Met Danielles zusje als Brunette Beauty

05:08 - 03:05
luistertijd 05:08 - leestijd 03:05

Danielle Swatched: Sans Soucis Pure Glow Brunette Beauty

Sans Soucis Pure Glow Brunette.
 Deze nieuwe zomer look van Sans Soucis bevat verleidelijke glans en highlights, die in vier stappen eenvoudig aan te brengen is en perfect past bij je dagelijks beauty routine. Glinsterende beige tinten geven verleidelijke ogen. De abrikoos en rosé tinten maken de lippen nog onweerstaanbaarder voor de trendy look van de zomer.

Mijn Brunette Beauty is mijn zusje, het model voor deze verleidelijk zomer look.

In vier stappen de perfecte look!

Stap 1: stralende teint

Na het aanbrengen van een basis start ik met de Perfect Look Highlight & Conceal. Hiermee kan je eventueel donkere kringen onder de ogen of andere oneffenheden in de huid verbergen. Super handig is dat de ene kant van de stick de concealer bevat en de andere kant de highlighter. Makkelijk voor onderweg.

Je shopt Sans Soucis bij Douglas 

Het product brengt fijn aan en is goed te blenden met de vingers.
De kringen worden verborgen door licht reflecterende deeltjes die verwerkt zijn in de concealer. Hierdoor krijg je een frisse en stralende uitstraling. Verder verbergt hij de oneffenheden, rimpels en zorgt voor een egale huid. Want met een mooie egale huid komt de rest van de look nog stralender over. Perfect voor deze zomer look.

Je shopt Sans Soucis bij Douglas 

Stap 1: een stralende teint door oneffenheden en kringen te verbergen.

Stap 2: glow

Hierna ga ik aan de slag met de Highlight Powder. Dit poeder is super zacht en heeft ultra fijne, lichtreflecterende pigmenten die zorgen voor een super mooie glans.

Ik breng de poeder aan op de jukbeenderen, voorhoofd, cupidoboog en de neusbrug. Hierbij leg ik de focus op deze delen van het gezicht en lijkt het gezicht meteen iets smaller. De glans is zo fijntjes dat hij ook erg mooi is over het decolleté. Perfect bij een top met een wijde uitsnede of een leuk zomers jurkje. Ik ben ook weg van de kleur van de highlighter. Hij is mooi cool en heel naturel.

Stap 2: glow.

Leestip. Eerder testte ik al highlighters voor de perfecte glow. Je leest mijn review hier.

Stap 3: bright eyes

De Highbrow is een wenkbrauw definer en oogschaduw in één product. De wenkbrauwen zijn het frame van het gezicht, het is dan ook heel belangrijk deze goed te definiëren. Met de wenkbrauw definer kan je ze de juiste vorm makkelijk geven en worden de wenkbrauwen optisch gevuld. Hierdoor krijgt het gezicht meer expressie.

Glinsterende, fijn gepigmenteerde oogschaduw zorgt voor heldere ogen. De oogschaduw is zijdezacht en brengt makkelijk aan. Ik gebruik het bij mijn zusje in haar ooghoeken om echt de focus op haar ogen te leggen. Ik breng het ook lichtjes aan op het bewegend ooglid. Hierdoor krijgt ze daar ook een mooie glans.

Vervolgens breng ik om nog extra aandacht op de ogen te leggen de Magic Volume Mascara Deep Black aan. Meteen twee pluspunten voor deze mascara, omdat het een combi is voor volume en een diep zwarte kleur. De mascara heeft een normaal borsteltje dat perfect is voor de romige textuur van de mascara.

Stap 3: bright eyes.

Hoogtepunt bij deze look heb ik dus vooral op de ogen van mijn zusje gelegd! Tenslotte heeft ze prachtige kijkers.

Stap 4: Shiny lips

Hoge verzorging, draagcomfort en pure glans daar staan deze lippenstiften voor van Sans Sousis. Ik heb twee opties voor de look. Apricot Supreme en Pink Desire. Leuk om af te wisselen en te matchen bij de gekozen outfit. Ik kies voor de rose kleur.

Pure Glow Apricot Supreme.

Prachtige lipstick

De lippenstiften zorgen dus niet alleen voor een mooie glans, maar ook nog voor kleur en verzorging. De lippenstiften hebben een SPF 20 die perfect beschermt tegen de zonnestralen en zijn parabeen en siliconen vrij. De lippenstiften zijn super zacht en brengen fijn aan. De kleuren zijn zacht met een natuurlijke glans. De lippen blijven door lippenstift de hele dag zacht en hoeven niet continu bijgewerkt te worden. Love it!

Je shopt Sans Soucis bij Douglas 

Pure Glow Happy Brunette

Mijn zusje is erg blij met haar zomer look. In vier eenvoudige stappen heeft ze de perfecte look. Het zijn fijne producten voor een mooie zomerse basis make-up.

Je shopt Sans Soucis bij Douglas 

Eindresultaat: Brunette Beauty!

De Sans Soucis Pure Glow collectie is ook verkrijgbaar in Blonde, met glanzende beide tinten voor expressieve ogen en noga en oranje tinten voor onweerstaanbare lippen.

Je shopt Sans Soucis bij Douglas 

Lees ook