Boek snel je behandeling

02:42 - 01:37
luistertijd 02:42 - leestijd 01:37

Nieuw in Amsterdam: Peeling Company en Bindweefselbar + korting!

Voor wie in Amsterdam en omstreken woont, hebben we goed nieuws. De stad is deze maand weer twee salons rijker: Peeling Company en Bindweefselbar. In dit artikel lees je er alles over en… we geven onderaan het artikel ook nog een fijne korting weg.

Huidkliniek The Peeling Company opent haar deuren in Amsterdam Oud-Zuid

Huidtherapeut Sylvana van Amerongen is afgelopen 2 september  samen met haar partner Etienne Dekker een Huidkliniek op de Van Baerlestraat 101 h gestart. Dé plek in Amsterdam waar alleen huidverbeterende behandelingen worden uitgevoerd. De missie van Sylvana: Nederland kennis laten maken met een no-nonsense concept waar huidverbetering met Dermalogica centraal staat. Door haar jaren lange ervaring als educator bij Dermalogica kent ze alle producten en toepassingen van binnenuit. Zij gelooft erin dat huidverbetering alleen kan worden bereikt met actieve producten zonder irriterende toevoegingen, waaronder synthetische geur en kleurstoffen.

The Peeling Company mag zich specialist noemen op het gebied van chemische peelings, microneedling en microdermabrasie. Alle behandelingen bij The Peeling Company zijn ingedeeld in drie verschillende levels. Hoe hoger het level, hoe intensiever de behandeling. Om deskundigheid te garanderen, staan alle huidtherapeuten werkzaam bij The Peeling Company ingeschreven in het kwaliteitsregister voor Paramedici en de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

Meer info: www.thepeelingcompany.com

Bindweefselbar van Charley Huf

Op een prachtige nieuwe locatie in het Charley Beauty & Health Center op de Jacob van Lennepstraat (Hoek Bilderdijkstraat) is begin september de Bindweefselbar Amsterdam geopend. De Bindweefselbar is een aanvulling op de acupunctuur studio van Charley Huf.

Geïnteresseerd in acupunctuur? Lees dan dit artikel, waarin Charley vertelt of de zorgverzekeraar je behandeling vergoedt.

In de Bindweefselbar staat een team gespecialiseerde Bindweefselmassage therapeuten voor je klaar. Je kunt er terecht voor bindweefselmassages voor body en face, maar ook voor ‘gewone’ facials. Tijdens de gezichtsbehandelingen en gezicht bindweefselmassages wordt gebruik gemaakt van de producten van EmerginC, een inmiddels bekend merk op BeautyJournaal. In ons merkdossier van EmerginC lees je er alles over.

Bindweefselmassage is een onmisbaar element als je jouw huid in topconditie wilt brengen. Het vermindert rimpels in het gezicht, en afbraak van cellulite in het lichaam. Ook is het in combinatie met sporten een goede ondersteuning bij het afvallen.

Meer info: www.bindweefselbar.nl

*** Leuke kortingsactie ***

Heb jij interesse in een behandeling bij de Bindweefselbar? Vermeld dan tijdens je online boeking de code: Opening korting 10%

Deze kennismakingskorting van 10% kan je eenmalig verzilveren, tot en met eind september.

Lees ook