Rimmel, Yves Saint Laurent, Bumble and Bumble, Playboy…

03:56 - 02:21
luistertijd 03:56 - leestijd 02:21

Nieuw in de winkels: make-up, haar en parfum!

Wij hebben weer enkele mooie producten op een rij gezet die deze maand nieuw in de winkels liggen. Ditmaal een mooie greep uit de categorie make-up, haar en parfum.

Bumble and Bumble Droogshampoo

Zoals we allemaal weten, proberen vrouwen het haren wassen te beperken en wordt er steeds meer gebruik gemaakt van droogshampoo. Bumble and Bumble brengt daarom de Prêt-à-Powder opnieuw uit, met een twist op de originele formule! Ook op donkere haarkleuren zal er geen witte veeg meer te zien zijn.

Leestip: Typische beauty problemen die elke brunette herkent.

Het is een droogshampoo die geïnspireerd is op het 18-eeuwse volumegeheim van Marie Antoinette: een vleugje poeder. Prêt-à-Powder is een transparante, droog-reinigende spray die geschikt is voor alle haartypes. Ook bevat het product een UV-bescherming, reinigt het haar direct en geeft het haar extra volume.

Shop hier online

 

 

Yves Saint Laurent L’Homme Cologne Bleue

Deze herengeur is een spannende, nieuwe toevoeging aan de L’Homme collectie. De geur is ultra-mannelijk en elegant. Met onder andere bloedsinaasappel, grapefruit, mandarijn en bergamot, een prachtige combinatie voor een heerlijk frisse geur!

Shop hier online

 

Playboy Endless Night

Deze elegante, moderne geur is speciaal ontwikkeld voor de zelfverzekerde man. De frisse houtgeur is gecombineerd met citroen, saffraan en kardemom. Het hart is opgebouwd uit jasmijn. De basis bestaat uit cederhout, patchoeli en leerakkoorden.

De damesgeur is een vrolijke, stralende en sensuele interpretatie van een vrouw met lef. Roze peper en bloedsinaasappel zorgen voor frisheid. Het hart is opgebouwd uit roos en oranjebloesem. Deze geuren worden geïntensiveerd door de toevoeging van patchoeli, sandelhout en musk.

Shop hier online

 

Rimmel London Red Instinct Look by Rita Ora

De wereldberoemde zangeres én Rimmel London ambassadrice Rita Ora is het model van deze sexy look. Meerdere producten worden in februari gelanceerd.

 

Shop hier online

Ogen

Sensuele ogen creëer je met het Magni’Eyes Eye Contouring Palette Smoke Edition by Rita Ora. Deze must-have heeft 12 prachtige tinten, in een glinsterende, satijnen of matte finish. Dankzij de applicator met zowel een borsteltje als een sponsje kun je op een makkelijke manier allerlei ooglooks creëren. De kleuren lopen niet uit en blijven langdurig perfect zitten.

Maak je smokey eyes nog mooier met de Wonder’full Mascara by Rita Ora. Het zorgt voor een vol, gelijkmatig volume zonder klontjes. De formule met arganolie geeft de wimpers een verzorgd, zacht en soepel gevoel. Het Ultra-Flex borsteltje heeft superzachte haartjes die elke wimper omsluiten en definiëren. Met één simpele haal wordt elke wimper zichtbaar! Dat willen we!

Shop hier online

Lippen

Wat echte lippen om te zoenen betreft, is er natuurlijk maar één kleur: ROOD. De Red Instinct Look bevat twee luxueuze rode Lasting Finish Lipstick by Rita Ora tinten. Maak een keuze tussen het fel vuurtorenrood van #001 Tempt Me of de rode bessen tint van #002 Red Instinct.

Shop hier online

Nagels

Het Super Gel’s Two-step Colour System maakt het mogelijk om thuis high-gloss salonstijl nagels te creëren. Tot wel 14 dagen lang kun je genieten van een professionele kleur en glans – zonder gebruik te maken van een UV-lamp! Breng 1-2 dunne laagjes van je favoriete rode kleur aan en daar overheen een laagje Super Gel Top Coat. Het droogt net als gewone nagellak en is gemakkelijk, zonder te weken, te verwijderen met een normale nagellak remover. Hoe fijn!

Schoonheidsspecialiste en tester Patricia test deze producten momenteel voor je uit. Haar review lees je binnenkort op BeautyJournaal.

Shop hier online

Lees ook