URBAN Care, Vichy, Redken, Kerastase, Bumble and Bumble…

08:22 - 05:01
luistertijd 08:22 - leestijd 05:01

Nieuw in de winkel in oktober: haarproducten!

We zagen weer veel interessante nieuwe haarproducten in de schappen van de winkels verschijnen afgelopen maand. In dit artikel enkele highlights.

URBAN Care: ‘Feel the energy of the city in your hair’

Niet alleen nieuw in de winkel, maar ook nieuw in Nederland: URBAN Care, een innovatieve haarverzorgingslijn die ‘urban’ haar herstelt en verzorgt. URBAN Care is in 2013 in Turkije opgericht door de toen 25 jarige onderneemster Selen Yorgun. Ze wilde haar droom waarmaken door een merk te ontwikkelen dat jeugdige energie vertegenwoordigt, met producten die problemen oplossen en snel effect hebben, voor urban vrouwen (en mannen!).

In Turkije is het merk inmiddels een begrip. Dit dankzij herkenbare producten die eenvoudig in gebruik zijn en snel resultaat bieden. Vrijwel alle URBAN Care producten zijn gemaakt op basis van natuurlijke Herbal Keratine gebaseerde ingrediënten die de kans op een ‘bad-hair-day’ aanzienlijk verkleinen.

Selen zegt hier zelf het volgende over: “Als merk respecteren wij de band tussen mens en natuur. Daarom geven we de voorkeur aan natuurlijke Herbal Keratine in onze producten, in plaats van dierlijke of chemische keratine te gebruiken. Herbal Keratine is een natuurlijke proteïne, die beschermende, voedende en herstellende eigenschappen heeft voor gezond en zijdezacht haar.

Het feit dat we ons zo bewust zijn van mens en omgeving zorgt er ook voor dat we geen enkele vorm van siliconen of parabenen in onze producten gebruiken. Verder zijn de producten voorzien van UV filter en een heerlijke geur.”

De producten zijn exclusief bij Etos verkrijgbaar in een prijsrange van €4,99 –  €7,99.

Vichy Dercos Densi-Solutions: Boost je haarmassa

Onderzoek door L’Oréal heeft aangetoond dat fijn en dun haar een van de top 3 haarproblemen is bij vrouwen wereldwijd. Een probleem dat extra vervelend is, wanneer je haar met de tijd ook nog eens fijner en dunner wordt.

Leestip: Wat te doen bij dunner wordend haar?

Afname van de haarmassa bij vrouwen kan herleid worden tot twee oorzaken:

Om fijner en dunner wordend haar te lijf te gaan, lanceert Vichy deze maand de Densi-Solutions lijn.

Densi-Solutions Shampoo

Deze shampoo met Vitamine E en de haarfiller Filloxane bevat diep reinigende bestanddelen om de hoofdhuid en het haar vanaf de aanzet te reinigen en te ontdoen van vuil. De shampoo geeft de haarvezels kracht en volume, wasbeurt na wasbeurt. Het haar is zichtbaar dikker, zachter en ziet er gezonder uit. Er is pepermuntolie aan de formule toegevoegd om een direct verkoelingseffect te geven.

Shop online

 

Densi-Solutions Balsem

Deze balsem met ceramiden hydrateert de hoofdhuid en helpt de haarvezel te versterken voor resistenter, voller en gezond(er) uitziend haar. Ook de balsem bevat pepermuntolie.

Shop online

 

Densi-Solutions Concentraat

Een verzorgende lotion voor de hoofdhuid met het antioxidant Resveratrol en haardichtheidsverbeterend Stemoxydine voor een optimale werking op de hoofdhuid. Deze lotion bevat de haardichtheid te verbeteren in ongeveer 6 weken tijd.

Shop online

 

Bumble and Bumble: Save the Day & While You Sleep

Voor het creëren van de perfecte hairdo zijn we bereid een hoge prijs te betalen. Dit gaat het vaak ten koste van ons haar. Föhnen, krullen, stijlen, borstelen en touperen… je haar ziet er fantastisch uit, maar de kans is groot dat je je haar beschadigt. Bumble and Bumble (Bb.) introduceert nu met Save The Day en While You Sleep twee nieuwe producten om je lokken de juiste bescherming te geven. Laat je ondertussen omringen met de geur van zongerijpte citrusvruchten en heerlijke zwarte bessen.

Bb. Save the Day Daytime Protective Repair Fluid

Perfect voor gekleurd haar dat regelmatig wordt blootgesteld aan hitte van stylingtools, zon en milieuvervuilende grote steden. Deze Repair Fluid met haarversterkende Camillia olie laat beschadigd haar weer opleven en zorgt voor onbezorgde styling door de toevoeging van heat protection. De UV-filters beschermen het haar tegen de uitdrogende effecten van de zon.

Voorafgaand aan het föhnen en/of stylen gelijkmatig verdelen over handdoekdroog haar en niet uitspoelen. Vervolgens stylen zoals je gewend bent.

Shop online

 

Bb. While You Sleep Overnight Damage Repair Masque

Dit masker met Camillia Olie en Evening Primrose (rijk aan voedende omega-6 bestanddelen) voedt en herstelt het haar terwijl je slaapt.

Voor het slapengaan, één tot twee keer per week, aanbrengen op droog haar. Voor een diepe voeding laat je het masker gedurende de nacht intrekken. Daarna uitwassen met je favoriete Shampoo en Conditioner.

Shop online

 

Kerastase Fusio-Dose Homelab

De intensieve Kérastase Fusio Dose haarverzorging is nu ook verkrijgbaar voor thuisgebruik. Homelab stelt je in staat om nog langer te genieten van de professionele Fusio Dose salonbehandeling.

De Kérastase Fusio Dose Homelab lijn bestaat uit vijf verschillende boosters, die je naar keuze kunt gebruiken: brilliance, discipline, densifique, reconstruction en nutrition. Bekijk ook het volgende filmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=c7l4mitAD8Q

Vind hier een salon

 

Vichy Dercos Ultra-Soothing Cleansing Cream

Een ultra-kalmerende shampoo voor gekleurd haar. Deze niet-schuimende reiniging voor het haar is in staat je hoofdhuid te kalmeren en tegelijkertijd gekleurd haar te versterken. Het geheim?

Een hypoallergene en hoog tolerante (low-poo) crème textuur die geformuleerd is zonder sulfaten om de haarvezel te reinigen zonder de kleur te vervagen. Het ingrediënt madecassoside staat bekend om haar kalmerende eigenschappen, tot wel 48 uur lang.

Shop online

 

Redken Clean Maniac: Micellaire reiniger voor super schoon haar

Micellaire reinigers voor je gezicht ken je natuurlijk al. Maar wist je dat er ook een micellaire reiniger voor je haar bestaat? Redken lanceert ‘m deze maand.

Hoe het werkt? Micellaire moleculen trekken olie-achtige substanties en vuil aan en verwijderen deze op milde wijze van de haarvezel. Micellaire moleculen zijn namelijk opgebouwd uit een kop en een start. De kop is hydrofiel (dat wil zeggen: trekt water aan) en de start is lipofiel (trekt olie aan).

Als de micellaire moleculen in contact komen met het haar, trekken de staarten olie en vuil aan en vangen deze in de moleculen. De koppen zorgen ervoor dat het water niet wordt onttrokken aan je haar, waardoor het haar niet uitdroogt.

Redken Clean Maniac is siliconen- en sulfaatvrij.

Vind hier een salon

 

Lees ook