Dior, YSL, MAC, Maybelline, Essence

05:30 - 03:18
luistertijd 05:30 - leestijd 03:18

Trend! Danielle test bessenpaarse lipsticks!

Berry Lipsticks

Fall in love with berry lipstick

Een absolute catwalk trend op het moment zijn de duistere lippen. De lippen mogen lekker opvallen. Niet alleen op de catwalk, maar ook in het dagelijkse leven kom je het steeds meer tegen, de berry lips. Visagiste Danielle Grisel is een absolute fan van deze kleur. In deze review gaat Danielle dan ook voor jou op zoek naar de perfecte bessen tint, in verschillende kleuren uit verschillende collecties.

Berry Lipsticks Arm

M.A.C Stylist’s Tip

Deze lipstick komt uit de limited edition collectie van M.A.C. Een kleurrijke collectie. Ik vind het zelf een erg mooie kleur die lekker opvallend paars is, misschien net iets te paars om hem echt tot een berry kleur te rekenen. De kleur is goed gepigmenteerd en met een laagje heb je dan ook al een volledige dekking. Hij is lekker romig en is dan ook erg comfortabel op de lippen. Na een kop je koffie zit hij er nog prima op, na een maaltijd zou ik hem weer even bijwerken.

Berry Lipsticks MAC

Shop hier online

Rouge Dior in 789 Superstitious Matte

Ja, Dior. I love Dior. De verpakking blijft mooi, elke kleur lipstick die eruit komt, wil je gewoon meteen op doen. Ook deze kleur 789 Superstitious Matte. Het is een mooie diepe paarse berry kleur. De kleur is goed gepigmenteerd en zit er met een veeg prachtig op. Doordat de lipstick mat is komt de kleur nog mooier tot zijn recht. Hij brengt niet alleen goed aan maar blijft ook nog is goed zitten. Love it!

Berry Lipsticks Dior

Shop hier online

Yves Saint Laurent 212 Rouge pur Couture The Mats in Alternative Pink

De kleur 212 sprak mij meteen aan. Een intense matte kleur. Op het eerste gezicht niet meteen een berry kleur, maar op de hand en lippen zit er toch een vleugje berry in. Vandaar misschien toch de naam. Zo’n heerlijke stoere, vrouwelijke kleur. Hij is mat, maar totaal niet droog. Een goeie lipstick die goed aan te brengen is.

Helemaal mijn kleur. Ik voel mij er erg vrouwelijk en ook volwassen met deze kleur. Goed voor overdag, maar ook erg mooi voor een avondje uit. Hij blijft lekker zitten maar ook bij deze zou ik hem na het eten even bijwerken. Overigens matcht hij goed bij mijn matte Shellac nagels, deze gaat dus nog zeker vaker op deze week.

Berry Lipsticks YSL

Klik hier voor de beste shopdeal

Essence in Matt Matt Matt 07

Purple power, een mooie koele paars. Hij is mat en dekt goed. Trekt niet in de lijntjes en voelt lekker zacht. Hij is daardoor erg fijn om te dragen. Hij zit mooi en blijft goed zitten, zeker zo’n vier uur. Ik ben absoluut fan van deze lipstick en kleur.

Berry Lipsticks Essence 2

Onder meer verkrijgbaar bij het Kruidvat bij jou in de buurt, of in de webshop van Kruidvat.

Maybelline in Berry Bossy 886 en Blackest Berry 887 Matte/Mat

Als laatste twee matte kleuren van Maybelline. De Berry Bossy Is een lichte paarse berry kleur. Hij is intense maar tegelijkertijd ook zacht van kleur. Daar in tegen is de Blackest Berry intens donkerpaars. Vrij heftig maar wel erg gaaf voor een feestje. Jammer is wel dat ze wat moeilijker aanbrengen. Ze worden in de lijntjes en velletjes donker en erom heen licht, de kleur wordt dus vrij ongelijk.

Berry Lips Maybelline

Beste shopdeas voor deze Maybelline lipsticks vind je hierl

WELKE IS FAVORIET BIJ DANIELLE?

Lastig kiezen… Glans, Mat, Koel, Warm… Tips van Danielle

Ik heb dus van alles geprobeerd, glans en matte kleuren. En koele en warme kleuren. Je zou denken dat als je een warme huid hebt je het best warme kleuren zou moeten dragen en bij een koele huid koele tinten. Maar dat is niet altijd het geval. Soms kan een koele kleur bij een warme huid juist een verfrissend effect geven. Een goed voorbeeld vind ik de Dior 789. Ik krijg er een enorme frisse blik van en mijn ogen – wauw – die lijken met die kleur nog lichter. Soms is het dus toch gewoon proberen en kijken wat het doet.

Dan kan je nog kiezen tussen een glanzende of matte lipstick. De matte lipstick is al een tijd trendy en misschien ook wel een van de grootste trends. Ik ben fan van de matte lipsticks. Al moet je af en toe oppassen. Je lippen moeten goed verzorgd zijn wil je een matte lipstick dragen. Het kost ook wat meer tijd om hem aan te brengen. Een matte lipstick laat namelijk iedere oneffenheid op de lippen zien. Met een goede basis en een lippenseeltje kom je een heel eind. Zijn jouw lippen toch te droog, ga dan gewoon lekker voor de glans lipstick, dan zit je altijd goed.

Berry Lipsticks Sfeerbeeld

Winnaar

De winnaar van deze berry lipstick review is voor mij absoluut de Matt Matt Matt 07 van Essence. Hij gaat goed door voor een echte Berry lipstick. De kleur is mooi, de lipstick draagt fijn en hij blijft goed zitten.
Ik zeg: “Fall in love with Purple Power.”

Berry Lipsticks Essence

Lees ook