Super pigmenten voor een zomerse look!

04:28 - 02:41
luistertijd 04:28 - leestijd 02:41

Esther Swatched: Yves Saint Laurent Solar Pop zomermake-up

Groot fan ben ik van de make-up van Yves Saint Laurent. De kleuren, de luxe uitstraling, de kwaliteit. Groot feest dus, toen er de van de Summer Look 2017 Solar Pop een oogschaduw en een nagellak binnen kwamen om te testen. Ook ontving ik een mooie Eyeliner Effet Faux Cils om mijn ooglook af te maken.

Yves Saint Laurent zelf zegt over deze collectie:

Een huid met een stralende sensualiteit. Is het echt, of een weerspiegeling? Lastig te zeggen. Maak een reis naar de zon, voel het licht, en houdt van solar pop look. Oranje, groen….tegen de bestaande beautyregels in, alles mag. Spelen met kleuren, spelen met licht? Ga gewoon spelen.

Dus dat ga ik doen!

SHOP de look hier online

 

Eyeliner Effect Faux Cils

Een handige eyeliner pen die het erg gemakkelijk maakt een strakke lijn te maken. Intens zwart en blijft enorm goed zitten. Een must-have in je beauty stash, want deze eyeliner komt altijd van pas. Zomer en winter.

SHOP de look hier online

 

Full Metal Shadow in Gold Source

De Full Metal Shadow is een hoogglans zwaar gepigmenteerde oogschaduw, wat inmiddels gerust een moderne klassieker genoemd kan worden in de YSL Beauté collectie van intense oogschaduwkleuren.

Er zijn twee nieuwe kleuren in de zomereditie van 2017: Gold Source en Violet Wave. Ik ontving de gouden variant, de Gold Source (een kleur die trouwens ook tijdens de feestdagen niet misstaat…). Wil je liever een kleurrijker effect voor je zomerse look? Kies dan voor de paarse Violet Wave.

De Full Metal Shadow is verpakt in een huls en kan gemakkelijk aangebracht worden door middel van een applicator. Al na één applicatie heb je een waanzinnig effect door de hoge dosering pigmenten die in de oogschaduw verwerkt zitten. De oogschaduw hecht mooi op de huid en blijft goed zitten.

Volgens YSL houdt de Full Metal Shadow 16 uur zonder te vervagen. Dat is bij mij niet gelukt. Echter, dit kan ook door de hoge temperatuur komen toen ik de oogschaduw testte tijdens een feestje. Met als resultaat dat het wat in de oogplooi trok. Maar eventjes bijwerken en je ziet er niets meer van.

La Laque Couture in Jungle Orange

Toen ik bijna twintig jaar geleden mijn opleiding deed voor schoonheidsspecialiste, zat daar ook de discipline manicure en cosmetische voetverzorging bij. Eén van de onderdelen daarvan was het lakken van de nagels. Ik koos toen voor nagellak van YSL bij mijn examen, want deze lakte zo prettig, dus daar kon weinig aan fout gaan. En nog steeds ben ik heel enthousiast over de nagellakken van YSL.

Het zijn altijd prachtige kleuren in chique flesjes en het kost weinig moeite om je nagels mooi glad en egaal te lakken. Zo ben ik ook helemaal weg van deze zomerse Jungle Orange kleur. Zeker wanneer je huid een mooi tintje heeft gekregen van de zon, dan staat deze oranje nagellak zomers op zowel je tenen als je handen. Ondanks de felle kleur, vind ik hem toch erg stijlvol staan. Stijlvol is aan YSL ook wel besteed. Een andere kleur van de Summer Look 2017 is Jungle Green, een frisse lime groene kleur.

Eindoordeel

Fijne producten van uitstekende kwaliteit. Lekker fris en zomers, maar tegelijkertijd ook heel stijlvol!

SHOP de look hier online

 

Lees ook