Zo lang mogelijk mooi zonder chirurgisch ingrijpen

05:35 - 03:21
luistertijd 05:35 - leestijd 03:21

Annemiek van Aken over Venus Freeze Plus: verslavend goed!

In deze artikelenreeks over icoone® en Venus Concept laten we beauty professionals aan het woord over hun ervaringen met de apparatuur. Wat zijn hun eigen ervaringen en die van hun klanten? Hoe kunnen ze met icoone® en Venus Concept meerwaarde bieden in hun salon? En… waarom raden ze het ook jou aan een behandeling te ondergaan? Ditmaal schoonheidsspecialiste Annemiek van Aken, een absolute vakvrouw met decennialange ervaring in de beauty branche.

Even voorstellen: dit is Annemiek…

‘Mijn moeder is in 1977 met Schoonheidsinstituut annevanaken gestart. Toen ik 18 jaar was, ben ik bij mijn moeder komen werken. Ondertussen heb ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste gevolgd, de voortgezette opleiding en de internationale CIDESCO opleiding (waar ik nog steeds examinator ben). Op mijn 28ste heb ik de zaak van mijn moeder overgenomen.

Zo lang mogelijk mooi zonder chirurgisch ingrijpen

‘….dat zou je wel mijn visie op beauty kunnen noemen. En vanuit deze visie ben ik altijd op zoek naar het nieuwste op het gebied van huidverbetering, anti-aging en uiterlijke verzorging. Deze zoektocht bracht mij – na ruim een jaar zoeken – bij de Venus Freeze Plus.

Eerst zien, dan geloven

‘Isabel van USKIN in Best, de distributeur van de Venus Freeze Plus, vroeg mij of ik interesse had om de behandeling zelf een keer te ervaren. Ik ben van nature vrij sceptisch en ‘eerst zien en dan geloven’ is mijn credo. Ik wil eerst bij mezelf resultaten zien, voordat ik een behandeling of techniek op mijn klanten toepas.

Een verslavende behandeling

‘Dus nam ik het aanbod van Isabel graag aan en ging ik iedere week naar Best vanuit Den Haag. Overigens geen straf, want de behandeling met de Venus Freeze Plus is namelijk zo lekker dat ik er al meteen verslaafd aan raakte. De warme elektrode die in een roterende beweging over je huid gaat, is heerlijk slaapverwekkend. Mijn huid voelde meteen zachter en gladder aan.

Na 7 behandelingen

‘Na 7 behandelingen begon het eerste resultaat zichtbaar te worden. Mijn kaakcontour (mijn aandachtspunt) was duidelijk strakker, de huid steviger en gelift, ook op mijn voorhoofd. De lijntjes rond mijn ogen waren eveneens veel minder zichtbaar.

Mijn collega Marieke, ook zeer sceptisch, werd hierdoor ook enthousiast en we raakten er steeds meer van overtuigd dat dit weleens dé nieuwe behandeling voor ons instituut zou kunnen worden.

De werking van de Venus Freeze Plus

Door middel van RadioFrequentie (warmte) en Magnetische Pulsen is de huid in staat om net zoals vele bestaande behandeltechnieken collageen aan te maken, maar de grote doorbraak is dat je met deze techniek nieuwe fibroblasten en nieuwe bloedvaatjes gaat creëren. Dus niet alleen op korte termijn resultaat maar ook op lange termijn.

Daarnaast kun je met de elektrode van de Venus Freeze Plus door de warmte van de RadioFrequentie ook vetcellen op bijvoorbeeld je buik kleiner maken, waardoor je strakker en slanker in je vel komt te zitten. Of die nare ‘kipfiletjes’ bij je bovenarmen verstrakken. Er is veel mogelijk met deze apparatuur. Dus zowel lipolyse als huidverstrakking in één apparaat.

Als eerste in Nederland

Inmiddels had ik foto’s van mijn behandelingen aan mijn klanten laten zien en ja, die wilden toen ook wel. Dus…. daar was ‘ie dan, in april van dit jaar. Onze eigen Venus Freeze Plus. Als eerste in Nederland! En trots dat we waren (en nog elke dag zijn).

Bekijk ook het volgende filmpje:

Meteen aan de slag

Een klant die voor haar buik kwam, was al impressed na 4 behandelingen. En wij stiekem ook. Na 10 behandelingen was ze 10 cm buikomvang kwijt en natuurlijk enorm blij. Inmiddels hebben we al heel wat klanten behandeld met prachtige resultaten.

Sportschool voor de huid

We gaan in Schoonheidsinstituut annevanaken eigenlijk wel altijd uit van 10 behandelingen met de Venus Freeze Plus, als je echt wat wilt verbeteren aan je lichaam of gezicht. Uiteraard kan er ook gekozen worden voor een losse behandeling. Zie de Venus Freeze Plus als een sportschool voor je huid… 1 of 2 keer trainen is al heel goed, regelmatig trainen natuurlijk veel beter.

Blijf om de 2-3 maanden een herhaalbehandeling doen

Na de kuur is het raadzaam om elke 2 tot 3 maanden een enkele behandeling te doen, bij wijze van onderhoud. Daarnaast adviseer ik om een geschikte crème ter ondersteuning te gebruiken, die past bij de behoeften van de huid, of het te behandelen huidprobleem. Wij werken bijvoorbeeld veel met de liftende serums van PCA Skin.

Ook de voedingssupplementen van Cellics, boordevol collageen en vitamines, kunnen de resultaten van de behandelingen goed ondersteunen en zelfs versterken. Je moet de huid van buiten- en van binnenuit aanpakken om het optimale uit de huid te halen.

Behandelplan in overleg

Een vrijblijvende intake om kennis te maken met de schoonheidsspecialiste en de behandelmogelijkheden van de Venus Freeze Plus is sowieso de eerste stap naar een fijne samenwerking op het gebied van huidverbetering en een optimaal huidresultaat. Met als doel: zo lang mogelijk mooi, zonder chirurgisch ingrijpen.

Lees ook