GUHL, Philosophy, Matis, Revitalash, Kérastase, Keune, Douglas

08:19 - 04:59
luistertijd 08:19 - leestijd 04:59

Ook deze maand liggen er weer een aantal haarverzorgingsproducten nieuw in de winkels. In dit artikel laten wij jou kennis maken met deze nieuwe producten.

GUHL – Lang & Soepel

Lang haar heeft extra verzorging nodig. Veel vrouwen met lange lokken hebben last van droog, beschadigd en breekbaar haar of een gebrek aan glans. GUHL heeft speciaal voor dit haartype de Lang & Soepel-lijn geherintroduceert met vernieuwde formules.

Shampoo 

Proteïne-Lipide + Complex in de shampoo herstelt het lange haar van binnenuit en versterkt het vanaf de aanzet tot in de punten. De shampoo bevrijdt de haaraanzet op een milde manier van overtollig vet. De producten ruiken naar een combinatie van exotische fruitsoorten, vrouwelijke bloemengeuren en geuren zoals sandelhout en vanille, heerlijk!

Je hoeft maar een kleine hoeveelheid van de shampoo te gebruiken en masseert het vervolgens zachtjes in het haar om het daarna weer zorgvuldig uit te spoelen.

Crème conditioner

De GUHL Lang & Soepel conditioner zorgt ervoor dat beschadigde lengtes en punten de juiste verzorging krijgen die ze nodig hebben. Naast het herstellen en verzorgen, zorgt de conditioner ook voor doorkambaarheid. Daar worden wij vrouwen met lange haren zeer blij van! De olie van de Sakura Kersenbloesem uit Japan is rijk aan voedingstoffen en antioxidanten, hierdoor krijg je die mooie glans.

Je verdeelt de conditioner gelijkmatig over de lengtes en punten van het haar, na de shampoo en laat hem vervolgens goed inwerken voordat je hem weer uitspoelt.

 

Philosophy – Amazing Grace Dry Shampoo

Philosophy verwelkomt het nieuwste lid in de grace familie: amazing grace dry shampoo refreshing style extender. Deze droogshampoo reinigt het haar en geeft het tegelijkertijd volume en textuur. Zo kan je ook genieten van je ‘second-day’ haar. Het product is vooral perfect op de momenten wanneer je je haar een kleine boost wilt geven. Het product is geschikt voor elke haartype, -kleur en -lengte en ruikt heerlijk naar bergamot met een fris akkoord van de lelietjes-van-dalen. Ook de geur van muskus is te vinden in de droogshampoo.

 

Matis – Shimmering Dry Oil 

Nu de zomer steeds dichterbij komt willen wij het lichaam en het haar graag accentueren. Voor iedere dag een subtiele glow en stralend haar ontwikkelde Matis de Shimmering Dry Oil. Het product is zowel geschikt voor gezicht, lichaam als haar. In het product zit een combinatie van 8 actieve plantenoliën:

 

De koperkleurige pareldeeltjes in dit product zorgen ervoor dat je haar prachtig glanst en straalt. Dit komt doordat de parelmoerpigmenten het licht reflecteren. De niet vette textuur voelt zacht en soepel aan en laat geen vette laag achter op het gelaat of het haar. Met als resultaat, diep gevoede en verzachte huid en haren. De parelmoer gloed past zich overigens aan aan iedere huidskleur.

 

Revitalash – ReGenesis

Als het aan ReGenesis van Revitalash ligt hebben wij geen futloos haar meer tijdens de warme periodes van het jaar. De nieuwe haarverzorgingsproducten zorgen voor de verbetering en de versterking van het hoofdhaar. Er zijn 3 producten binnen de ReGenesis lijn: het Detox Hair & Scalp haarmasker, de Volume Enhancer haarspray en de Volume Enhancer haarschuim. De producten zijn ideaal voor breekbaar, broos en dunner wordend haar veroorzaakt door invloeden van buitenaf zoals stress of de schade van stylingtools.

ReGenesis Micro-Targeting Spray

De Micro-Targeting Spray heeft een formule die het BioPeptin Complex™ bevat. De combinatie met essentiële voedingsstoffen, versterkende peptiden en beschermende plantaardige extracten zorgen ervoor dat het haar beschermd wordt tegen broosheid en haarbreuk. De formule zou als het ware het vochtbalans, de textuur en de glans van je haar verbeteren, waardoor het er dikker en gezonder uit ziet.

ReGenesis Fast-Absorbing Foam

De Fast-Absorbing Foam heeft dezelfde formule met het BioPeptin Complex. De foam is geschikt voor dagelijks gebruik en verzwaart het haar niet. Het zou de haartextuur moeten verbeteren en daarnaast een gezonde, volumineuze uitstraling geven. Vooral voor een snelle touch up is deze schuim handig, je hoeft hem namelijk niet uit te spoelen.

ReGenesis Detox Hair & Scalp Masque 

Het Detox Hair & Scalp masker is te gebruiken als een wekelijkse behandeling om de hoofdhuid en het haar een extra verzorgende boost te geven. De verjongende Rejuvenating formule ondersteunt de conditie en het evenwicht van de hoofdhuid en helpt het haar goed te hydrateren. Je haar zou bij regelmatig gebruik sterker moeten worden en daarnaast voller en dikker ogen.

 

Kérastase – Touches Chromatiques

Sinds 2014 is Reflection de verzorgingslijn van Kérastase voor gekleurd haar. Maar in 2017 is Reflection geheel vernieuwd. Met de vernieuwing introduceerde het merk Touches Chromatiques, de eerste kleurcorrigerende verzorging voor gekleurd haar. Ze zijn verkrijgbaar in 4 tinten voor de ultieme personalisatie in kleurcorrectie, zowel voor thuisgebruik als salonbehandeling.

Het idee is geïnspireerd op de make-up wereld, waar uiterst gepigmenteerde tinten worden gecorrigeerd en oneffenheden worden verborgen. Als we de teint van het gezicht kunnen corrigeren en verfraaien dan kunnen we dat volgens Kérastase ook met gekleurd haar!

De Touches Chromatiques zorgen voor het egaliseren van kleurongelijkmatigheden en het opfrissen van de kleur door gebruik te maken van de klassieke kleurtheorie. Fel geel kan bijvoorbeeld geneutraliseerd worden met paars en rood staat tegenover groen, op die manier is het merk te werk gegaan. Met als eindresultaat een kleur corrigerend product met een zacht, hydraterend effect op het haar.

 

Keune Care – Miracle Elixir

Miracle Elixir van Keune is een krachtige geconcentreerde keratinebehandeling voor in de salon. Het zijn kleine ampullen die aan alle Keune Care maskers toegevoegd kunnen worden. Om de resultaten te behouden heeft Keune de Miracle Elixir Keratin Spray ontwikkeld voor thuisgebruik.

De salonbehandeling

Eelco Keune (marketing director) legt uit dat het bedoeld is als een vertroetelingsbehandeling in de salon. De Miracle Elixir behandeling bestaat uit een haardiagnose, een wasbeurt met uitgebreide hoofdmassage én een herstellend masker verrijkt met de geconcentreerde keratine van Miracle Elixir. De kapper voegt de Miracle Elixir Booster toe aan een van de Keune Care haarmaskers en spoelt dit na 20 minuten weer uit.

Miracle Elixir Keratin Spray

De Miracle Elixir Keratin Spray is een behandelingsspray voor thuisgebruik. De spray op keratine basis verlengt de resultaten van de salonbehandeling en zorgt ervoor dat de oorspronkelijke zachtheid van het haar na de behandeling zelfs na 5 keer wassen nog behouden is. Naast de hoge dosis keratine bevat het product ook quats, dit zijn positief en negatief geladen aminozuren die als een magneet werken waardoor de haarschubben mooi plat gaan liggen en je haar een natuurlijke glans krijgt. De toegevoegde kokosolie zorgt voor de hydratatie van het haar.

 

Douglas – Gekleurde droogshampoo

Met de nieuwe Hair Tinted Dry Shampoo van Douglas krijg je overal, wanneer je maar wilt, binnen 2 minuten schoon en gestyled haar. Althans dat claimen ze. De droogshampoo absorbeert vet en geeft het haar een volume boost. Het product heeft een droge, matte finish en is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Blond, Brown en Dark. De droogshampoo’s zijn zonder water te gebruiken op droog haar en laten geen restjes achter. Ook is je haar makkelijk uit te borstelen, dat is altijd wel fijn bij het gebruik van een droogshampoo.

Lees ook