Philosophy, Payot, Nordik Sense…

03:42 - 02:13
luistertijd 03:42 - leestijd 02:13

 

Lekkere nieuwe producten voor je gevoelige gezichtshuid, fijne lichaamsproducten voor een spa-at-home moment en feestelijke verpakkingen!

Nordik Sense Wellness at Home

Nieuw in het schap bij Albert Heijn. Heerlijke wellnessproducten in de sferen warming, cooling en relaxing. Door het totaalplaatje van showergels, shower oils, shower scrubs en bodylotions prikkelt het nieuwe merk verschillende zintuigen, waardoor het badkamerritueel een volledige beleving wordt.

Mix en match de verschillende lijnen en de daarbij behorende sensaties op jouw favoriete manier: alle variaties zijn mogelijk.

Warming range

De warming productlijn zorgt voor een volledige verwarmende sensatie. Warmte en gemoedsrust vloeien voort uit het gebruik van de producten uit deze lijn: raak totaal ontspannen, zowel je lichaam als je geest.

Cooling range

Wil je verfrissing, dan is de cooling productlijn precies wat je nodig hebt. Geef jezelf hernieuwde energie in een handomdraai door de verfrissing van je geest en het pure, zuivere gevoel dat je aan het gebruik van de cooling producten overhoudt.

Relaxing range

Wil je in opperste staat van ontspanning raken, dan is de relaxinglijn het antwoord. Kamille zorgt er in deze producten voor dat je dat ontspanmomentje kunt creëren.

Shop hier online

 

Payot CRÈME N°2

CRÈME N°2 L’ORIGINALE: Kalmerende verzorging tegen roodheid

Plantenextracten met kalmerende en verzachtende eigenschappen vormen de basis voor de Crème N°2. Het is een echte SOS verzorging om lokaal irritaties te kalmeren en tijdelijke roodheid te voorkomen. Direct na het aanbrengen ervaar je het comfort en welzijn al.

Zoethout, sesam en maïs: deze combinatie van drie plantenextracten biedt de huid een kalmerende, verzachtende en voedende werking. Ook zit er essentiële olie van tijm en lavendel in en is zinkoxide toegevoegd voor bescherming.

Shop hier online

 

CRÈME N°2 CC CREAM: Perfect Base

Corrigerende verzorging tegen roodheid met SPF50+. Deze getinte crème is een kalmerend en corrigerend wapen tegen roodheid. De kalmerende werking vermindert roodheid en vormt een anti-UV schild ertegen.

De fijne textuur smelt op de huid voor een natuurlijke kleurcorrectie. De ingekapselde pigmenten die vrijkomen bij contact met de huid passen zich aan de teint aan.

Shop hier online

 

CRÈME N°2 NUAGE en CRÈME N°2 CACHEMIRE: Kalmerende verzorging tegen stress en roodheid

De verzorgingsproducten CRÈME N°2 NUAGE en CRÈME N°2 CACHEMIRE zijn gebaseerd op deze laatste ontdekkingen op het gebied van de huidbiologie. Ze hebben een versterkende werking en brengen de huidflora opnieuw in evenwicht.

Natuurlijk hydrateren en ze werken als echte verzorgingsproducten tegen huidstress door het oncomfortabele gevoel te kalmeren en irritaties en roodheid te verminderen.

Shop hier online – nuage

Shop hier online – cachemire

 

Philosophy Holiday Collection 2017

De feestdagen zijn een tijd van bezinning waarin we onze geliefden onze liefde tonen. In deze dagen vol goede wensen kunnen we onze dankbaarheid uiten en onze toewijding tonen met het geven en ontvangen van mooie geschenken.

 

Shop hier online

 

Lees ook