Heerlijke texturen en finishes!

03:57 - 02:22
luistertijd 03:57 - leestijd 02:22

Nieuw in de winkel: Armani Runway lente make-up collectie

Giorgio Armani lanceert deze maand zijn Lente/Zomer 2018 make-up, genaamde de Armani Runway Collection. Deze limited edition collectie biedt zowel het zorgeloze gemak van fijne vloeibare texturen, als de mogelijkheid voor een uiterste precisie bij het aanbrengen van je lentelook.

En omdat niet alleen de nieuwe producten een lust zijn voor het oog, maar ook de bijbehorende fotografie van Armani, zetten we vandaag deze nieuwe collectie voor je in de spotlights.

Geïnspireerd door fashion en kunst

Met de ready-to-wear modecollectie van Armani als richtlijn weet Linda Cantello, Giorgio Armani International Make-up Artist, de grenzen tussen fashion, beauty en kunst verder te laten vervagen. De Lente/Zomer 2018 Runway make-upcollectie vertaalt de visie van Giorgio Armani naar kleurrijke make-upproducten, die je outfit deze lente en zomer completeren.

“Voel je vrij om jezelf te uiten. Geïnspireerd door een aquarel van een schilder, kun je met de Runway collectie jouw eigen creatieve versie van de Armani Runway look creëren.”

Linda Cantello,
Giorgio Armani International Make-up Artist.

Verschillende texturen en variaties qua finish

Dankzij de multifunctionele samenstelling en selectie van verschillende texturen en bijbehorende variaties qua finish, zijn de Blend & Layer Multi-Usage Fluids een creatief product voor iedere vrouw die op zoek is naar moderne, sophisticated en op maat gemaakte looks. De vloeibare texturen van de Blend & Layer Multi- Usage Fluids kit kunnen laag op laag aangebracht worden op je ogen en wangen, of de lippen en wangen om subtiele kleuraccenten te plaatsen of de huid te verhelderen. Ondertussen kun je met het Waterproof Smooth Eye Pencil de meest nauwkeurige, grafische zwarte lijnen tekenen.

SHOP HIER ONLINE

 

White Sheer Blend & Layer Multi-Usage Fluid

Dankzij de vloeibare textuur, kun je de witte transparante Blend & Layer Multi-Usage Fluid zowel op de oogleden als oogschaduw, maar ook op de jukbeenderen als een highlighter aanbrengen. Door een subtiel accent te plaatsen krijg je een zachte weerkaatsing van het licht met een multidimensionaal effect; als je meerdere laagjes over elkaar heen aanbrengt kun je de kleur opbouwen en de intensiteit versterken.

De witte transparante Blend & Layer Multi-Usage Fluid kun je met de vingertoppen aanbrengen om een moeiteloze, nonchalante look te creëren of je gebruikt de Giorgio Armani kwasten voor een precisie finish.

SHOP HIER ONLINE

 

Fuchsia Velvet Blend & Layer Multi-Usage Fluid

Voorzien van een luxueuze fluweelzachte textuur, geef je met de fluwelige fuchsia Blend & Layer Multi-Usage Fluid een mooi effect op de huid. Nude Sheen Blend & Layer Multi-Usage Fluid – ideaal voor een verfrissende touch-up – kun je gedurende de dag telkens opnieuw aanbrengen.

De Blend & Layer Multi-Usage Fluids kunnen bovendien met elkaar gemengd worden, of laag op laag aangebracht worden, voor unieke accenten en meerdere variaties qua finish.

SHOP HIER ONLINE

 

Waterproof Smooth Silk Eye Pencil

Als de Blend & Layer Multi-Usage Fluids een ode zijn aan de artistieke vrijheid, dan is het Waterproof Smooth Eye Pencil het frame waarin zij het beste tot hun recht komen. Met de Waterproof Smooth Eye Pencil – een intens donker contrast ten opzichte van de helderheid van de Blend & Layer Multi-Usage Fluids – kun je in één enkele streek een langhoudende, scherpe zwarte grafische lijn tekenen.

Handig voor on-the-go

De Blend & Layer Couture Kit, samen met het Waterproof Smooth Eye Pencil de volledige Giorgio Armani Lente/Zomer 2018 Runway make-upcollectie, is verkrijgbaar in een beschermend buideltje van fluweel. Het zakje heeft tinten oudroze en zwart, refererend aan de ready-to-wear collectie van Armani en is super handig voor on-the-go.

SHOP HIER ONLINE

SHOP HIER ONLINE

Lees ook