Urban Decay, Inglot, Essie, Only You, Rimmel London, HEMA... en kerst!

06:32 - 03:55
luistertijd 06:32 - leestijd 03:55

Nieuw in de winkels in november: make-up!

Wij hebben weer een aantal producten op een rij gezet die deze maand nieuw in de winkels liggen. Mocht je op zoek zijn naar nieuwe make-up of een leuk product voor de feestdagen, lees dan vooral even door!

HEMA gold collectie: De perfecte make-up look voor de feestdagen.

Gezonde huid

Door de Glow Booster te mixen met je dagcrème ziet je grauwe winterhuid er weer stralend uit. Door deze te combineren met het nieuwe Highlight Palette zie je er jonger uit en krijg je een open blik.

Shop hier online – Glow Booster

Shop hier online – Highlight palette

 

Stralende ogen

Met het Eyeshadow Palette van HEMA geef je glans aan je oogleden en ook de gouden eyeliner doet het feestelijke karakter van aankomende maand eer aan. Voeg een laagje glitter mascara, XL wimpers mascara of glitter wimpers toe aan je look en je bent klaar voor een avond uit.

Shop hier online – eyeliner

Shop hier online – oogschaduw palette

Shop hier online – mascara

 

Schitterende nagels

De hand die de champagne vasthoudt, wil natuurlijk ook wat en daarom heeft HEMA nieuwe kleuren ontwikkeld voor de feestdagen. Lak ze in ‘Mysterious Midnight’ zwart of versier ze met een bruine of rosé glitter top coat.

Shop hier online – zwarte nagellak

De glitter kleuren zijn niet online beschikbaar. Wel zijn de overige gouden en zilveren glitter topcoat te vinden via deze shoplink.

Volle lippen

Lippen om te zoenen creëer je met de kleuren ‘Fireball Red’, ‘Christmas Plum’ en ‘Jingle Cherry’.

Shop hier online – Christmas Plum

Shop hier online – Jingle Cherry

De kleur Fireball Red is alleen verkrijgbaar in de winkels van HEMA.

Body

Omdat armen, benen en hals vaak onbedekt zijn tijdens de feestdagen zijn er de Glitter Gel en Shimmering Puff voor extra glans. Wil je een special effect? Dan plak je de speciale sterren face & body tatoos op je gezicht, armen en decolleté.

Deze producten zijn alleen in de winkels van HEMA verkrijgbaar.

Make-up tools

Ook de vertrouwde HEMA make-up tools zijn in een feestelijk jasje gestoken. De verschillende kwasten en wimperkrullers glitteren en glimmen je make-up tasje uit.

Deze producten zijn alleen in de winkel van HEMA verkrijgbaar.

Essie Bring in the Bling

Ook Essie heeft gedacht aan de winterse periode met deze nieuwe collectie nagellakkleuren. De collectie is geïnspireerd door de onvergelijkbare feeststemming op oudjaarsavond. De prachtige kleuren zijn erg feestelijk. Twee van de kleuren hebben een prachtige glans. Met deze zes nieuwe kleuren kun je de avond aan!

De nieuwe collectie van Essie is verkrijgbaar in Kruitvat en Etos winkels en shop hier online.

 

Urban Decay Heavy Metals Metallic Eyeshadow Palette

Het palette bestaat uit 20 nieuwe en exclusieve metallic oogschaduwtinten. Alle kleuren zijn georganiseerd per kleur: heldere kleuren links, natuurlijke kleuren rechts. Geef jouw look een vleugje glamrock overdag of ga voor full-on metal voor een avondje uit. Dit palette heeft alles wat je nodig hebt voor eindeloze metallic looks. De kleuren zijn ook prachtig met elkaar te combineren.

 

Shop hier online

 

Only You Make-up Palette

Dit jaar geven de eindejaarspaletten van ONLY YOU jou net dat tikkeltje extra voor een sublieme, feestelijke make-up. De limited edition collectie telt 4 kleurenpaletten met zorgvuldig gekozen make-uptinten.

Elke combinatie is een bron van inspiratie. Mat of glanzend, trendy of tijdloos, koude of warme tinten… Wat je ook kiest, je zal zorgeloos van je avond kunnen genieten dankzij de opmerkelijke lang houdende pigmenten. Je blijft er prachtig uitzien zonder je make-up bij te hoeven werken.

All-in-one

Je eindejaarsbonus hoef je in ieder geval niet uit te geven aan veel verschillende producten. Met één compleet palette zie je er dit jaar perfect uit. Met het ‘joyful palette’ in je tas zien je teint en ogen er altijd en overal stralend uit. Met een blush, een bronzer, poeder en glanzende oogschaduw.

 

Shop hier online

 

Sprekende ogen

Een ingetogen natuurlijke look? Of liever een vurige blik die perfect past bij het gezellig knetterende haardvuur? Met dit oogschaduwpalette kan je alle kanten op. De gepigmenteerde tinten zijn gemakkelijk te combineren en zo creëer jij tal van feestelijke looks. Nu enkel nog beslissen welke tint je het eerst wil dragen!

 

Shop hier online

 

Mini’s

Onmisbaar in elk toilettasje: een mini oogschaduwpalette. Dit jaar komen de bestsellers van ONLY YOU terug in twee versies: glamour bruin-roze en mysterieus zwart, hieronder afgebeeld. Handig om mee te nemen om je ogen een extra dosis charme te geven, waar je ook bent.

Shop hier online (Merry Palette)

Shop hier online (Happy Palette)

 

Rimmel London Lasting Finish 25H Breathable foundation & concealer

De Lasting Finish 25H Breathable foundation is Rimmels’ meest lichtgewicht- en langhoudende foundation. Het zoekt de grenzen op van de eigenschappen van een long-wear-formule, een niet verstoppende huid en een picture perfect finish. De foundation is op de bouwen van een lichte naar medium dekking en finish.

Shop hier online – foundation

 

De Lasting Finish Breathable Concealer is de perfecte partner van Rimmels’ luchtige foundation. De concealer, die een medium dekking heeft, zorgt voor een geweldige gladde finish op de specifieke zondes zonder een zwaar, droog of maskerachtig effect achter te laten. Net als de foundation is ook de concealer bestand tegen uitlopen en transpiratievocht met een langhoudende formule tot wel 25 uur.

Shop hier online – concealer

 

INGLOTXAMANDA RIJFF palette

Amanda Rijff is een make-up artist uit Nederland. Met INGLOT is zij een samenwerking aangegaan en samen hebben zij het veelzijdige INGLOTXAMANDARIJFF palette gelanceerd. Een palette gevuld met levendige, sterk gepigmenteerde producten die ideaal zijn om een natuurlijke look op te bouwen naar mooie avond make-up. Inglot producten zijn perfect voor het opbouwen van je make-up, en dat is precies waar Amanda’s signature look om draait: layeren! INGLOTXAMANDARIJFF is dan ook een palette dat geschikt is voor zowel de ‘natural girl’ als de ‘dramaqueen’.

Shop hier online

Lees ook