Expressieve en pure kleuren!

02:35 - 01:33
luistertijd 02:35 - leestijd 01:33

Wella Color Fresh CREATE: experimenteer met kleur!

De jaren zeventig zorgden voor een ware transformatie: niet alleen in het modebeeld, maar ook in de bereidheid om te experimenteren in bijvoorbeeld levensstijl of haarkleur. Opvallende en felle haarkleuren werden een trend. Waarbij de punkers van de jaren zeventig natuurlijk het meest in het oog sprongen en looks creëerden die ons altijd zijn bijgebleven. In vrijwel elke artistieke sector zagen we plotseling kleur. Van de creaties op de catwalk tot celebrities voor de camera.

Kleur is weer booming

Nu, zo’n veertig jaar later is haarkleur weer helemaal booming, met vooral de terugkeer van opvallende en pastelkleurige kleurenpaletten. Daarom introduceert Wella Professionals de nieuwe Color Fresh CREATE. Een expressief semi-permanent kleurenpalet van 12 pure levendige kleurnuances en 1 transparante nuance.

Onbeperkte kleureffecten

Het scala van de 12 onderling mengbare kleuren geeft jouw kapper de vrijheid om onbeperkte kleureffecten te creëren. Van expressieve, levendige en opvallende kleuren, tot zachte en subtiele pasteltinten.

Kleurgetrouwe vervaging

Color Fresh CREATE zorgt voor een kleurgetrouwe vervaging, dankzij zorgvuldig geselecteerde pigmenten, die een ongewenste gloed tijdens het vervangen voorkomen. De kleur vervaagt langzaam en gaat tot wel 20 wasbeurten mee. Color Fresh CREATE is vrij van ammonia, peroxide en parfum.

Lees ook: Zo blijft je pastelkleurige haar mooi!

Mark van Westerop: creativiteit naar een hoger niveau

Ook Mark van Westerop, Wella Professionals Ambassador, gaat voor kleur: “Waarom ik zo blij ben met de komst van Color Fresh CREATE? Elke nuance in het portfolio is rijk en verzadigd en heeft een unieke persoonlijkheid die mij uitdaagt om mijn creativiteit naar een hoger niveau te tillen. Het inspireert me om de veelzijdigheid ervan te leren kennen. En te ontdekken wat het effect is. Puur, vermengd of toegepast op een totaal onvoorstelbare manier.”

Maak deel uit van de online kleurenbeweging

Volg #COLORCREATORS voor een flinke dosis kleurinspiratie en maak deel uit van de online kleurenbeweging van Wella Professionals.

Color Fresh CREATE is verkrijgbaar vanaf januari. Neem voor een gepersonaliseerd kleurenconsult en prijsindicatie contact op met de dichtstbijzijnde salon.

Meer weten?

Als jij, als lezer van BeautyJournaal vragen hebt over je haarkleur, stel ze meteen. We zorgen altijd dat je via de BeautyJournaal redactie antwoord van ons krijgt! Gebruik hiervoor het contactformulier op de site, onder vermelding van ‘Daisy’.

Bezoek hier de Wella Professional website voor een salonlocator en de nieuwste haartrends.

Lees ook