haar visie op schoonheid en het boek dat ze daarover schreef.

Benieuwd naar de behandelingen en producten van Pascaud?

Bezoek dan de website van Pascaud. Op de homepage vind je tevens een salon finder.

 

 

Dit artikel maakt onderdeel uit van het Brands we Love dossier van Pascaud op BeautyJournaal en wordt je zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

 

Lees ook