Haar Stylen

Zo! 93 nominaties voor de Coiffure Award 2018 kappersprijzen!

Redactie, Monique
Geschreven door Redactie, Monique

Half lang, let loose, big curls, multi kleur

OMG, het lijkt elk jaar wel meer te worden! De beste kappersprijs van Nederland, nou eigenlijk van Europa, de Coiffure Award, telt dit jaar, in de 27ste editie, maar liefst 93 genomineerden. En wat een prachtig knip-, styling- en kleurwerk zit er weer tussen. We moesten voor de foto een heel beperkte keuze maken waarbij we flowing looks hebben afgewisseld met strakke lijnen en kleur!

Kappers uit alle provincies doen mee en daarnaast zijn er nog selecties voor Kleur, Avantgarde, Team award, Pers, Consumer en Young Talent. Yes, het kan niet op. Als je dit allemaal ziet, zou je toch minstens denken dat heel Nederland tegenwoordig perfect gestyled en cool gekleurd de deur uitgaat.

Dat gebeurt natuurlijk ook steeds meer, zeker doordat kleuring een boost heeft gekregen met alle speelse tinten, maar ook in kniptechnieken zal een opleving plaatsvinden. Het eeuwige lange, steile haar, gaat echt wel plaatsmaken voor halve lengten, bobjes en pixie cuts. En wie weelderige krullen heeft, mag ze in vol ornaat, totally blown out laten zien! Yes! HAAR……;-)

Bekijk hier het totale overzicht van alle kappers en salons die door heel Nederland heen genomineerd zijn.

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.