Met speciale lakjes voor dieren

01:37 - 00:58
luistertijd 01:37 - leestijd 00:58

Twitter trend: gezellig de nagels van je huisdier lakken

Het toverwoord als het op beauty aankomt, is tegenwoordig ‘matching’. Je stemt je make-up af op je huidskleur, je haarkleur, je kledingkeuze, het seizoen en soms zelfs je humeur. De tijd dat vrouwen enkel en alleen een blauwe oogschaduw en roze lipstick in hun make-up tasje hadden, ligt gelukkig al decennia lang achter ons.

Maar sommige vrouwen gaan wel erg ver in het matchen van make-up, zo zagen we onlangs op Twitter. We vielen op de redactie bijna van onze stoelen, toen we de Tweet van Christi Cupcake lazen, waarin zij een foto deelt van… jawel… het matchen van haar nagellak met die van haar kat.

De Tweet ging in het buitenland meteen vital en inspireerde andere huisdierbaasjes om hetzelfde te doen.

Dierenleed?

Mocht je je nu zorgen maken om de gezondheid van deze dieren (immers… sommige nagellakken bevatten de nodige schadelijke stoffen), wees dan gerust. Er bestaat namelijk een speciale nagellaklijn voor huisdieren, genaamd Color Paw. In verschillende kleuren, mat en glanzend, met en zonder glitters. Zo kan je gezellig de nagels van je huisdier lakken en ga je matching over straat wanneer je je hond of kat uitlaat.

Wij betwijfelen of deze trend ook in Nederland voet (ehh… poot) aan de grond zal krijgen. Color Paw is in ons land ook nog niet verkrijgbaar. Voor online shoppers die wel eens iets in het buitenland bestellen: hierbij een shoplinkje naar een Amerikaanse webshop.

Lees ook