Half lang, let loose, big curls, multi kleur

01:30 - 00:54
luistertijd 01:30 - leestijd 00:54

OMG, het lijkt elk jaar wel meer te worden! De beste kappersprijs van Nederland, nou eigenlijk van Europa, de Coiffure Award, telt dit jaar, in de 27ste editie, maar liefst 93 genomineerden. En wat een prachtig knip-, styling- en kleurwerk zit er weer tussen. We moesten voor de foto een heel beperkte keuze maken waarbij we flowing looks hebben afgewisseld met strakke lijnen en kleur!

Kappers uit alle provincies doen mee en daarnaast zijn er nog selecties voor Kleur, Avantgarde, Team award, Pers, Consumer en Young Talent. Yes, het kan niet op. Als je dit allemaal ziet, zou je toch minstens denken dat heel Nederland tegenwoordig perfect gestyled en cool gekleurd de deur uitgaat.

Dat gebeurt natuurlijk ook steeds meer, zeker doordat kleuring een boost heeft gekregen met alle speelse tinten, maar ook in kniptechnieken zal een opleving plaatsvinden. Het eeuwige lange, steile haar, gaat echt wel plaatsmaken voor halve lengten, bobjes en pixie cuts. En wie weelderige krullen heeft, mag ze in vol ornaat, totally blown out laten zien! Yes! HAAR……;-)

Bekijk hier het totale overzicht van alle kappers en salons die door heel Nederland heen genomineerd zijn.

Lees ook