Maybelline, Sisley, L'Oréal Paris, Sleek, Bobbi Brown, Douglas, Bourjois

09:56 - 05:57
luistertijd 09:56 - leestijd 05:57

Ook in juli liggen er weer een aantal nieuwe make-up producten in de winkels. Benieuwd naar welke dat zijn? Je leest het in dit artikel.

Maybelline – Festival Ready

Maybelline New York heeft 2 looks voor ons verzonnen waarmee wij de show kunnen stelen op alle festivals deze maand. Van Edgy Urbanista tot Romantic Unicorn. De nieuwste product lanceringen zijn niet te missen komende maand.

Met de Master Prime Minimazing Pore Primer creëer je een basis voor de rest van de make-up, het geheel poeder je af met de Master Fix Setting + Perfecting Loose Powder zodat je make-up de rest van de dag blijft zitten. Vervolgens gebruik je de Master Blush Color & Highlight Kit voor wat kleur en glow op de wangen. Daarna zet je een strakke wing met de Master Precise Liquid Eyeliner om de ooglook daarna af te maken met The Colossal Big Shot volume mascara. Tot slot geef je je lippen kleur met een van de twee nieuwe Vivid Matte Liquid lipsticks of de 3 nieuwe tinten Vivid Hot Lacquer.

SHOP Maybelline hier online

 

Sisley – Savanna Chic

De nieuwe summer collectie van Sisley is uit! Het merk raakte geïnspireerd door de warme aardetinten van Afrika en bracht een collectie vol met zachte kleuren voor een zomerse look uit.

De Phyto-Blush Twists zorgen voor een zonnige gloed op de wangen. Je brengt het product aan via een stick maar de textuur veranderd, na aanraking met de huid, tot een fijne poeder. De collectie bevat ook 4 warme oogschaduws (Phyto-Ombre éclat & glow) en de Phyto-Khol Perfect die op de waterlijn wordt aangebracht voor een open blik. Tot slot zet je de lippen aan met de Phyto-Lèvres Perfect lippotlood in de kleur Auburn om het vervolgens in te vullen met de langhoudende lipstick in Flamant Rose. Het resultaat? Een warme en zonnige look!

 

SHOP Sisley hier online – altijd kortingen

 

L’Oréal Paris – Summer Launches

L’Oréal Paris brengt deze zomer een aantal nieuwe producten uit waaronder de Infallible Lip Paint. Dit is een vloeibare lipstick met een matte finish waarmee je binnen een handomdraai een intens matte, nude kleur op de lippen hebt. De pigmenten in de formule zorgen voor een rijke kleur en de textuur geeft een infallible dekking én een comfortabel gevoel zonder dat de lippen uitdrogen, wat bij veel matte lipsticks wel het geval is. Door de flexibele vorm van de applicator is het product heel makkelijk aan te brengen en bereikt het gemakkelijk de cupidoboog en mondhoeken. De Infallible Lip Paint is beschikbaar in 6 nieuwe kleuren.

SHOP Infallible lip paint hier online

 

Wellicht heb je ze al kort voorbij zien komen, de L’Oréal Paris Miss Baby Roll Mega Volume mascara. Met deze mascara geef je extra volume aan je wimpers. Het speciale rollerborsteltje bereikt alle wimpers, krult ze en geeft ze volume vanaf de aanzet. Het resultaat is verleidelijk gekrulde wimpers met extreem volume, voor de ultieme flirty look. De mascara is ook verkrijgbaar in een waterproof formule.

SHOP deze topmascara hier online

 

Sleek – Cleopatra’s Kiss

Sinds 2015 zijn vele consumenten en influencers fan van het Solstice Highlighter Palette van Sleek. Het product werd geliefd door onder andere Jeffree Star, NikkieTutorials en Jaclyn Hill. Na dit grote succes komt Sleek nu met Cleopatra’s Kiss, het nieuwe gouden highlighting palette. Het palette is verpakt in een gouden compact met een spiegel en een mini penseel. In het palette zitten 2 baked poeders en 2 crème formules, die gebruikt kunnen worden voor zowel het gezicht als het lichaam. Je kan je gezicht highlighten rondom de jukbeenderen, het randje van de bovenlip, de ooghoeken en de neusbrug. Voor een intense glow breng je het product in lagen aan, eerst de crème highlighters en daarna de poeders.

SHOP Sleek hier online

 

Bobbi Brown – Better Than Sleep

Soms hebben we last van slaaptekort en vormen er donkere kringen onder onze ogen. Met de nieuwe Instant Full Cover Concealer van Bobbi Brown verwijder je alle tekenen van slapeloosheid. Het merk omschrijft de concealer als een product dat het effect van 8 uur slaap, in een swipe geeft. De concealer heeft een volledige dekking die de donkere plekken camoufleert en de kleur onder de ogen opfrist. De flexibele finish zorgt ervoor dat de concealer niet tussen de lijntjes komt te zitten en zich gedurende de dag niet verplaatst. De concealers zijn in 15 verschillende tinten beschikbaar, voor iedere huid is er dus een perfecte match.

Douglas – The Perfect Glow

‘Glow’ is een van de meest populaire woorden in de beauty industrie. Ook Douglas gaat mee met deze trend en ontwikkelt producten voor de perfecte glow. Het ‘My Glow’ palette bevat 5 metallic kleuren waarmee jij een perfecte bronzer, blush of highlighter aan kan brengen. De zachte poeders zijn makkelijk te blenden en passen daarnaast goed bij iedere huidskleur. Het ‘Duo Faceglow’ potlood is een dubbelzijdig product. Het is namelijk een highlighter met 2 texturen waardoor jij de gewenste highlights op alle plekken van jouw gezicht kunt aanbrengen. Door de formule met lichtreflecterende deeltjes ontstaat er een subtiel tot intens effect.

De ‘Duo Eye Glow’ highlighter is geschikt om je ogen groter te laten lijken. De textuur is heel gemakkelijk
te blenden en zorgt voor een subtiel highlight effect. Het product heeft 2 verschillende texturen, een matte en een glanzende kant. Met het matte uiteinde kun je oneffenheden wegwerken en de arcadeboog accentueren en met het glanzende uiteinde kun je highlights bij je ogen aanbrengen voor een stralend effect. Ook de ‘Prime & Glow’ gel is nieuw. Dit is een cream gel die zorgt voor een frisse, stralende huid zonder een glanzend, olieachtig effect. Het benadrukt de contouren van je gezicht en dankzij de unieke wit- rode parel ontstaat er een roze effect waardoor een natuurlijke healthy glow wordt gecreëerd. Perfect als basis voor onder je make-up!

Bourjois – Summer in the City!

Ook Bourjois komt deze maand uit met een prachtige zomer collectie. De collectie bestaat uit 3 nieuwe producten die onmisbaar zijn deze zomer: een foundation met SPF30, een bronzer en een blush.

De Bourjois City Radiance Foundation SPF30 is een foundation die niet alleen voor een egale teint zorgt maar de huid ook beschermd tegen milieuvervuiling én uv-straling. Het brightening complex in de fundation zorgt ervoor dat koolstofdeeltjes zich niet meer op de huid kunnen vastzetten waardoor de teint helder blijft. De zonbeschermingsfactor SPF30 beschermd de huid tegen uv-stralen en gaat de vroegtijdige huidveroudering tegen. Voor de rest voelt de foundation comfortabel aan op de huid en kan deze door de textuur gewoon nog ‘ademen’.

De Bourjois Maxi Delight Bronzer is een bronzing powder die de teint direct een zomerse glow geeft. Je brengt een vleugje bronzer aan over je foundation of over een moisturizer of zonproduct. Dit kan gemakkelijk met een grote, luchtige kwast. De mix van glanzende pigmentparels en betacaroteen geven je huid een zongebruinde look, bij zonnig of bij minder zonnig weer!

De Bourjois Little Round Pot Blush geeft een touch of colour aan je look. Met de superfijne textuur breng je een vleugje kleur aan waar nodig is. Deze blush is ook nog eens multifunctioneel, je kan hem namelijk met de vingertoppen op je oogleden aanbrengen of bijvoorbeeld een beetje op je lippen voor net wat extra kleur.  Alles is mogelijk! De blush is verkrijgbaar in 13 verschillende kleuren.

Lees ook