Jil Sander, Molton Brown, Bon Parfumeur, Valentino Parfums, Marc Jacobs, Viktor & Rolf

05:54 - 03:32
luistertijd 05:54 - leestijd 03:32

Deze maand liggen er weer een aantal nieuwe parfums in de winkel! Benieuwd naar welke dat zijn? Je leest het in dit artikel.

Jil Sander – Softly

Softly van Jil Sander is te omschrijven als een 3-delig spa ritueel vanuit huis. Het is gericht op moderne vrouwen die zichzelf willen verwennen met een dagelijks ritueel van zachtheid en comfort. De 3 elementen in het ritueel zijn een Shower Foam, een Body Milk en een Eau de Toilette. De frisse poederachtige bloemengeur kalmeren zowel lichaam als geest.

De Eau de Toilette in deze collectie is een met zijde verrijkte geur die je royaal over het lichaam sprayt voor het meest ontspannende effect. De topnoot gember wordt versterkt door een teder katoenakkoord, in het hart vind je de frisse bloemennoten van jasmijn, oranjebloesem en heliotroop en de basis is een trio van musk, vanille en sandelhout. Zowel de Shower Foam als de Body Milk en de Eau de Toilette hebben dezelfde geur.

 

Molton Brown – Coastal Cypress & Sea Fennel

Molton Brown komt uit met de Coastal Cypress & Sea Fennel collectie. De aquatische geur is gemaakt met de meest excentrieke aroma’s en weerspiegelt de drang van Molton Brown om nieuwe avonturen te ontdekken. De collectie bevat een Eau de Toilette en een Bath & Shower Gel. Het belangrijkste ingrediënt is afkomstig uit Cape York in Australië (een afgelegen en ontgonnen schiereiland). De olie van de hier inheemse cipres is ’s werelds enige natuurlijke blauwe olie gedestilleerd van een boom, die vervolgens is vermengd met de zoute aroma’s van zeevenkel.

Het is een frisse, klassieke marinegeur met koele specerijen die aansluiten op de kleur blauw. Ook aromatische kardemom en jasmijn zijn naast cipres en zeevenkel te vinden in de geur.

 

Bon Parfumeur

We willen je graag kennis laten maken met het Franse parfum label Bon Parfumeur. Bon Parfumeur bestaat uit een lijn van 15 unisex Eau de Parfum en 1 Eau de Cologne. De parfums zijn gemaakt om te mixen & matchen, om jezelf iedere dag weer opnieuw uit te vinden. Je kan ze gewoon in lagen gebruiken en aanpassen naar je mood op die dag. Voor overdag kun je bijvoorbeeld gaan voor een rustig parfum van verveine met een frisse spray grapefruit eroverheen. In de avond kies je bijvoorbeeld voor een verfijnde rozengeur met een laagje cederhout. Ga vooral lekker spelen met de geuren om zo de lekkerste combinaties te ontdekken!

Om je te helpen bij het maken van de combinaties zijn de parfums onderverdeeld in geur-families met elk zijn eigen kleur. De 3 cijfers op het label geven de 3 hoofdnoten aan waarmee je ontelbare combinaties kan maken. Elk parfum heeft een concentratie van 10-12%.

 

Valentino Parfums – The Valentina Collection

Valentina van Valentino Parfums is een geurcollectie die een nieuw vrouwelijk ideaal verkent. Elke geur is gebaseerd op één steringrediënt en de ronde flacons krijgen een rebelse make-over, ze worden van onder tot boven in een enkele tint gehuld. Schoonheid staat dan ook centraal in de Valentina collectie.

Valentina Blush is de jongste aanwinst in de Valentina collectie. Bij deze geur wordt sinaasappelbloesem gehuld in heerlijke akkoorden van praliné. Het is een intuïtief nieuw hoofdstuk in het Valentina-verhaal. Valentina Pink is een geur dat geheel in het teken staat van roze rozen, maar ook aardbei is aan de geur toegevoegd. Valentina Poudre is een zachte geur die terracotta noten en Iris pallida bevat. Het resultaat is als een tweede huid. Tot slot is er Valentina Eau de Parfum die geïnspireerd is op de dualiteit van romantiek, stil maar gedurfd. In deze geur wordt jasmijn gehuld in sensuele noten van witte truffel.

 

Marc Jacobs – Daisy zomereditie

In 10 jaar heeft Daisy van Marc Jacobs over de hele wereld harten veroverd. Nu is het tijd voor de zomerse limited edition van de geur. Daisy’s klassieke silhouet en bekende geur in zijn meest pure vorm, in een geheel witte verpakking. Het glas heeft een glanzende finish en het goud-metallic logo is de perfecte aanvulling op de oversized dop in wit en goud.

De geur is een klassieke geur met een top voorzien van wilde bessen en witte viooltjes. In het hart omwikkelt jasmijn iedere noot om zo de sensatie van de bloemnoten te versterken. De basis van sandelhout geeft warmte aan de geur.

 

Viktor & Rolf – BonBon Spring Summer

Het meest heerlijke parfum van Viktor & Rolf dompelt zicht nu onder in een bepaalde frisheid en zorgt deze lente/zomer voor een compleet nieuwe ervaring. De BonBon collectie verwelkomt een nieuwe geur die zachter is maar net zo intens als de bestaande geuren BonBon en BonBon Couture. Frisse grapefruit, gekristalliseerde jasmijn en een hintje poedersuiker komen allemaal samen en hullen zichzelf rond een touch van karamel voor een mildere, zoetere ervaring. Een frisse, bloemige en luchtige geur is het resultaat door de toevoeging van houtachtige ondertonen.

Ook de flacon heeft een frisse look gekregen. De signature strik is nu voorzien van een subtiel lichtroze parelmoerachtige coating.

 

Lees ook