Schitterend goud en subtiel nude

05:19 - 03:11
luistertijd 05:19 - leestijd 03:11

Make-up artist Danielle test Lancôme Summer Swing make-up

Schitterend goud en subtiele nude tinten vind je terug in de Lancome Summer Swing zomercollectie van 2017. Een mooie combinatie van egale tinten met metallic accenten; goud, brons, koper. De collectie is geïnspireerd op de kleuren die je aantreft tijdens zomerfestivals en alleen al de verpakkingen zijn een lust voor het oog.

Eye Shaker Oogschaduw

De romige vloeibare oogschaduws uit deze zomercollectie zitten vol pigment en glans en zijn werkelijk prachtig. De soepele formule zorgt voor een egale applicatie die goed werkt op verschillende huidskleuren. De kleuren zijn goed aan te brengen en blijven de hele dag zitten. Ze zitten heerlijk comfortabel door hun zachte, vloeibare en lichte formule.

Swatches van boven naar beneden:

02 Tempo Mediterranéen

05 Mocha Swing

SHOP HIER ONLINE

 

Blush & Bronzer Patio D’une Nuit D’Ete

Dit palette is perfect voor het maken van een zomerse look. Hij heeft een perfecte mix van bronzers, metallic kleuren en blush voor de look zoals jij hem wilt. Onmisbaar voor een sunkissed look en een absolute essential voor het festivalseizoen. Handig om mee te nemen, aangezien je meerdere kleuren in één doosje aantreft.

Vernis in Love Nagellak

Bij deze collectie ontving ik ook drie kleuren nagellak. De formule bestaat uit een complex van meerdere polymeren die als het ware een beschermlaagje over de nagel heenleggen en tevens werken als een top coat. Waardoor je langer plezier hebt van je manicure.

Swatches van links naar rechts:

 

SHOP HIER ONLINE

 

Juicy Shaker Lipgloss

De Juicy Shaker is een inmiddels wereldberoemde innovatie van Lancome. Het product geeft de kleur die je graag wilt, met een glossy effect door de olie die het bevat. Zonder plakkerig te worden. Je moet de bi-phase formule even shaken, waardoor de pigmenten en de olie samen doordringen in het unieke kussentje, waarmee je de gloss op je lippen aanbrengt. Ik test de kleur Apri-Cute (102), een mooie zachte kleur die mijn lippen glans geeft en ze heerlijk verzorgd laat aanvoelen.

Zonder Juicy Shaker

Na het aanbrengen van de Juicy Shaker; een mooie subtiele glans

 

SHOP HIER ONLINE

 

Danielle’s Lancome Summer Look

Ik besluit een summer look te maken met roze oogschaduw. Want na de comeback van blauwe oogschaduw is er nu een nieuwe trend: roze oogschaduw. Van zalm- en poederroze tinten tot peachy en knalroze.
Roze is voor iedereen een flatterende kleur en het is een gemakkelijke manier om de ogen op te lichten en in de kijker te zetten. Roze komt op dit moment bovendien overal in terug; van lipsticks tot blushes. Hiermee is het goed te combineren.

Mijn eindoordeel

Ik ben weg van deze zachte metalic trend en de producten uit de zomercollectie. En zal ze dan ook vaak gebruiken, vooral bij een mooi gebruinde huid. Deze producten laten je huid nog meer stralen en verlengen – straks in de nazomer – je zomerse glow!

SHOP HIER ONLINE

 

Lees ook