Nivea, [comfort zone], Douglas, Bobbi Brown, Dove, Lancaster, Maria Galland

07:38 - 04:35
luistertijd 07:38 - leestijd 04:35

Nu de zomer een feit is en de zon op haar hoogst aan de hemel staat, is het tijd om ons lichaam nog beter te gaan beschermen. In dit artikel lees je welke producten summerproof zijn. Spoiler: dat zijn er veel!

Nivea – Bronze Effect Body Lotion

De Bronze Effect Body Lotion van Nivea is een voedende bodylotion die meteen een zomers kleurtje geeft. Je bouwt dit langzaam binnen vijf dagen op. De formule bevat een combinatie van DHA, druivenpitolie en ginkgo extract. DHA wordt gewonnen uit suikerriet en geeft de huid een natuurlijk bruine teint wanneer het in aanraking komt met de eiwitten in de bovenste huidlaag. De kleur houdt tot 7 dagen aan omdat DHA dus alleen de bovenste huidlaag kleurt. De druivenpitolie werkt hydraterend en herstellend en het ginkgo extract heeft een antioxiderende en anti-aging werking.

De Nivea Bronze Effect Body Lotion is verkrijgbaar in 2 kleuren: voor de lichte tot medium huid en een voor de medium tot donkere huid.

 

[comfort zone] – Sun Soul

De Sun Soul producten van [comfort zone] bieden complete bescherming aan het lichaam en gezicht. Dat is precies wat wij deze zomer nodig hebben! Door de dry touch textuur zijn de producten snel en gemakkelijk aan te brengen en daarnaast zijn ze ook nog eens waterproof. De formules garanderen te beschermen tegen UVA en UVB-straling. Er zitten een aantal producten in de Sun Soul collectie:

De Sun Soul Cream Gel is een niet vette face & body crème gel die de huid voorbereidt op zon en de bruining verlengt en intensiveert. De Sun Soul Cream in SPF 50+, 30 en 15 is een waterbestendige en anti-aging zonnecrème voor het gelaat met hoge en lage UVA- en UVB-bescherming. Sun Soul Milk is een waterbestendige anti-aging zonnemelk spray voor het lichaam en de Sun Soul Stick biedt bescherming op de gevoelige huiddelen zoals de neus, oren, oogcontour en littekens. Tot slot is er nog de Sun Soul Body & Face Cream, dit is een zachte verfrissende anti-aging after-sun body- of gezichtscrème. Deze crème helpt de huid te herstellen na blootstelling aan de zon.

 

Douglas Sun – Self Tanning In Shower Bodylotion

Douglas introduceert de Self Tanning In Shower Bodylotion. Met dit product creëer je een natuurlijke tan onder je dagelijkse douche. Douglas claimt dat het product 24 uur lang hydratatie biedt en het de huid bij regelmatig gebruik ook verstevigd. De verzorgende formule bevat glycerin en panthenol, met als resultaat een natuurlijk, egaal gebruinde huid. Deze bodylotion is geschikt voor alle huidtypen.

Hoe gebruik je dit product? Je wast eerst je lichaam op de manier zoals je dat normaal onder de douche doet. Vervolgens breng je de bodylotion in circulerende bewegingen gelijkmatig aan op de vochtige huid. Je laat de lotion 3 tot 4 minuten intrekken, spoelt hem vervolgens af met warm water en dept de huid tot slot zachtjes droog.

 

Bobbi Brown – Summer Skincare

Bobbi Brown heeft een 3-delig stappenplan opgezet waarmee je jouw huid een gezonde zomerse glow kan geven. Met deze producten heb je een goede basis voor elke look.

  1. Vergeet nooit de reiniging! Het is van groot belang om je huid schoon te houden en het dagelijks te reinigen met een milde en hydraterende cleanser. De Soothing Cleansing Milk van Bobbi Brown verwijdert make-up en oppervlakkige onzuiverheden. Na gebruik voelt je huid weer zacht en verfrist aan.
  2. Moisturize! Na overmatige blootstelling aan de zon kan je huid wel een boost gebruiken. De Bobbi Brown Remedies in Skin Moisture Solution helpt om de vochtbalans van je huid te herstellen. Dit product is ideaal voor de droge huid.
  3. Zachte lippen! Niet alleen je huid maar ook je lippen hebben verzorging nodig. Je lippen kunnen namelijk ook ontzettend droog worden door de zon. Het is belangrijk om je lippen regelmatig in de vetten met een lippenbalsem. Bobbi Brown heeft de SPF15 LipBalm die dus naast verzorging ook bescherming biedt.

 

Dove – DermaSpa Summer Revived 

De nieuwste innovatie in de Dove DermaSpa Summer Revived lijn is de Summer Glow + Soft Shimmer bodylotion. Hiermee stap je vol zelfvertrouwen met blote benen de zon in, volgens het merk. De lotion geeft je naast een natuurlijk bruine teint met een subtiele glinstering ook een goed gehydrateerde huid. Door de verzorgende ingrediënten in het product voelt je huid weer heerlijk zacht aan.

Een handige tip is om je huid te scrubben voordat je de lotion aanbrengt. Op die manier wordt je huid extra egaal bruin. Door je lichaam eens per week te scrubben, voorkom je ook nog eens een droge en doffe teint.

 

Lancaster – 365 Sun-Kissed Drops

De meeste vrouwen zijn dol op een egaal bruine teint, hoe mooi zou het zijn als je deze sunkissed look het hele jaar kan behouden? Lancaster is hier op ingegaan en introduceert de 365 Sun-Kissed Drops. Een zongekuste gloed voor 365 dagen per jaar, zonder één druppel zelfbruiner maar wel met een verzorgende werking.

De karamelkleurige kleurdeeltjes in het product versterken de teint van de huid tijdens de applicatie. Zo krijg je een natuurlijke bruining met een ‘nude skin’ effect als resultaat. Het product claimt geen strepen of oranje kleur achter te laten en het Tan Activator Complex stimuleert dag na dag, de aanmaak van melanine. De intensiteit kan je volledig opbouwen naar jouw smaak door 1 tot 3 druppels van het product aan je dagcrème toe te voegen. Of je brengt de druppels gewoon direct aan op de huid na een serum of crème.

De 365 Sun-Kissed Drops beschermt de huid tegen schadelijke milieuinvloeden dankzij een krachtig antivrije radicalen complex. Dit complex bestaat uit pongamia, groene koffie, groene thee, bittere sinaasappelschil en derivaten van vitamine E en C. Je huid wordt verwend met een gezonde gloed.

 

Maria Galland – Soin Solaire

Maria Galland heeft een nieuwe formule ontwikkeld voor de 200 Spray Protecteur Douceur SPF 30. Dit is een anti-ageing zonbeschermingsspray. Deze spray is zeer efficiënt voor de zongevoelige huid.  De verbeterde formule met panthenol en vitamine E geeft nu een nog intensievere verzorging dan voorheen en beschermt de huid doeltreffend tegen huidveroudering door UV-stralen.

De combinatie van werkstoffen kalmeert huidirritaties, herstelt het vochtgehalte en regenereert de huid. Door de light-emulsion technologie is het product heel makkelijk te verdelen en trekt het snel de huid in. Ideaal voor sportieve bezigheden in de buitenlucht!

Breng het product voor het zonnen royaal aan op zowel het gezicht als het lichaam. Spray wel eerst in je handen en breng het daarna pas aan op de gewenste plekken. Herhaal dit tijdens het zonnebaden een aantal keer.

 

Lees ook