Geteste producten Lippen Make-up Nagels Ogen Teint

Danielle test Lancome Summer Swing make-up

Danielle Grisel
Geschreven door Danielle Grisel

Schitterend goud en subtiel nude

Make-up artist Danielle test Lancôme Summer Swing make-up

Schitterend goud en subtiele nude tinten vind je terug in de Lancome Summer Swing zomercollectie van 2017. Een mooie combinatie van egale tinten met metallic accenten; goud, brons, koper. De collectie is geïnspireerd op de kleuren die je aantreft tijdens zomerfestivals en alleen al de verpakkingen zijn een lust voor het oog.

Eye Shaker Oogschaduw

De romige vloeibare oogschaduws uit deze zomercollectie zitten vol pigment en glans en zijn werkelijk prachtig. De soepele formule zorgt voor een egale applicatie die goed werkt op verschillende huidskleuren. De kleuren zijn goed aan te brengen en blijven de hele dag zitten. Ze zitten heerlijk comfortabel door hun zachte, vloeibare en lichte formule.

Swatches van boven naar beneden:

 • 01 Brise Azure – turkoois blauw, als een zonovergoten zee
 • 02 Tempo Mediterranéen – sunkissed roze, om de ogen op te lichten
 • 04 Bronze Rivage – koper brons, voor een mooie bronzen glittering
 • 05 Mocha Swing – taupe bruin, perfect voor de gebruinde huid

02 Tempo Mediterranéen

05 Mocha Swing

SHOP HIER ONLINE

 

Blush & Bronzer Patio D’une Nuit D’Ete

Dit palette is perfect voor het maken van een zomerse look. Hij heeft een perfecte mix van bronzers, metallic kleuren en blush voor de look zoals jij hem wilt. Onmisbaar voor een sunkissed look en een absolute essential voor het festivalseizoen. Handig om mee te nemen, aangezien je meerdere kleuren in één doosje aantreft.

Vernis in Love Nagellak

Bij deze collectie ontving ik ook drie kleuren nagellak. De formule bestaat uit een complex van meerdere polymeren die als het ware een beschermlaagje over de nagel heenleggen en tevens werken als een top coat. Waardoor je langer plezier hebt van je manicure.

Swatches van links naar rechts:

 • 303 Reflet d’Argent – taupe bruin
 • 403 Grain de Folie – koper brons
 • 203 l’Echappee Belle – metallic groen

 

SHOP HIER ONLINE

 

Juicy Shaker Lipgloss

De Juicy Shaker is een inmiddels wereldberoemde innovatie van Lancome. Het product geeft de kleur die je graag wilt, met een glossy effect door de olie die het bevat. Zonder plakkerig te worden. Je moet de bi-phase formule even shaken, waardoor de pigmenten en de olie samen doordringen in het unieke kussentje, waarmee je de gloss op je lippen aanbrengt. Ik test de kleur Apri-Cute (102), een mooie zachte kleur die mijn lippen glans geeft en ze heerlijk verzorgd laat aanvoelen.

Zonder Juicy Shaker

Na het aanbrengen van de Juicy Shaker; een mooie subtiele glans

 

SHOP HIER ONLINE

 

Danielle’s Lancome Summer Look

Ik besluit een summer look te maken met roze oogschaduw. Want na de comeback van blauwe oogschaduw is er nu een nieuwe trend: roze oogschaduw. Van zalm- en poederroze tinten tot peachy en knalroze.
Roze is voor iedereen een flatterende kleur en het is een gemakkelijke manier om de ogen op te lichten en in de kijker te zetten. Roze komt op dit moment bovendien overal in terug; van lipsticks tot blushes. Hiermee is het goed te combineren.

 • Na het aanbrengen van mijn basis ben ik begonnen met de blush. Ik heb deze aangebracht op de appeltjes van mijn wangen en onder mijn jukbeenderen. Vervolgens heb ik de bronzer aangebracht. Licht op mijn voorhoofd, langs mijn ogen richting mijn jukbeenderen. Vervolgens van mijn jukbeenderen naar beneden naar mijn kaaklijn. Zowel de blush als de bronzer zijn goed gepigmenteerd en je hebt er dan ook weinig van nodig.
 • Ik heb van de oogschaduw de roze kleur 02 individueel gebruikt. Ik heb deze aangebracht met het bijbehorende kwastje en vervolgens uitgeblend met een oogschaduw kwast. De kleur is mooi neutraal en brengt door zijn lichte formule fijn aan. Het blijft de hele dag goed zitten.
 • Daarna heb ik de Juicy Shaker gebruikt. Shake it, twist it, love it! Van te voren dus eerst even schudden, zodat de formule mengt. Het is een dunne formule die met het lipkussentje makkelijk aanbrengt. De olie smelt meteen op je lippen en voelt super zacht aan. Hij plakt totaal niet. De kleur is mooi zacht.
 • Als laatste heb ik mijn nagels gelakt met 403 Grain de Folie koperbrons. De lak heeft een fijn kwastje die met een paar streken de gehele nagel voorziet van lak. Ook deze formule is mooie dun en lakt super fijn. Hij droogt ook snel en met twee lagen heb je een super mooie dekkende gelakte nagels.

Mijn eindoordeel

Ik ben weg van deze zachte metalic trend en de producten uit de zomercollectie. En zal ze dan ook vaak gebruiken, vooral bij een mooi gebruinde huid. Deze producten laten je huid nog meer stralen en verlengen – straks in de nazomer – je zomerse glow!

SHOP HIER ONLINE

 

Over deze schrijver

Danielle Grisel

Danielle Grisel

Tijdens haar opleiding tot wellness manager was het al snel duidelijk dat ze vooral veel interesse in de visagie had. Nadat zij haar opleiding afgerond had, is Danielle zich gaan specialiseren als visagiste en haarstyliste. Ze heeft hiervoor de opleiding gevolgd bij Mieke Petiet en de opleiding tot haarstyliste bij Mogeen in Amsterdam. In 2012 startte ze ook als freelance visagiste en haarstyliste.

Reageren