Voor wenkbrauwen, wimpers en de ooglijn

06:54 - 04:08
luistertijd 06:54 - leestijd 04:08

Getest! L’Oreal Paradise Extatic make-up

Ik maak kennis met een nieuwe mascara, een wenkbrauw pomade en een kajal potlood, allemaal voor een perfecte ooglook. De mascara schijnt het pareltje te zijn binnen deze collectie, dus ik ben enorm benieuwd! Maar laten we eerst beginnen met de wenkbrauwen.

Paradise Extatic Pomade 

Claim: laat je wenkbrauwen voller lijken en brengt ze makkelijk in model.

De Paradise Extatic Pomade is een product voor je wenkbrauwen met een gel-achtige textuur. Het product is beschikbaar in drie verschillende tinten en ik test vandaag de kleur 103 Chatain. Het potje ziet er erg chique en interessant uit. In de dop bevindt zich een schuin afgesneden kwastje, waarmee je de wenkbrauwgel gemakkelijk aan zou kunnen brengen. Aldus L’Oreal.

In eerste instantie was de kleur toch donkerder dan verwacht, toen ik het product aanbracht op mijn wenkbrauwen. Toen besefte ik mij dat een gel-achtige textuur in het begin wat vochtig kan zijn en je deze dus eerst goed moet laten opdrogen op je gezicht. Eenmaal droog (het drogen gaat overigens heel snel!) viel de kleur alleszins mee, al is hij nog steeds wel redelijk aan de donkere kant.

Het stoort mij persoonlijk niet, want ik houd wel van een aanwezige wenkbrauw. Verder is het kwastje heel fijn om mee te werken; het is erg dun waardoor je het product heel precies kunt aanbrengen en niet snel uitschiet. Vaak zijn de meegeleverde kwastjes van niet al te beste kwaliteit, maar dat is bij de Paradise Extatic Pomade dus absoluut een meevaller.

Ik had nog nooit eerder gewerkt met een wenkbrauw pomade dus het vergt een beetje oefening, maar het resultaat vind ik zeker niet verkeerd.

Mijn wenkbrauwen hebben de hele dag mooi in model gezeten en daarnaast gaf het product geen kleur af wanneer ik met mijn vingers over mijn wenkbrauw wreef.  De gel ging er ook niet zo heel makkelijk af tijdens het reinigen van mijn gezicht, dit zie ik als een pluspunt. Alleen over de kleur ben ik nog niet helemaal zeker…

Je shopt de brow pomade hier online

 

Paradise Extatic Kajal Eyeliner

Claim: voor de perfecte ooglook, die de hele dag houdt.

De Paradise Extatic Kajal Eyeliner is een multifunctioneel 3-in-1 product voor de ogen. Je kan het potloodje gebruiken als eyeliner, khol en oogschaduw. Dankzij de kegelvormige applicator zou de eyeliner gemakkelijk aangebracht kunnen worden. Normaal ben ik niet zo’n fan van dit soort crème-achtige texturen en een dikke applicator, maar we gaan de test uiteraard aan.

Hmm.. om eerlijk te zijn is dit precies wat ik van het product had verwacht. Nu weet ik weer, waarom ik geen fan ben van dergelijke producten. Ik vind de applicatie verre van makkelijk. Door de dikke punt aan het einde van de applicator kan je niet precies werken; een strakke wing zetten zit er bijvoorbeeld echt niet in.

Ik heb nu gekozen om er een eyeliner mee te zetten, maar dit raad ik eerder af, want het wordt een dikke eyeliner. Ik geloof wel dat het product mooi te blenden is als oogschaduw, omdat de textuur van het kajal potlood heerlijk zacht is. Daarnaast is de pigmentatie ook top, hij is intens zwart en dat is natuurlijk wat we willen bij een eyeliner.

Helaas vervaagt het lijntje wel een beetje naarmate je het product langer draagt. Ook is hij niet waterproof en geeft hij snel af op je oogleden. Ik ben eerlijk gezegd niet weg van het product, want de claim (‘de perfecte ooglook, de hele dag’) wordt zeker niet waargemaakt.

Je shopt de Kajal Eyeliner hier online

 

Paradise Extatic Mascara

Claim: de ultieme all-in-one mascara

Dan zijn we alweer aangekomen bij het laatste product van deze review, de Paradise Extatic Mascara. Als we L’Oreal mogen geloven is dit de ultieme all-in-one mascara. Hij zou intens volume, de perfecte lengte en mooie separatie van de wimpers geven. De formule is verrijkt met castorolie en het borsteltje is ultrazacht gemaakt voor een soepele applicatie. Dat klinkt veelbelovend. Ik kan dan ook niet wachten om hem te proberen!

Ik ben onder de indruk! Wat een fantastisch volume geeft deze mascara! Op de foto hieronder heb ik maar 1 laagje aangebracht op zowel mijn boven- als onderwimpers en het resultaat mag er zeker zijn. Mijn wimpers zijn mooi omhoog gekruld en hebben echt een volume boost gekregen.

Het borsteltje is ook enorm fijn en hij separeert daadwerkelijk mijn wimpers. Toen ik het borsteltje voor het eerst zag, was ik wel een beetje bang dat de mascara veel klontjes zou achterlaten op mijn wimpers, aangezien er best veel product op de applicator zat.

Gelukkig verliep de applicatie heel soepel en klontert de mascara helemaal niet. De mascara is overigens niet waterproof, maar dat is voor mij geen probleem. Wat mij betreft is er niks op aan te merken, nu al een dagelijkse favoriet!

Je shopt de mascara hier online

 

Mijn eindoordeel

De mascara is voor mij de grote ‘winnaar’ van deze test. Echt een top mascara die eigenlijk alles doet wat je met je wimpers wilt; volume, lente en separatie in een. Ook de wenkbrauw pomade is een fijn product, ik sta echt verstelt van de houdbaarheid van dit product gedurende de dag. De kajal eyeliner is voor mij het minst favoriet. Goede pigmentatie, maar geen soepele applicatie. Over het algemeen geven deze drie producten in het geheel wel een mooi resultaat.

Pluspunten Minpunten
  • Brow Pomade: uitstekende houdbaarheid, brengt heel fijn aan met het meegeleverde kwastje
  • Kajal: goede pigmentatie
  • Mascara: geeft volume, lengte en separatie
  • Kajal: brengt lastig aan en blijft niet goed zitten

Lees ook