Blenders, sponges & brushes

04:55 - 02:57
luistertijd 04:55 - leestijd 02:57

Nieuw in de winkels in september: beauty tools!

Goede beauty tools zijn een absolute must-have in je beauty stash. Ze zorgen ervoor dat je je make-up mooier kunt aanbrengen, je huid grondiger kunt reinigen en je foundation beter kunt blenden. In dit artikel zetten we de nieuwkomers van september voor je op een rij.

BE Creative Precision Oval Brush Set

Deze limited edition brush set bestaat uit vier ovale penselen en is een absolute must-have voor elke beauty addict die graag iets nieuws uitprobeert.

De synthetische haren van de penselen zijn zo geconcentreerd geplaatst dat blenden bijna als vanzelf gaat, zowel voor make-up met een vloeibare als met een poeder textuur. De vorm van de borstelharen zorgt bovendien voor uiterst precies aanbrengen. Zodat jij steeds ‘in control’ bent over de gewenste dekking.

Het handvat van de penselen heeft een ergonomisch ontwerp, ligt makkelijk in de hand en is van antislip materiaal.

Tip: Reinig de penselen na elk gebruik grondig met een borstelreiniger om ze nog langer hygiënisch en in topvorm te houden. Bijvoorbeeld de Brush Cleanser van BE Creative.

Shop hier online

 

ICI Paris Make-up Blending Spons

Deze blending spons is onmisbaar voor het realiseren van een perfecte make-up. Hij zorgt voor een zachte en gelijkmatige verspreiding van crème- en vloeibare foundations. De vlakke kant is perfect voor contouring, de afgeronde kant voor het blenden van je make-up. En tot slot is de puntige kant ideaal voor het aanbrengen van je make-up rond de moeilijk bereikbare delen van je gezicht, zoals neus, lippen en wenkbrauwen.

De blending spons heeft een latex-vrije textuur. Hij neemt precies de juiste hoeveelheid make-up op (zonder zich helemaal vol te ‘slurpen’) en geeft deze daarna mooi egaal af op de huid. Voor een perfecte finish!

De make-up blending spons kan zowel nat als droog worden gebruikt; nat voor een natuurlijk ogende make-up en droog voor een wat vollere dekking.

In het volgende filmpje laat make-up artist Nikkia Joy je 10 verschillende manieren zien om je Make-up Blending Spons te gebruiken. Van het aanbrengen van zelfbruiner tot concealer.

Net als je kwasten moet je ook de make-up blending spons regelmatig reinigen. Spoel het sponsje grondig uit na gebruik (eventueel met een zachte shampoo of zeep), knijp het overtollige water er uit en laat het sponsje aan de lucht drogen.

Shop je blending spons hier online

 

Les Pinceaux de Chanel: make-up kwasten van Lucia Pica

Met de nieuwe ‘Les Pinceaux de Chanel’ (de kwasten van Chanel, op z’n oer-Hollands…maar dat klinkt toch net wat minder sexy) zijn goede make-up tools niet langer weggelegd voor professionele make-up artists. Iedere vrouw kan voortaan kwaliteitskwasten gebruiken om haar make-up aan te brengen. Of je nu veel ervaring hebt of niet.

Lucia Pica, Global Make-up & Color Designer bij Chanel, wilde alle vrouwen wereldwijd toegang geven tot de make-up technieken die zij zelf dagelijks toepast. Hiervoor ontwierp zij een complete range make-up kwasten, bestaande uit 12 kwasten voor je teint (foundation en poeders), 8 kwasten voor oogmake-up en 1 kwast voor lipmake-up. Lucia: “Met deze kwasten breng je je make-up in een handomdraai aan. Snel en praktisch.”

De zachte borstelhaartjes nemen precies genoeg make-up op voor een perfecte applicatie. Anywhere, anytime.

SHOP HIER ONLINE

 

ICI Paris Konjac Face Cleansing Spons

Deze gezichtsreinigingsspons is perfect voor een diepe reiniging en zachte peeling van het gezicht, zonder dat de huid uitdroogt of oncomfortabel aanvoelt. De spons is gemaakt van 100% puur natuurlijke Konjac wortel, dit is een plant afkomstig uit Azië.

Het sponsje verwijdert make-up, dode huidcellen en overtollig talg. De licht peelende werking verfijnt de huidstructuur en geeft de huid haar helderheid terug.

Hoe gebruik je de Konjac Face Cleansing Spons? Maak het sponsje nat onder de kraan en knijp lichtjes uit om het overvloedige water te verwijderen. Masseer het sponsje vervolgens zachtjes met ronddraaiende bewegingen over je gezicht, met of zonder je favoriete reinigingsproduct. Was het sponsje na elk gebruik goed uit in lauwwarm water en laat het aan de lucht drogen.

Shop je konjac spons hier online

Lees ook