Jouw best betaalbare bescherming tegen huidveroudering!

01:39 - 00:59
luistertijd 01:39 - leestijd 00:59

Olaz Regenerist 3 Zone: DOE MEE EN WIN!

Enkele weken geleden schreven we al over de bijzondere eigenschappen van de Olaz Regenerist 3 Zone anti-aging creme om je huid te beschermen tegen verouderende invloeden als uv-straling, blauw (led) licht, luchtvervuiling. Allemaal zaken die vrije radicalen in de huid veroorzaken waardoor beschermende functies onderbroken worden en je huid eerder dan je lief is veroudert.

De beste werkzame stoffen

De producten zitten boordevol goed onderzochte en bewezen werkzame stoffen zoals niacinamide (vitamine B3), peptiden en een stof uit olijven die ervoor zorgt dat de andere werkzame stoffen nog beter opgenomen worden in de huid.

Win dit pakket ter waarde van 105 euro!

Bescherming van de energievoorziening

De Regenerist crèmes richten zich op de energiecentrales in de cellen die ervoor zorgen dat huidfuncties intact blijven. Uit onderzoek is bekend dat die zg. mitochondriën makkelijk in kracht achteruit gaan door het normale verouderingsproces, maar sneller onder invloed van stressfactoren als uv-straling en luchtvervuiling.

Wij zijn blij je te vertellen dat we nu sets van deze mooie producten mogen weggeven! Een dag- en een nachtcrème en het bijpassende serum. Met een winkelwaarde van € 105,-

DIT MOET JE DOEN….

Mail naar info@beautyjournaal.nl en vertel ons waarom jij dit mooie pakket zou moeten winnen. Geef je adresgegevens aan ons op. Vermeld in de aanhef: OLAZ ACTIE

De actie loopt tot 11 december 2017. Winnaars krijgen van ons een e-mail.

Lees ook